Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Cercetarea directorului Unifarm de DNA este o deturnare, a fost dat la lei pentru satisfacția publicului

Direcția Naționale Anticorupție a anunțat, marți, că „a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile față de inculpatul Ionel Eugen Adrian, director general al Companiei Naționale Unifarm SA pentru: luare de mită, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influență, instigare la fals intelectual, folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane”.

Invitată la cristoiuTv, Norica Nicolai, a explicat că aceasta este o încercare de dezamorsare a stării de nemulțumire a populației. Juristă de profesie, invitata și-a exprimat câteva nedumeriri legate de această acțiune:

  • Ionel nu a fost arestat, nici măcar reținut 24 de ore, deși mita este de 760 000 de euro. S-au operat arestări pentru sume mult mai mici.
  • Suma a fost doar pretinsă, nu dată.
  • Adrian Ionel este absolvent al Academiei Naționale de Informații.
  • Nu a apărut nicăieri numele firmei de la care acesta ar fi cerut mită.
  • I-au dat din start 60 de zile de control judiciar, pentru a sta ascuns.

Norica Nicolai spune că această acțiune este o deturnare, a dezamorsat starea de nemulțumire a populației. „Nu exclud să urmeze și altele. Dacă lucrurile se deteriorează vom asista la mai multe detonări, care va culmina cu detonarea guvernului”, a spus invitata.

Q Magazine vine cu câteva dezvăluiri potrivit cărora toate firele duc la Ludovic Orban și Nelu Tătaru: „Ionel nu a făcut nimic fără ca Ludovic Orban să fie informat pas cu pas. Premierul stabilise o linie directă cu directorul Unifarm pentru a fi ținut la curent permanent cu absolut orice detaliu vizând achiziții de materiale pentru protecția împotriva Covid-19”.

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache nu a vrut să intre în acest joc și s-a opus câtorva achiziții dubioase, la prețuri exorbitante, făcute fără a se respecta nici cele mai simple cerințe de legalitate.

Sursele Q Magazine arată că Adrian Ionel ar fi fost atât de sigur pe protecția premierului Orban, încât a ignorat mai multe avertismente primite de la unele instituții de intelligence care i-ar fi transmis textual că „nu e vremea să ne îmbogățim!”.

Reacțiile politicienilor după acuzarea lui Adrian Ionel:
Deputatul USR Emanuel Ungureanu,denunțătorul directorului Unifarm, în plenul Parlamentului: „În 11 mai am spus de la aceasta tribuna ca acest domn nu ar trebui pus nici macar bisnitar la un bazar. Am spus ca am informatii ca acest domn a vandut catre spitale masti neconforme ca fiind FPP2,  a vandut spitalelor masti pentru zugravi cu 29 de lei/bucata mintind in facturi, fara certificat de conformitate. DNA m-a chemat martor a doua zi, am dat date. Cine l-a tinut in functie pe acest domn? Vom afla. L-a tinut in brate PNL. Dupa ce am avertizat ca acest individ e corupt, Ministerul Sănatatii a cumparat marfa de la UIFARM si a distribuit-o inclusiv in spitalele din Moldova”. Mai multe dezvăluiri, într-un interviu acordat de Ungureanu pentru Mediafax.

Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD: „Am fost singurii care am spus ca prin achizițiile făcute fără licitație, în timpul pandemiei, fură! Că de aceea vor prelungirea stării de alertă la nesfârșit. Ca să fure și mai mult! Și le-am spus STOP! Ajunge!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Cercetarea directorului Unifarm de DNA este o deturnare, a fost dat la lei pentru satisfacția publicului”

  • Directorul Unifarm a achizitionat din Turcia. Doamna Firea a achizitionat din Turcia. Pe la Cluj se achizitioneaza din Turcia. Turcia, Turcia, Turcia. Unde sunt contracte mari si exista suspiciuni apare Turcia.
    E plina de turci Romania.
    Turcia era un imperiu pana acum 100 de ani si Tara Romaneasca era fieful lor. Logic ca e intesata de spioni turci. Lucru care nu cred ca s-a schimbat mult nici pana in prezent.

    Turcii spre deosebire de restul, au un spionaj care merge mana in mana cu securistii romani. Bacsisul turcesc e mereu prezent in buzunarele securistilor. Relatiile s-au format nestingherit dupa ’89 pentru ca prima oara au navalit aici bisnitarii turci. Averile colosale s-au facut cu marfa turceasca. Turcii au umplut primii golul lasat de rusi. Nu nemtii, nu americanii, ci turcii.

    N-as exclude ca Arafat sa fie instalat ca o cartita cu mult timp inainte sub influenta spionilor turci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *