Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

După Raportul Departamentului de Stat, Iohannis ar trebui să bată obrazul Partenerului strategic

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „După Raportul Departamentului de Stat, Iohannis ar trebui să bată obrazul Partenerului strategic”

  • Maestre , am intuit ca dna Sercan e pregatita pt „Brave Woman of the Year „ . Chestia cu plagiatul lui Ciuca e din scenariul „aratarea pisicii ” . Ciuca trebuie tinut in sah pana mai cumpara neste fieratanii .
    Cat despre „partenerul strategic „, se vadeste o data in plus ca hic iacet lepus .
    Ei l-au indepartat pe A Nastase ( ii ridicasera viza inainte de pronuntarea hotararii judecatoresti ) , deschizand drumul apoi in „competitia ” pt Cotroceni la 2 slugi : Basescu si Geoana . A fost preferat pana la urma sluga cea mai ticaloasa .

  • Au sărit calul cei de la youtube și facebook; la numite combinații de cuvinte te blochează. Nu sunteți singurul, stați liniștit! Efectiv nu ai voie să pui întrebări sau mai rău să gândești și să ai idei personale.

  • Buna ziua,
    Interesant ca aceasta informare publica Departamentului de Stat nu ne informeaza si ca fostul numarul doi in stat, Florin Catzu este infractor dovedit de justitia americana si cu toate acestea ocupa un loc de cinste in ierarhia personalitatilor marcante promovate si protejate de usierul – consilierul de gradul ii trimis pe aici sa identifice antisemiti si daca nu sa-i inventeze ca fiind un necesar propagandistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *