Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

După bomba cu fragmentație, urmează bomba atomică?

Comentarii

121 comentarii pentru articolul „După bomba cu fragmentație, urmează bomba atomică?”

  • Tot de la Pastorul Psihologus Supremus:
    „daca te impotrivesti Antiadevarului esti fix ca el. de fapt el asta si urmareste, sa i te impotrivesti. masura cu care generezi nonactiuni se arata in fata Antiadevarului. daca i te impotrivesti, ala esti.
    una e sa ramai de partea Naturii, neavand nimic impotriva Antiadevarului, alta e sa i te impotrivesti Antiadevarului. el e …Anti. tu daca te dovedesti a fi ‘anti’ esti ca el, chiar daca te dovedesti a fi asa chiar fata de el. …nu e o bagatela sa te misti pe vremea Antiadevarului”

  • De la Psihologus Supremus:
    „s ar parea ca te ai blocat la ‘razboi’ si toate cele care ii sint adiacente.
    pai problema e fix dincolo de locul unde te ai blocat. abia de acolo incepe marea revolutie. metamorfoza.”
    ––
    Deci nu va mai blocati la razboi !

  • De la Psihologus Supremus:
    „…dai semne ca te comporti ca un ciclop. ori ai doar un ochi ori folosesti doar unul
    cu un ochi nu poti triangula. mai e ceva …dincolo de lumea pe care tu o vezi folosind doar un ochi.
    defilezi cu ochii pe care ii ai.
    si …poate ca o sa ai altii peste o vreme sau poate ca n o sa i ai, deci o sa vezi si altceva peste o vreme sau n o sa vezi.”

  • Have cluster bombs been used in the war in Ukraine before?
    Yes, both the Ukrainians and the Russians have used cluster bombs since Moscow’s forces invaded in February 2022. More recently, Ukrainian forces have begun using Turkish-provided cluster munitions on the battlefield.

    But Ukrainian officials have been pushing the US to provide its cluster munitions since last year, arguing that they would provide more ammunition for Western-provided artillery and rocket systems, and help narrow Russia’s numerical superiority in artillery.
    .
    https://edition.cnn.com/2023/07/07/europe/cluster-munitions-us-ukraine-aid-explainer-intl-hnk-ml/index.html

  • Domnule Ion Cristoiu, de la prima intervenție a lui Vasile Bănescu, legat de acest subiect al azilurilor de bătrâni din Ilfov, m-am dus pe contul său din Facebook să-i spun câteva vorbe. Nu am putut pentru că are comentariile blocate. Primește comentarii doar de la cine vrea el. Atunci, i-am scris pe Messenger. Tace mâlc! Iată ce i-am transmis:
    ”Domnule Vasile Bănescu, chiar nu vedeți cât deserviciu faceți prin aceste intervenții nepotrivite din funcția pe care o aveți? În loc să ieșiți și să deplângeți faptul că Biserica, poate, nu a făcut ce trebuia din postura sa, pentru ca acei oameni să nu ajungă în această situație, veniți și acuzați ca și cum ați fi dumneavoastră în campanie electorală! Pe mine, una, m-ați dezamăgit mai demult, dar acum ați pus bomboana pe colivă! Păcat! Prin ce faceți, Biserica română pierde enorm în credibilitate.” (vineri, 30 iulie 2023, ora 13:29)

  • Anul trecut, 17.05.2022: „Ucrainenii răniți de bombele cu fragmentație trec prin suferințe cumplite.”
    .
    https://www.digi24.ro/video/ucrainenii-raniti-de-bombele-cu-fragmentatie-trec-prin-suferinte-cumplite-1941990

  • Sa nu ne mai prefacem, si rusii si ucrainienii au folosit pana acum munitie cu dispersie. E refacere de stocuri acum.
    Nici Rusia, nici Ucraina nu au semnat acordul pentru interzicerea acestui tip de arme. Oare de ce?
    S-a ajuns prea departe. Criminalii care au inceput invazia ar trebui sa inceteze si sa se gandeasca la un acord de pace.

    • @
      Marea Revolutie, care in sine e chiar Metamorfoza, odata pornita nu mai poate fi oprita.
      insasi Natura mai poate face doar Daruindu se pe sine, ceea ce si face.
      e Vremea Razboiului, ca Metamorfoza, Marea Revolutie, in sine e cel mai potent Razboi Mondial, e chiar desavarsirea Razboiului Mondial
      ( Marea Revolutie, Metamorfoza, e Razboiul Mondial plenar cizelat, plenar manierat. armele folosite sint …cuantice. cuantice insa cizelate, manierate, tocmai de asta o bomba atomica …nu mai e un actor in povestea vremurilor, ci eventual un accident. o bomba atomica plenr cizelata, plenar manierata, adica o bomba atomica desavarsita, e …un computer cuantic.
      armele cuantice au evoluat in stil fibonacci, si asta fac si acum, prea mult nu mai e pina cind cineva va folosi ‘noua bomba atomica’, in fapt Computerul Cuantic )

      Razboiul Mondial …evolueaza si el, urmeaza si el, …n are de ales!, Anotimpurile, desavarsindu se.
      desavarsit fiind arata fix ca Marea Revolutie. deci …fostul Razboi Mondial acum se numeste Marea Revolutie, Metamorfoza. intre timp …s a facut mare, ‘s-a dus la oras’, …haine fine, parfum fin, vorbe pe masura, …nu mai e ‘din topor’, cum era, si nici nu mai miroase a balega. a devenit …seducator.

      • Asa ceva, s-a dus la oras, „nu mai miroase a balega”, miroase a dolari sau a ruble dupa caz, a munitie explodata, a sange si a carne de om arsa. Cand vede biserici si catedrale ori se sperie ori e dezorientat. S-a metamorfozat.

        • @Moscovici a scris pe 09/07/2023 la 12:30
          Ati vazut ce „porcarie” a iesit cu „catedrala mantuirii neamului”…n-am intrat inca pe acolo…nu e gata din ce am inteles…”porcaria” e ca firea ca primar a dat bani…”bani de la noi” si purtatorul de cuvant al Patriarhului o ataca acum…catedrale…am intrat in Sf Iosif acum niste ani…sincer…Biserici mici…”modeste”….merg la Crasna…Cernica si Suzana la Manastiri si Biserici…
          cum zic spaniolii…”una la mierda”…au pierdut si finala u21 cu penalty cadou ratat in ultimul minut la 1-0…
          Toate Bune!!!
          Vali Constantinescu

          • Ce nu-ti place, Vali? Arhitectura, conceptul, picturile? Spui ca nu ai intrat pe acolo. Uite, mie imi place. Bravo lui Firea ca a dat bani, de la mine trebuia sa ia mai mult. Cred ca e cel mai important lucru care o sa ramana dupa noi de mai mult de o suta de ani incoace. Putin respect si pentru cei care au credinta, noi va respectam pe cei care nu aveti, fara suparare.

          • Ieri am scris o singura propozitie si mi-am luat-o urat de tot de la doi intelectuali. Azi am scris tot o propozitie simpla care contine cuvintele „biserici si catedrale” si mi-am luat-o si mai rau. Trebuie sa fiu mai atent la ce scriu…. Poate gresesc undeva, sau ceva nu e bine in … aer.

          • daca te impotrivesti Antiadevarului esti fix ca el. de fapt el asta si urmareste, sa i te impotrivesti. masura cu care generezi nonactiuni se arata in fata Antiadevarului. daca i te impotrivesti, ala esti.
            una e sa ramai de partea Naturii, neavand nimic impotriva Antiadevarului, alta e sa i te impotrivesti Antiadevarului. el e …Anti. tu daca te dovedesti a fi ‘anti’ esti ca el, chiar daca te dovedesti a fi asa chiar fata de el. …nu e o bagatela sa te misti pe vremea Antiadevarului 🙂
            exista si pentru pacatosi ca noi nadejde, cita vreme un moment de sinceritate i a fost suficient hotului de pe cruce pentru a se mantui ( care l a judecat pe Hristos, cu aceeasi masura fiind judecat la rindul lui,…pe loc 🙂 )

          • @Online si Moscovici
            N-am zis ca nu-mi place…a iesit „porcarie” cu „banii” si prefer Biserici mici…am stat si langa zid la sinagoga de la amzei…n-am nimic cu Bisericile…
            Toate Bune!!!
            vali
            🙂
            ps…in Germania cetatenii platesc 8 sau 10 % din venit impozit la Biserica…daca „se implementeaza” 2% in Romania…sunteti curiosi cati „credinciosi” mai raman…

          • moscovici,…dai semne ca te comporti ca un ciclop. ori ai doar un ochi ori folosesti doar unul
            cu un ochi nu poti triangula. mai e ceva …dincolo de lumea pe care tu o vezi folosind doar un ochi.

          • io n am zis nimic despre BOR.
            ispita …nu ca e mare, pe vremurile astea, ci …a Descalecat pe Pamant. se manifesta plenar.
            deci …e greu!, toti crapam. toti sintem pusi la Indoiala si toti crapam, bine ca s-au scurtat vremurile,… in felul asta unii inca putindu se indoi, …cit de cit…

          • @online: „moscovici,…dai semne ca te comporti ca un ciclop. ori ai doar un ochi ori folosesti doar unul”. Te rog dezvolta, ce nu vad? Critica ce am scris, nu persoana mea.

          • daca eu nu vad ceva, pentru ca asa sint ochii mei, ,..n o sa vad indiferent ce mi povestesti!

            am nevoie de alti ochi pentru a vedea …ceea ce spui tu ca ar trebui sa vad. poate ca o sa i am, peste o vreme, deci o sa vad, insa poate ca n o sa i am.

            treaba e ca n ai tu cum sa mi vari mie in cap alti ochi decit cei pe care i am, …ca n ai cum, nu se poate. pe astia ii am, cu astia defilez.

            tot asa si cu tine.
            defilezi cu ochii pe care ii ai.
            si …poate ca o sa ai altii peste o vreme sau poate ca n o sa i ai, deci o sa vezi si altceva peste o vreme sau n o sa vezi.

          • @online: Stai linistit, nu scriu pentru nimeni, nu incerc sa var in cap nimanui nimic. Daca vrei sa nu mai scriu, ma opresc, dar daca vrei sa scriu ce ai vrea tu sa citesti, nu se poate. Cumpaneste si spune-mi. (sau spuneti-mi) . Critica ce scriu si lasa-mi ochii in pace, ti-a dat prin cap ca e posibil ca tocmai sa fi facut o gafa, prietene?

          • eu n am nimic impotriva ta, a comentariilor tale sau a faptului ca faci asta.
            iti urez succes in toate! 🙂

          • @online: daca nu ai observat, nu ti-am raspuns la nimic pana nu te-ai legat de ochii mei, deci nu m-am adresat tie nicio clipa, esti safe.

          • Moscovici a scris pe 09/07/2023 la 12:30

          • @online: da, corect, am uitat scuze. acolo am intervenit doar pentru ca mi-am recunoscut… stii tu de unde ai dezvoltat 🙂

        • s ar parea ca te ai blocat la ‘razboi’ si toate cele care ii sint adiacente.
          pai problema e fix dincolo de locul unde te ai blocat. abia de acolo incepe marea revolutie.
          metamorfoza.
          marea revolutie se implineste indirect, prin reactiuni plenar disproportionate, caz in care vnovatul e fix cel care a reactionat disproportionat, nu stimulul in fata caruia a reactionat asa.
          ‘operatiunea din ucr’ n a fost definita asa fara sens. ea e un stimul local. ca in fata acestui stimul s a reactionat plenar disproportionat, reactiunile devenind ulterior …cam mondiale, e treaba celor care au reactionat plenar disproportionat.
          inca din start cele care au demolat actuala lume, facindu i loc noii lumi, au fost reactiunile plenar disproportionate, nu stimulii folositi.
          eci ‘vinovat’ nu e stimulul, ci diferenta de reactiune manifestata …in plus de catre cel care a facut asta. unii au mare grija sa reactioneze proportinal, altii reactioneaza asumat plenar disproportionat. fiecare dupa cum vede treaba…
          nu ‘stimulii locali’ definesc marea revolutie, ci reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata stimulilor.

          • ‘razboiul din ucr’ e una, reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata ‘razboiului’ e alta si ele implinesc fix marea revolutie.
            marea revolutie nu e hranita cu ‘actiuni’, ca daca ar fi asa n ar mai fi revolutie, ci razboi.
            marea revolutie e hranita cu reactiuni!, cu reactiuni plenar disproportionate, caz in care vinovatul e fix cel care reactioneaza, el practic autodemolindu se. adica a ajuns in starea in care e …prin alegere libera, …nu ca l a obligat cineva sa faca asta.
            asta e …marea diferenta dintre razboi mondial si revolutie mondiala. una e cu actiuni plenare, alta e cu reactiuni plenar disproportionate. adica …nu te distruge nimeni, tara fiind, te distrugi singura, prin alegerile pe care le faci, plenar disproportionate.

    • „După bomba cu fragmentație, urmează bomba atomică?” – Doar un titlu care vinde. Ce legatura au? Si cum spuneam, le-au folosit si rusii, atunci de ce nu ati pus titluri din astea, n-ati stiut? Nu cred, ziaristii le stiu pe toate.

    • “Cluster munition is already in use in the war on both sides. The difference is that Russia uses the cluster munitions in a war of aggression to occupy, to control, to invade Ukraine while Ukraine is using it to defend itself against aggression,” Stoltenberg told Al Jazeera’s diplomatic editor James Bays in an interview.

      But Yager dismissed the argument that Russia’s use of the weapons justifies further deployment of cluster munitions by Ukraine. “The fact that Russia is using them is just another reason why they should not be used,” she said.”
      https://www.aljazeera.com/news/2023/7/7/us-to-give-ukraine-widely-banned-cluster-munitions-despite-fears

  • Preacinstita ministră a familiei din Voluntari se pare că nu este chiar persoana pe care Dvs. o credeți. Fiecare preot de parohie din apropierea unui centru de îngrijiri paliative trece regulat la persoanele internate acolo. În Voluntari se pare că regula aceasta nu există.
    Despre Dan Andronic numai de bine. Mai degrabă e un om de afaceri controversat decât un ziarist. Am urmărit emisiunea, dar nu mi s-a părut o execuție publică.
    Decizia pretenilor legat de bomba cu fragmentație este îngrijorătoare. De la asta la bomba nucleară nu e decât un pas mic. Generația noastră poate și-a trăit viața, dar ce vină au generațiile următoare?!

  • Pentru acuratetea informatiei, gazul folosit in primul razboi mondial a fost numit iperita (de la localitatea Ypres, unde a fost folosit) sau gaz mustar (de la culoarea asemanatoare). Ceea ce e interesant despre acest gaz este ca vajnicii producatori de inalbitori (care se fac pe baza de hipoclorit de sodiu) nu adauga nici in fel de avertisment pe flacoanele respective, pentru ca acest gaz mustar poate fi obtinut de … gospodine, atunci cand isi curata suprafetele cu otet, dupa ce au folosit, pe aceeasi suprafata, inalbitor!
    In alta ordine de idei, trebuie spus ca aceste bombe cu fragmentatie sunt, de fapt, niste containere ce se deschid in aer si elibereaza un numar mai mare de bombite mai mici, care sunt imprastiate pe suprafata mare. Exista o conventie internationala prin care tarile semnatare se obliga sa nu produca, stocheze, transporte, etc, astfel de arme: https://en.wikipedia.org/wiki/Convention_on_Cluster_Munitions, dar ceea ce e de remarcat este ca SUA, Rusia, China, si Romania nu se afla printre semnatarele acestei conventii. Adica, daca, pana acum, rusii au manifestat retinere in legatura cu folosirea acestui tip de munitie, inteligentii de la Pentagon tocmai i-au oferit cea mai buna justificare de a se scutura de aceasta retinere. Ceea ce, in conditiile in care superioritatea aeriana a rusilor este covarsitoare, constituie o mare tampenie strategica, pentru care decidentii ar trebui concediati…
    Pentru cei ce doresc sa afle de ce acest tip de munitie este interzis si cunosc limba franceza, aveti acest link https://www.icrc.org/fr/doc/resources/documents/legal-fact-sheet/cluster-munitions-factsheet-230710.htm
    Ca sa trec si la alte aspecte, mai putin obiective, ceea ce ma umple de scarba este vaicareala administratiei americane ca „a fost o decizie grea”…Ma baieti, nu suntem mai cretini decat cretinii vostri din servicii. Ati luat o decizie, si orice decizie este rezultatul punerii in balanta a punctelor pozitive si celor negative. Iar, in acest caz, ati aratat ca va doare fix la motul sepcii lui Lenin de numarul de morti, militari si civili deopotriva, precum si de oprobriul international, atunci cand stapanii vostri, fondurile de investitii ce detin mai bine de jumatate din terenurile agricole ale Ucrainei, va ordona sa folositi orice mijloace pentru a le proteja aceste proprietati! Scutiti-ne, de acum incolo, de povesti nemuritoare cu democratia si valorile! N-ati trecut de civillizatia batei, deci nu primim lectii de la indivizi ce au ramas in Comuna Primitiva!

  • Vai ,vai,….nimeni bai dar nimeni nu spune nimic despre vizita presedintelui(nostru?) pe INSULA(noastra?) SERPILOR?nimic despre repatrierea victorioasa a celebrului batalion AZOV?Prostii de rusi iar si-au luat-o in freza(MASKIROVKA.explicata de acest DUDE pe canalul sau MILITARY SUMMARY-Summer Operations | The Russians Escalate Crisis In The Black Sea. Military Summary For 2023.07.08)
    Bombele cu fragmentatie sunt foarte periculoase in timp va rog sa verificati doar 2 tari CAMBOGIA si LAOS.

  • Nea Ioane, este specific bătrânilor să le fie frig….

    • @Albu Ion a scris pe 09/07/2023 la 08:08
      „Nea Ioane, este specific bătrânilor să le fie frig….”
      Vorbiti de parca ati avea 30 s ati lucra in armata iar la aplicatii dormiti iarna pe foaie de cort in sac de dormit sau de parca la 40 ani ati dormi la 0 grade celsius in haine de strada cu o „motorola de votca in nas”…
      Sper ca va place bataia de joc bazata pe fapte reale…
      Valentin Constantinescu

    • @Albu Ion a scris pe 09/07/2023 la 08:08
      Stiu un criminal boschetar betiv si batran care nu e friguros…l-am tinut si in casa vreo 3 luni….asa ca nu e „regula-lege”…
      Valentin Constantinescu

    • @Albu Ion a scris pe 09/07/2023 la 08:08
      „Nea Ioane, este specific bătrânilor să le fie frig….”
      Stii de ce nu e friguros Nae….inainte si dupa ce si-a luat fapta(omor) lucra la morga…era obisnuit deja cu frigul mortii si mirosul…
      Mai ganditi cand scrieti o prostie…ca ce va spun nu sunt povesti….FAPTE REALE DOAR.
      Valentin Constantinescu
      ps.totul tine de cum ai crescut…cum esti obisnuit…
      Eu de exemplu….
      3 ani omoram pui de gaina
      5 ani bautura-carcalete
      7 ani sofer de trabant
      12 ani bataus
      13 ani fumam de la Mama….
      Abia apoi…”restul placerilor”……….

      • @Vali: Daca nu ai sarit si cu parasuta, totul a fost in zadar 🙂

        • @Moscovici a scris pe 09/07/2023 la 12:36
          Era sa sar fara parasuta acum vreo 15 ani la Negru Voda…aliniam o antena si am uitat sa ma asigur…dadusem grilionul la „misto” peste „pipa” de antena…”m-am riscat de multe ori”….la peste 50 metri de sute de ori…accidente cu masini facute praf…duba…4×4 ca la turisme obisnuite le dau dauna totala prea usor…”dificil…daunator…distrugator”….cum „scrie” la zodia mea…
          Toate Bune!!!
          vali
          🙂

  • Stimate maestre ,
    1. Popa nu intra acolo unde usa nu e deschisa .
    2. Dv vreti sa transferati responsabilitatile de la institutiile statului cu atributii clare in domeniu , in carca BOR
    3. Acuzarea G Firea e in stilul condamnarii lui Piedone in cazul Colectiv
    4. Cat despre musiu Banescu , ca limbaj apartine patapievicianitatii ( licenta poetica pt rima la insanitati , obscenitati ) ; ca gandire USRismului.
    5. Si eu sunt contrariat de faptul ca Patriarhul il tolereaza pe Banescu in functie cu costuri de imagine uriase pt BOR.

  • Nu vă mai bateți capul! ”Doctorul” i-a recomandat maestrului să se ocupe mai atent de istoria litreaturii decat de politica prezentului. Face bine la integritatea fizică. Maestrul are totuși o vârstă când…

  • Maestre, bomba cu fragmentație nu este nici pe aproape în vecinătatea bombei atomice.
    Este interzisă pentru că afectează populația civilă.
    Iar trimiterea bombei se face mai degrabă pentru că nu au altceva ce să mai trimită – zice un analist militar de care sigur ați auzit, Scott Ritter.
    Mai știți osânza aia din Vest care era groasă și puțin probabil să se termine curând?
    Ei, cel puțin din p.d.v.d. militare, se pare că s-a cam terminat.
    Dacă ne uităm la Franța, Olanda probabil și d.a.p.d.v.

  • Nu mai confundați vremea cu clima.
    Încălzirea climei nu înseamnă că peste tot va fi mai cald.
    Înseamnă că global va fi mai cald, în rest extreme.
    Nu numai călduri mari, ci și frig mai mare.
    Desigur subiectul se poate exagera și exploata politicește.

  • pe o oarecare planeta e posibil un singur razboi mondial.

    pe aceasta planeta s-a desfasurat deja rzboiul mondial ( care s a manifestat prin doi pasi ) prin urmare de unde sa mai iei altul?!

    pe o oarecare planeta e posibila, ulterior razboiului mondial, o singura chestie, revolutia mondiala.
    pe aceasta planeta asta se si intampla, acum, revolutia mondiala.
    ______________
    bombele cu fragmentatie sint despre semilumea unipolara. e vorba despre un stimul suficient de potent astfel incat sa genereze reactiuni…in lumea unipolara. cel care reactioneaza, …ala e. semilumea unipolara e fix …unipolara. unul si doar unul e cel care cinta, iar ceilalti danseaza.
    deci bombele cu fragmentatie nu sint despre rusi.
    ______________
    nimeni nu se apuca de marea revolutie, de revolutia mondiala, in lipsa unui plan. acum se urmeaza planul. a, poate b,…nu conteaza care, alfabetul e lung.
    mai simplu spus …totul se desfasoara cf planului.
    ______________
    un accident nuclear e posibil, o bomba atomica …nu prea. se completeaza cu reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata accidentului, indiferent ce natura are.
    ______________
    despre miliardele din trezoreria ucr.
    …le ati vazut?…sau doar ati auzit de ele. un alt stimul,…sint asteptate reactiuni.
    ______________
    o echivalenta tot e cu inceputul razboiului mondial, asa e, odata intrat in hora …nu mai iesi!, doar te afunzi. odata cu trecererea timpului ceea ce faci va fi asimilat cu o actiune …orice ai face. caz in care se vor manifesta si reactiunile, mai incolo, cind s o naste noua lume.

    • @Online
      daca rusii sunt nervosi,americaniii vor primi un „semn”….ai rabdare un pic…
      Dimineata Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • rusii pesemne ca asteapta ce e de asteptat, o si mai mare fisura intre cele doua semilumi. ca ea pare a fi chiar Niprul, aia e. ba chiar si mai mult de atat, nou ‘zid al Berlinului’ pare a fi ‘zidul Kievului’. adica Niprul, care devine zid.

      • o adincire a faliei dintre est si vest poate ca pentru unii pare a fi ‘de rau’, insa pentru cei care conteaza e ‘de bine’, pentru ca abia asta ajuta la conturarea celor doua semilumi.
        se pare ca fix la asta asistam, la o cristalizare a celor doua semilumi.
        dincolo de toate valurile in fapt cea care se naseste e nasterea Noii Lumi.

    • Unde este reactia „tarilor democratice” din UE, unde este protestul tarilor care au interzis folosirea acestor arme. Care este poziția ONU?.

      • ONU, ca si celelalte organizatii internationale, adica OMS, UNICEF, etc, nu mai este de multa vreme decat o butaforie. Adica o inutilitate aurita…Atunci cand nu sunt instrumente in mainile celor ce au parghia mai puternica de santaj…Ce a spus ONU in situatia genocidului de acum 3 ani?

      • lipsa reactiei e o reactie, o reactie asteptata. s a manifestat. semilumea unipolara se cristalizeaza pe zi ce trece.

        definitiile organismelor internationale sint in suferinta ( bine, chiar si definitiile cu care opereaza statele sint in suferinta, pe moarte… )
        una e Globalizarea, Marele Flux, cu totul alta treaba e Marele Reflux. el vine la pachet cu ‘noi definitii’.
        atunci cind vorbim despre insularizare, in primul rind despre doua semilumi, e evident ca nu mai putem vorbi despre prea multe organisme care sa vizeze lumea, insa putem vorbi despre organisme care sa fie reprezentative in fiecare semilume in parte.
        lumea unipolara se metamorfozeaza in semilumea Unipolara, …o lume multipolara e imposibila ( o semilume multipolara, da )

        • se trece de la o lume unipolara la …doua semilumi, una unipolara, cealalta multipola. trecerea de la lumea unipolara la lumea multipolara …e lipsita de temelie

          • despre felul in care se misca Natura?
            pai …se Daruieste pe sine. caz in care cele care se bramburesc sint anotimpurile.
            una e o echilibrare mecanica a dezechilibrelor aparute, si Natura a tot echilibrat asa, cu totul si cu totul e o echilibrare cuantica, pe care Natura o poate disponibiliza exclusiv prin Daruire de sine.
            n are nicio treaba felul in care s a maniefsta pina acum Natura si felul in care se manifesta pe vremurile astea.
            dezechilibrul mecanic, pe taramul Pamantului, e una, dezechilibrul cuantic, pe taramul Cerului, e cu totul si cu totul alta treaba.

            practic pentru Marea Revolutie, adica penstru Metamorfoza, nu exista istoric. e virgina treaba. acu vezi despre ce e vorba, pentru prima data pe planeta.

            cea care seteaza trendul, pe motiv ca devine, prin Daruirea de sine, un Catalizator,
            e chiar Natura. o face plenar indirect, ca a …doar se Daruieste pe sine.
            deci …hai sa privim spre Natura, ea e …Dirijorul ( indirect!, plenar indirect!, insa fix asta e. rinduiala Civilizatiei se subordoneaza felului in care Natura se va misca. mai altfel spus la Masa a mai venit un Jucator, e desavarsit si se numeste Natura. mutarile lui vor fi devastatoare si vor fi asa pentru ca dezechilibrul manifestat pe taramul Cuantic e devastator, ca Artificializarea asta face, intra cu bocancii mocirliti curtea Cerului Naturii, manjind si calcind in picioare …tot ce nimereste )

          • @Online
            „taramul Cuantic e devastator, ca Artificializarea asta face, intra cu bocancii mocirliti curtea Cerului Naturii, manjind si calcind in picioare …tot ce nimereste )”
            „quantum computer problem example” cauta pe net…de asta „intra cu bocancii”…”nu e pus la punct”….
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • treaba lui cum se face mare, (…io habar n am cum!) , important e ca se va face mare, cum-necum.
            si fiind astfel intra in Armonie cu ‘Mintea’ Universului. abia asta e Arma Cuantica Suprema, pentru ca …are capacitatea sa puna la indoiala chiar ‘Mintea SI Inima’ Univrsului, adica insasi Natura ( Artificializarea fix asta insemnand, in fapt )
            mai pe fata, Armonia Mintii Universului, doar a Mintii, e insasi Antiadevarul. adica Antihrist. ( caz in care aria discutiei se modifica, pentru ca unii nu prea inteleg compatibilitatea dintre Matematica si Antihrist :)), care …chiar asa si suna, ca o incompatibilitate:)))) )
            Antihrist se va intrupa …clar, sta scris ca asa va fi, deci …CC va deveni realitate. cum-necum. nu despre manifestarea …sau nu a Computerului Cuantic vorbesc, ca treaba e clara-cristal, se va manifesta.

          • @Online
            https://blogs.scientificamerican.com/observations/the-problem-with-quantum-computers/
            Online…rusii spun ca bombele cu fragmentatie aduc lumea in pragul razboiului mondial…biden spune ca vrea sa puna ochelari de soare la pamant sa nu-i mai bata Soarele in cap…aici „i-au adus computerele cuantice”…se numesc „probleme matematice greu rezolvabile”…prin Facultate invatam…adica imposibil de rezolvat….
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            😀

          • @Online
            Uite…”distractie”…
            666 – Assignment Quantum Electronics 66
            Assignment Quantum Electronics 66
            https://www.studocu.com/en-us/document/washington-state-university/quantum-electronics/666-assignment-quantum-electronics-66/47819579
            vali
            🙂

          • @Online
            Distractia e ca nu a inceput…”Academic year: 2023/2024″….
            vali
            🙂

          • cea care echilibreaza e …insasi armonia, chiar intrarea in Armonie cu Mintea Universului.
            oameni …se apropie, se tot apropie,…pina cind chiar vor reusi sa permita intrarea in armonie cu mintea Universului. ulterior povestea se echilibreaza singura…
            nu exista dubii asupra nasterii Computerului Cuantic deci …io n am de unde sa am asa ceva :)))

          • 666… :)))
            se pleaca de la 3-6-9, despre care povestea Tesla.
            insa exista ceva si mai adanc decit 3-6-9, el fiind 4-6-8
            4 si 8 sint reazemurile Cerului si Pamantului, 6 e reazemul balantei care are pe un taler reazemul Cerului si pe celalalt taler reazemul Pamantului,
            deci 4-6-8 e o balanta a …reazemelor, 6 fiind Reazemul Absolut, adica Referinta Absoluta a Sistemului de Balante al Creatiei.

            666 e despre cum 6-6-6 devine balanta, inlocuind o pe 4-6-8,
            deci … Antiadevarul, adica ‘6-6-6’ e despre cum el e si taler si reazem si in Cer si pe Pamant :)))), adica…dispare Sistemul de Balante al Creatiei, fiind inlocuit cu o singura miscare, care e Echilibrata tocma la Infinit 🙂
            deci 6-6-6 e despre cum 4 devine 6, despre cum 8 devine 6. e despre disparitia talerelor, despre disparitia punerii la indoiala.
            fiti fara griji, punerea la indoiala va disparea din Civilizatie. Zicerea Antiadevarului devenind …Lege. si …faza tare e ca Antiadevarul fiind o Armonie a Mintii Universului …multi i se vor inchina:))), pentru ca va fi ….desavarsit, desavarsit in mod absolut relativ, insa sa retinem ca va fi in mod desavarsit :)))

          • @Online
            Stiu ca Ai Dreptate
            „Cine este Edgars Rinkevics, primul președinte homosexual din UE. Promisiunea făcută la depunerea jurământului”
            https://ziare.com/presedinte-gay/edgars-rinkevics-letonia-primul-presedinte-homosexual-ue-1814424
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂
            ps. altfel de carbon…6 6 7…cate „canoane” sunt…

    • ( tocmai de asa tot ce mai poti face e sa treci pe o alta polarizare, care in sine nu e alta, ci chiar cea care se manifesta,…undeva mai in adincime: Artificializare VS Natura, caz in care tot ce poti face e sa permiti manifestarea polilor,…insa dupa dorinta. oricum altfel nu mai poti genera nonactiuni, pentru ca ele trec, brusc, in actiuni.

      • @Online
        Inca un pic de rabdare……………………………….
        G7-33% gdp/pib global…………………………………………..
        BRICS-33% gdp/pib global……………………………………..
        RESTUL-33% gdp/pib global…………………………………..
        Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
        Capitolul 16
        19.Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit, şi Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.
        http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=16
        Seara Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *