Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Exclusiv cristoiublog. „S-ar putea să mergem la serviciu doar dacă suntem vaccinate”

Directoarea Centrului Bugetar Administrare Creșe Cluj Napoca a trimis un mail oficial în care spune că vaccinul este opțional, însă în discuțiile pe WhatsApp spune că „s-ar putea să mergem la serviciu doar dacă suntem vaccinate”.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiublog. „S-ar putea să mergem la serviciu doar dacă suntem vaccinate””

  • Incercati sa limitati raspandirea, fiti in razboi cu tot ce se afla in jur, cu cei apropiati si activitatile sociala si mai ales de relaxare, totul este contaminat cu virusi. Stati infricosati de raspandire. Stati infricosati de boala. Raspandirea e boala. Raspandirea trebuie oprita. Viata sociala trebuie oprita. Puneti mastile. Lipiti-le de fata. Nu mai scoateti mastile. Acum alergati la vaccin. Alergati la vaccin. Experimentul continua. Mastile sunt pe fata. Nu mai avem viata sociala. Virusii se raspandesc. Alergati la urmatorul vaccin. Experimentul continua. Mastile….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *