România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Elisa Dumitrescu, pictorița pasionată de arta abstractă

În urmă cu peste 2.300 de ani, pornea spre viitor un gând: ,,Se poate susține că toți oamenii urmăresc plăcerea, pentru că toți doresc viața. Plăcerea desăvârșește viața”. Cuvintele aparțin lui Aristotel, unul dintre marii filosofi ai Greciei antice. Păstrând proporțiile, un alt Aristotel, subsemnatul, confirmă prin ce trăiește și ce scrie legătura dintre plăcere și viață.

Spre exemplu, acum mă bucur să vă prezint omul și creația, pe doamna Elisa Dumitrescu, pictoriță de valoare, specializată în lucrări abstracte. Vă invit să o cunoașteți în dialogul următor, iar apoi să admirați și dumneavoastră câteva dintre tablourile sale.

– Cine este interlocutorul nostru?

– Sunt Elisa Dumitrescu, pictor abstract din anul 2000, reședința București, frumoasa noastră capitală.
Pasiunea de a picta mi-am descoperit-o în urma unui accident din copilărie. Cum credeți că ar fi viața doar în alb și negru? Fără sens, fără esență. Ador să pictez cu cât mai multe culori, dar culoarea mea preferata este culoarea oceanului, adică turcoaz.
My motto: ”Viața este făcută din culori.”
Sunt născută în București la data de 12.09.1977.

– Cum a fost viața artistică pentru dumneavoastră în 2022?
– Anul 2022 a fost destul de bun, am avut două expoziții, prima  intitulată ,,Poveste de iarna”  la restaurant Paque Bistro&More,  Bulevardul  Pache Protopopescu, și a doua, intitulată ,,Armonii cromatice”, la Hotel Athenee Palace Hilton, care se desfășoară și acum.

– Ce doriți pentru anii următori?
– Pentru anii următori doresc să am cât mai multe expoziții, atât în țară cât și peste hotare și să fiu mult mai cunoscută și să am cât mai multe vânzări.

– Vă dorim să se îndeplinească aceste gânduri. Pentru ce ați preferat pictura abstractă?
– Pictura abstractă mă reprezintă, pentru că pe pânză îmi pot exprima sentimentele, stările, îmi place mai mult să pictez când este înnorat afară pentru că pe pânză pun culori deschide care îmi dau o stare de bine.

– Mulțumesc. Să vedem câteva imagini.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *