Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Nu știe nimeni pe ce a cheltuit guvernul un miliard de lei din buget

Guvernul a scos din bugetul de stat un miliard de euro pentru achiziții pe perioada pandemiei și nimeni nu știe pe ce s-au dus acești bani, a spus Codrin Ștefănescu, joi seara, la cristoiuTv.

Acesta a explicat că Guvernul a făcut comenzi pentru echipamente sanitare și materiale de protecție, însă țările furnizoare au pus o taxă de urgență. Potrivit invitatului, oficialii guvernamentali nu au plătit această taxă pentru că „au băgat banii în buzunar”. „Starea de alertă va dura până le vin comenzile”, a spus Ștefănescu.

„Un miliard de euro cheltuiți din bugetul de stat pentru astfel de achiziții, care n-au însemnat foarte mult beneficiu pentru populație. Vorbeam cu președintele Crucii Roșii din România, care este sub patronajul principesei Margareta, și spunea că s-au chinuit singuri, au găsit sponsori, Mandachi din Moldova a făcut și el, eu cunosc o grămadă de oameni cu bani foarte mulți, industriași români, care s-au strâns pentru fiecare județ care au strâns bani. Au făcut și președinții Consiliilor Județene de la PSD. Au adunat bani, nu au luat din buget. Toți oamenii ăștia au făcut singuri, pe barba lor. Banii de la buget nu știe nimeni unde s-au dus, este un mister”, a explicat invitatul.

Codrin Ștefănescu l-a criticat dur pe colegul său de partid, președintele interimar al PSD: „Ciolacu a anunțat, cu emfază, că va face comisii parlamentare care să vadă ce s-a întâmplat cu achizițiile. S-au fâsâit”.

Lipsa de reacție a social-democraților și acceptarea prelungirii stării de alertă îi va costa mult electoral, a mai spus Ștefănescu.

Puteți urmări interviul aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *