Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

ETNO TV intră în arena greilor! Dana Chera, în prime time!

De azi, 28 februarie, ETNO TV își schimbă grila de programe și devine un post generalist.

„Subiectul zilei” va fi emisiunea locomotivă a postului, fiind difuzată de luni până joi, de la orele 20.00 la 22.00. Ea va fi realizată de Dana Chera și Alina Eftimie, doi moderatori cu experiență jurnalistică de prim rang, care au demonstrat capacitatea de a performa.

Emisiunea „Subiectul zilei”, din această seară, va fi inaugurată de Dana Chera și va aduce informații în premieră din prima linie a frontului din Ucraina. Dana Chera va avea invitați cei mai buni analiști și personalități ale zilei, care vor oferi informații relevante și secrete din spatele frontului. ”Subiectul zilei” va dezvălui și ce nu ne spun autoritățile și specialiștii despre războiul declanșat de Putin.

Alex Ferariu va realiza emisiunea „Raport Special”, care va fi difuzată de luni până vineri, între orele 18 și 20. „Raport Special” va informa și dezbate cele mai importante teme economice și sociale ale zilei, într-un limbaj accesibil publicului larg.

Emisiunea va ”amenda” greșelile autorităților și va aplauda soluțiile menite să ridice nivelul de trai al cetățenilor. ”Raport Special”  va fi prezentată într-un ritm alert, va beneficia de invitați de calibru, care vor informa publicul cum să acționeze în prezent și la ce să se aștepte în viitor.

Echipa de producție și de suport este formată din profesioniști cu experiență în televiziune, fiind o garanție a succesului jurnalistic. ETNO TV va introduce un nou concept în emisiune, personajul ”Știe tot”, jurnalistul care explică și ”traduce din afacereză” subiectele.

Ultima emisiune a serii va fi realizată de cunoscutul ”Matinal și popular”, Mihalis Dumitrache și va fi difuzată de luni până joi, între orele 22 și 23.

„Show a la grec” este o emisiune de divertisment care va conține însă și multă informație, tratată cu umor de calitate. Invitații vor fi unul și unul, singurele lor calități comune fiind umorul și capacitatea de a improviza și de a crea o atmosferă relaxantă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „ETNO TV intră în arena greilor! Dana Chera, în prime time!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *