Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

EURO 2020 – un turneu bizar: Anormalul devine normal

În jocurile normale de fotbal, antrenorul decide cine intră în iarbă la un meci ori la altul. Dar, la FCSB, ori la meciurile acestui turneu, nimic nu mai e normal. În primul caz, titularii sunt stabiliți de Gigi Becali, iar la competiția europeană chiar de fotbaliști. Cum este oare posibil așa ceva? Iată că este, iar ca să mă credeți, urmăriți ce spune un tehnician.

Selecţionerul naţionalei daneze de fotbal, Kasper Hjulmand, lasă la latitudinea jucătorilor săi să decidă dacă vor sau nu să evolueze în următorul meci de la EURO 2020, contra Belgiei, după incidentul cu Christian Eriksen.

„Este prea devreme pentru a spune dacă fiecare jucător va fi pregătit mental să joace în meciul de joi. Nu va fi nimic grav dacă unii dintre ei vor spune că nu pot juca, pentru că nu sunt încă apţi din punct de vedere emoţional”’, a spus selecţionerul într-o conferinţă de presă.

Sigur, noi nu discutăm aici motivul regretabil al acestei situații. Observăm doar consecința.
Trecem la secțiunea rezervată contribuțiilor sosite din partea oamenilor de fotbal, ori a celor care doar urmăresc fenomenul de pe margine.

Primul este astăzi domnul Iulian Tiberiu Oanță, din București. Fostul lider al galeriei echipei de fotbal FC Național, care juca în Parcul Cotroceni, arbitru de fotbal cu 144 de meciuri la activ, ne declară: ,,Atmosferă extraordinară la meciul Ungaria – Portugalia de la Budapesta. Am remarcat la rândul meu prestația lui Ronaldo, deși golul numărul 3 a fost marcat din poziție clară de ofside”.

Iată și o altă opinie venită din Moldova:
,,Este pentru prima dată când aud un comentariu făcut de o femeie în persoana Ioanei Cosma, care a reușit să o fac excelent. Bravo ei! Revenind pe stadionul din Budapesta, la meciul Ungaria-Portugalia, aici a impresionat foarte mult numărul record de spectatori, peste 66.000. În altă ordine de idei, un reprezentant al generației de aur, mă refer la Gică Popescu, a produs o mare surpriză devenind un om de televiziune prin realizarea unor interviuri cu mari fotbaliști ai lumii printre care s-au aflat Figo, Stoicikov, Pujol” ne scrie corespondentul nostru special Toma Hristea, din Iași.

Concluziile sunt clare: antrenorii nu mai fac echipele, femeile comentează cum 22 de bărbați serioși aleargă după bășică, iar fotbaliștii care au intrat în istorie pentru valoarea lor lasă baltă totul și se apucă de gazetărie sportivă. Trebuie să recunoașteți că toate sunt bizarerii ale actualului EURO. Mai sunt o mulțime. Sper din inimă să continuăm și mâine.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *