Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Este Klaus Iohannis portdrapelul unei rebeliuni în cadrul NATO?

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Este Klaus Iohannis portdrapelul unei rebeliuni în cadrul NATO?”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    I ultimii doi ani tot auzim dinspre NATO mesaje contradictorii. Ba ca nu vor razboi cu Rusia, ba ca nu pot acceta ca Rusia sa castige, ba ca trimit ba ca nu trimit nu stiu ce arme, mai nou militari etc.
    E vechea „strategie” occidentala de a crea confuzie pana cand lumea oboseste.
    In contextul asta asez eu subiectu’ cu secretaru’ NATO. Johannis nu a facut nimic de capu’ lui pana acum. Tot ce a facut i s-a „dictat” si el doar a executat. La fel cum exectua toate tarile din estu’ ori vestu’ Europei.
    Singurii care decid ceva sunt americanii.
    In consecinta, intrebarea corecta este: ce urmaresc americanii cu jocu’ asta de-a „asta are, asta n-are”? Ca-i de-a dreptu’ alba-neagra. Pe rusi sigur nu ii intereseaza cum il cheama pe papagalu’ care da din gura la sediu’ NATO, ci ii intereseaza ce decid americanii. Asa ca spectacolu’ e pentru europeni, ca sa creeze confuzie si, nu in ultimul rand, sa pregateasca opinia publica pentru o eventuala „retragere” a americanilor din Europa odata cu venirea la putere a lu’ Trump.
    Iar asta o pot decide americanii indiferent cine e sefu’ de la NATO…!
    Ideea ca romanu’ numit Johannis poate asigura prezenta NATO in zona e de-a dreptu’ o utopie.
    Dar no, lumea e plina de fraieri si unii vor crede orice li se spune…!

    • Urmează retragerea sprijinului american în totalitate,ca și în Afganistan,în urma rămân ca peste tot de unde au provocat războaie și s-au retras țări distruse ,sărăcie ,deznădejde.

      • sa se retragă din europa?:))
        pai ..și cu ce se mai hrănește?!:)
        deci …așa ceva nu se poate

        din estul ei, da, asta de poate…

        • zona asta are un statut mai special …din naștere, din ce se vede :))

          • @online,

            Conditia este ca Europa sa plateasca. Si nu putin.
            Trump a spus ca USA nu protejeaza pe cine nu plateste. Si acum platesc toti, cu mic cu mare.
            Insa atat Franta cat si Germania cam stramba din nas. Si daca bogatii Europei nu platesc, USA nu se va „satura” cu firmiturile adunate de prin estu’ Europei oricati Johannisi s-ar oferi ca sefi…!

      • universul nu folosește o balanta, doar, ci un sistem unitar de balante, care se autoechilibreaza
        deci daca un taler se golește, un alt taler al sistemului se golește și el, pentru a echilibra sistemul, ulterior sistemul fiind împins de la ambele capete spre starea de echilibru.
        pe vremea Artificializării propovăduiești Natura, neavând nimic împotriva Artificializării și a preoților ei 🙂
        altceva …ce sa faci?!:))

      • vremurile astea, ale neamului, depind de …neam, cu totul :)), așa că pina la urma totul va pica Intr un fel care e pe măsura neamului, că doar neamul asta n a stat degeaba de a lungul anotimpurilor care au trecut de la …facerea lumii :))

        • sint mici șansele să ajungem Intr o poziție diferită de cea care e pe măsura neamului, indiferent care o fi aia…, pentru că potențialul nației ..e aproape plin ochi :)), deci el se va descarcă fix Intr un cuib pe măsură, la un moment dat

  • o ‘revolutie mondiala’ frumoasa, tuturor 🙂

  • poate ca a sosit momentul, vremea, sorocul, ca ‘lumea mare’ sa si schimbe in mod fundamental optica asupra ‘dusmanului’, definindu l …in afara Pamantului.
    deci un dusman ar fi, ar fi unul suficient de capabil ( pentru ca habar n ai cit de incapabil e )deci suficient de potent pentru a pastra ‘starea de …razboi’, insa ea devine, s-ar parea, ceva …’de bine’, pentru ca are potentialul de a i unifica pe pamanteni,…cit de cit :)))

  • probabil cel mai mare consum energetic fara rost, din lume, este cel pus in carca definitiei ‘razboiului mondial’
    cum sa faci asta, daca ‘razboiul mondial’ nu mai are defintie, deci consumul de energie e lipsit de sens?!

    • pe de alta parte ar fi de folos, poate, daca ar fi identificata noua definitie a ‘razboiului mondial’, pentru ca si ‘definitiile’ evolueaza, evident, de a lungul timpului, de a lungul anotimpurilor, deci cu toate ca definitia ‘razboiului mondial’ a expirat, o nou-nouta definitie s a nascut, din cenusa disponibila.
      io, doar pentru a incerca sa …zic ce oi zice, insa sa zic pe masura vremurilor, dupa puteri, am adus la zi definitia
      noua definitie a ‘razboiului’ mondial e ‘revolutia mondiala’, aceasta fiind de 1.6 ori mai ‘capabila’ decit definitia ‘razboiului mondial’.
      prin urmare, pe linga faptul ca definitia nato e de bun-simt sa fie adusa la zi, indiferent pe ce cale, motivul pentru care e de bun-simt sa faca asta e chiar faptul ca ‘dusmanul’, pe linga extraterestri, ar putea fi identificat in ‘noua definitie a razboiului mondial’, adica in ‘revolutia mondiala’

      • si cum ‘revolutia mondiala’ e ‘povestea metamorfozei’, a trecerii civilizatiei de la dinamici naturale la unele artificiale, o varianta ar rezulta ca e asta: o echipa e cu Natura, iar ailalta e cu Artificializarea, dupa care se lupta intre ele, …+ cu extraterestri, bineinteles.

        totusi, io zic ca si nato si …ailalti, indiferent despre cine o fi vorba, tre sa si indrepte privirile catre extraterestri, sa se uneasca si sa lupte impotriva lor, dusmanul fiind, astfel, identificat in afara planetei, caz in care …pina cind va incepe razboiul cu extraterestri …planeta Pamant va trai in pace :))
        :))))))))))))))))))))

        • adica …ei, pe motiv ca nu ridica ochii spre cer, se vad doar unii pe altii …in fatat ochilor, si …le vin idei.
          daca si ar indrepta, toti, ochii catre cer, atunci …bineinteles ca se vor vedea mai rar unii pe altii in fata ochilor, toti avand indreptate privirile catre cer:)))
          si n am nicio indoiala ca o multitudine de dusmani ar putea fi identificati pacolo, deci va exista o multitudine de motive pentru ca …pamantenii sa colaboreze. :))))))
          daca tot e sa ne preagatim de razboi, atunci …hai s o facem ca la carte, pregatindu ne de un razboi cu martienii. poate am gasi mai putine motive de cearta intre noi, pamantenii.

  • asta cu rebeliunea, daca tot a fost emisa ipoteza, are o continuare.
    rebeliunea e o reactiune proprie actualului nato? sau una proprie unui alt nato, trasat pe cine mai stie ce servetel?!

    • daca tot a fost emisa ipoteza cu rebeliunea, atunci ea pare a fi rezultatul unui nou fel de a fi al nato, deci nu pare a fi o rebeliune in sanul nato, ci tocmai pentru ca ‘sanul nato’ pare a si schimba definitia …( noaptea, ca h, ar zice unii… )

  • ‘razboiul mondial’ si a pierdut definitia.
    definitia ‘razboiului mondial’ a expirat, si a consumat potentialul.
    prin urmare dusmanul nato mai pot fi doar o civilizatie extraterestra

    deci …e evident ca nato trebuie redefinit in mod fundamental, pentru ca dusmanul si a schimbat in mod fundamental definitia.

  • Iohannis va fi cert secretar NATO. Cea mai mare problema a NATO este lipsa de interconectare a trupelor, un teritoriu mare, situat strategic, in care vor fi comasate echipamente si trupe din toate țările membre NATO. Iohanis face cea mai buna oferta: o tara pentru „statul” NATO, un buget pentru armata de 3%,un guvern supus, un popor anihilat la orice reactie. Sa ne bucurăm ca vom avea un roman in functie mare.

    • Sezi bland, NATO nu rezista intr-un razboi conventional cu rusii (fara manusi ca-n Ucraina) mai mult de o luna. Nu mai au industrie, nu au logistica si n-au strategi de nici o culoare. Americanii n-au invins decat Grenada de la sfarsitul ww2. Singura optiune e nucleara. Dar si aici rusii sunt superiori. Da’ oricum dupa, nu mai conteaza.

    • În ce calitate hotărăște pentru țara daca va fi ales în vreo functie ? El nu va mai avea nici o calitate,nu reprezintă și nu a reprezentat vreodată decât propriile interese,cine îl va mandata? Poporul? Ma îndoiesc .Ideea e ca până în toamnă se hotărăște și cu războiul,încă din vara.
      Îl vor mandata parlamentarii PSD și PNL,un motiv în plus ca aceștia să nu fie votați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *