Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Evenimentul politic al anului: căderea Gabrielei Firea!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Evenimentul politic al anului: căderea Gabrielei Firea!”

  • Poate va candida Hellvig,susținut si impus de anglo-americani(vezi întrevederea cu Charles),nu am nici o garanție ca mai poate fi vorba de alegeri corecte in România,iese cine e yes Man și pupu cu aliații de acum.

  • Cred ca maestrul Cristoiu are dreptate in ceea ce privește candidatura Maiei Sandu . In contextul demisiei sorosistului Eduard Hellvig candidatura sorosistei Maia Sandu ,vizitată anul trecut oficial de același Eduard Hellvig , vizita pe care in afara maestrului Cristoiu nimeni nu a băgat o in seama, deși un șef de serviciu intern nu extern nu vizitează oficial șefi de stat , deci toate astea capătă acum o alta conotatie ..in contextul in care Maia Sandu are nevoie de un șef de campanie ultrainformat și ultra profesionist și care sa răspundă acelorași comenzi ca și Maia . Evidentele sunt clare pentru oricine cunoaște parcursul public al celor doi , parcurs inventat creionat dezvoltat pina la amănunt de Rețeaua Soros .

  • Cele mai cuminți și iubitoare pisici sunt cele negre care fac orice pentru a fi pe plac cuiva?
    Motivele invocate de duduia Firea sunt de un penibil absolut. Ciolacu a tras-o pe linie moartă. Probabil la primăria capitalei va candida probabil Piedone.
    La alegerile prezidențiale promovarea unei oarecare Maia S este lipsită de orice șansă. Românii excelează la capitolul misoginism și nu vor vota o femeie nici în ruptul capului.
    Corina Crețu a profitat de ocazie și s-a băgat ca musca-n lapte eventual pentru a câștiga o nouă sinecură la Bruxelles. Din CV rezultă că ar fi economistă, deci și-ar putea găsi un loc de muncă și în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *