Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

După Raportul Departamentului de Stat, Iohannis ar trebui să bată obrazul Partenerului strategic


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „După Raportul Departamentului de Stat, Iohannis ar trebui să bată obrazul Partenerului strategic”

  • Maestre , am intuit ca dna Sercan e pregatita pt „Brave Woman of the Year „ . Chestia cu plagiatul lui Ciuca e din scenariul „aratarea pisicii ” . Ciuca trebuie tinut in sah pana mai cumpara neste fieratanii .
    Cat despre „partenerul strategic „, se vadeste o data in plus ca hic iacet lepus .
    Ei l-au indepartat pe A Nastase ( ii ridicasera viza inainte de pronuntarea hotararii judecatoresti ) , deschizand drumul apoi in „competitia ” pt Cotroceni la 2 slugi : Basescu si Geoana . A fost preferat pana la urma sluga cea mai ticaloasa .

  • Au sărit calul cei de la youtube și facebook; la numite combinații de cuvinte te blochează. Nu sunteți singurul, stați liniștit! Efectiv nu ai voie să pui întrebări sau mai rău să gândești și să ai idei personale.

  • Buna ziua,
    Interesant ca aceasta informare publica Departamentului de Stat nu ne informeaza si ca fostul numarul doi in stat, Florin Catzu este infractor dovedit de justitia americana si cu toate acestea ocupa un loc de cinste in ierarhia personalitatilor marcante promovate si protejate de usierul – consilierul de gradul ii trimis pe aici sa identifice antisemiti si daca nu sa-i inventeze ca fiind un necesar propagandistic.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog