Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

După Gabriela Firea, urmează Florentin Pandele. De data asta se va lăsa cu arestări

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „După Gabriela Firea, urmează Florentin Pandele. De data asta se va lăsa cu arestări”

  • unele proiecte de inginerie sociala le infasoara pe altele, in final cel mai capabil proiect de inginerie sociala fragmentara fiind si cel care defineste Prezentul, pentru ca anterior s-a preocupat cu definirea Viitorului ( atunci cind Viitorul devine Prezent, el se manifesta implacabil, deci daca ingineresti Viitorul asta e suficient pentru ca Prezentul sa devina un Efect, adica ‘sa se miste singur’, cf proiectului, fara sa genereze reactiuni )

    daca vreun stat se poate lauda cu ceva in sensul proiectelor de inginerie sociala fragmentara, atunci o poate face intr un singur fel, demonstrand ca sint capabili sa anihileze proiectele de inginerie sociala fragmentara care vizeaza chiar statul laudaros.

    desavarsirea ingineriei sociale fragmentare se numeste antiintelepciune iar ea poate fi echilibrata exclusiv prin manifestarea intelepciunii.

    oare statele care au active echipe care se preocupa cu ingineria sociala fragmentara, in fapt cu antiintelepciunea,
    or avea si echipe care se preocupa cu …cealalta inginerie sociala fragmentara, care in fapt e insasi Intelepciunea?

    toti cei angrenati, oriunde in lume, in proiecte de inginerie sociala fragmentara se preocupa cu Antiintelepciunea, indiferent care e scopul, anihilarea ei sau folosirea ei in atingerea unor tinte bine definite.
    toti cei care sint angrenati, oriunde in lume, in proiecte care vizeaza manifestarea Intelepciunii nu se manifesta impotriva celor de mai sus, insa in mod indrect le anihileaza acestora …actiunile, pentru ca orice inginerie sociala fragmentara e o actiune in mod absolut, chiar daca in mod relativ tinde sa fie asimilata cu o nonactiune.

  • Maestre, in aceste zile citesc cartea Ceaușescu și epoca sa, de Lavinia Betea. Dacă nu ati citit-o va recomand sa o citiți și apoi sa realizați un interviu, poate in doua părți, cu autoarea. In aceasta carte se găsesc explicatii ale multor probleme pe care le întâlnim și noi in politica acestor vremuri, semn ca politicienii și-au schimbat parul ideologic, dar năravul a rămas același. Am ajuns pe la jumătatea cărții dar pana acum mi s-au părut relevante doua principale subiecte:
    1. Evolutia și comportamentul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej și cât de mult ii seamănă domnul Ciolacu in ceea ce privește modul de conducere al partidului și a țării. Sa vedem daca și in politica externa se va dovedi oaie îmbrăcată in haina de lup ca și defunctul Sef in relația cu sovieticii. Estimez ca nu vom vedea de la domnul Ciolacu o Declarație din 1964…or sti tfl-istii ce-a fost cu declarația asta?
    2. Prima vizita a lui Nicolae Ceaușescu la Moscova, tratată pe larg in capitolul 11 și diferența enorma de raportare la Partenerul Strategic de atunci- URSS fata de slugărnicia de acum. Au fost nu mai puțin de 23 de puncte propuse de partea romană, toate contondente și neplăcute lui Brejnev și Kosighin, de la Tezaur pana la Basarabia. Cu toată iritarea sovieticilor și in ciuda replicilor tăioase ale lui Brajnev, rezultatul ulterior vizitei, contrar așteptărilor tfl-istilor de astăzi care probabil habar n-au cine a fost Brejnev, a fost ca majoritatea cererilor pârtii romane au fost admise de partea sovietica iar cei doi conducători sa aibă o relație directa și sa rezolve viitoarele probleme dintre părți. S-a dovedit ca aveți dreptate: in relația cu Partenerul Statergic o țara mai mică trebuie sa și ceara, nu doar sa fie sluga, se negociază și poate obține o relație mutual avantajoasa.

  • e adevarat ca ne aflam in plina Resetare, Revolutie Mondiala si Metamorfoza. insa cea care are votul de aur asupra acestor ecuatii de miscare e chiar Natura.
    activand singura procedura care e disponibila in conditiile Vremurilor actuale, Natura se daruieste pe sine procesului de Echilibrare a Balantelor Universului.
    astfel, indirect, ea le influenteaza pe toate cele trei. prin urmare e suficient sa privesti Natura ca sa deslusesti dinamica Civilizatiei ( in care coexsita cele trei manifestari, Resetarea, Revolutia Mondiala, Metamorfoza )

  • „Dacă li se spune mâine: Am decis să vă spânzurăm pe toţi, ei vor întreba un singur lucru, plecându-şi ochii: ‘Putem să facem asta cu frânghii fabricate la nivel local?’ „
    v-ati oprit aici, insa a existat si o continuare… „Cred că asta va fi un fiasco pentru ei pentru că este foarte puţin probabil ca americanii să refuze un contract atât de mare pentru industria lor textilă”

  • broasca …ciocanea la usa. din ce se vede …cam direct!, fara s o mai ia pe la ploiesti.
    se pare ca cealalta broasca a hotarat ca …momentan nu e acasa.
    of!

  • Domnule Cristoiu, cum credeti ca suna in „urechile” Bruxellului – „MINISTERUL FAMILIEI” (apropo de arderea pe rug a Gabrielei Firea). Nu cred ca va mai exista un astfel de minister vreodata, cel putin cu aceasta titulatura. Ce parere aveti.
    Va urmaresc cu mare placere.

    PS. Acelasi comentariu l-am scris la rubrica „Gandurile lui Cristoiu” scuze pentru neatentie.

  • Ieri am asistat la piesa Romeo și Julieta din Voluntari narată de onorabilul Romică primarul.
    Vinovații din azilele groazei trebuie pedepsiți exemplar și se pare că dosarul e beton. Mass-media s-a comportat ca un tribunal al poporului. Dacă ziua avea 25 de ore își executau victimele în direct.
    Afirmațiile lui Putin sunt corecte. Europa se prăbușește economic dacă nu-și vede de propriile interese.

    • @
      se prabuseste. insa bine ca se prabuseste in bratele cuiva. mare lucru sa te stranga n brate cineva pe vremurile astea…
      bravo ue!, ura.

  • Este clar ca si in viata oamenilor: broasca mica, de genul feminin, indruma masculul incotro sa o ia! Filmare grozava, multumesc pentru tot inclusiv imaginile deosebite; multa sanatate va doresc.
    😛

  • Tov.CRISTOIU, dacă Doina ar fi atacată în presă și tv ați interveni în apărare sau ați lada-i să-și rezolve singura problemele?
    In privința PSD aveți dreptate…problema este că indiferent cât a fost atacat PSD, tot a câștigat toate alegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *