România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Exclusiv cristoiublog. În plin scandal legat de lipsurile din școli, guvernul dă 10 milioane de euro unei edituri

Ministrul Fondurilor Europene și ministrul educației au întocmit un memorandum prin care acordă 10 milioane de euro pentru Editura Didactică și Pedagogică.
Documentul urmează să fie adoptat în prima ședință de guvern. Banii se dau direct, fără apel de proiecte. Găsiți detalii despre modul cum vor fi folosiți acești bani în documentele anexate.
Din decembrie, anul trecut, directorul editurii este Claudiu Săftoiu, fostul director al SIE și fost consilier de comunicare al ministrului Monica Anisie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii