Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Starea de alertă legiferează jaful uriaș al acestei țări

În România au fost luate, din toate punctele de vedere, cele mai exagerate decizii, exceptând China, a declarat, la cristoiuTv, medicul Răzvan Constantinescu.
Acesta a creat o amplă dezbatere în spațiul public după ce a contestat vehement măsurile luate de guvern în criza sanitară. Popularitatea lui a crescut foarte mult, deoarece mulți oameni se regăsesc în ceea ce afirmă și demonstrează.

Răzvan Constantinescu a arătat care sunt deciziile exagerate și a explicat de ce:

Cea mai dură carantină. Ăsta e stilul românesc, când primește un ordin de undeva, îl aplică cu exces de zel. Dacă îl vedeți pe domnul ministru Tătaru cum se comportă, este prototipul activistului cu exces de zel. Îi spui: Dă-i două palme dușmanului de clasă și ăsta ți-l omoară, ca să fie sigur că șeful lui va fi mulțumit. Starea de alertă legiferează jaful uriaș al acestei țări. Este normal ca ei să dorească să o prelungească pentru a desăvărși jaful. Și doi, pentru că se apropie alegerile și e bine ca populația să fie timorată și să nu iasă din casă. Întind coarda cât pot.

Cele mai mari amenzi. 700 și ceva de milioane de euro în total.

Curba. Noi ar trebui să ne bucurăm dacă sunt cât mai mulți infectați și trebuie să ne preocupe doar cazurile grave, să nu avem creșteri ale deceselor. Din cei infectați, 90-95% sunt complet asimptomatici. Ar trebui să avem cât mai mulți pentru a se instala așa numita imunitate de turmă. Și să scăpăm de pericolul și de a-i infecta noi pe cei vulnerabili, foarte în vârstă și cu comorbidități. Nu există, nici în România și nici în lume, un pacient tânăr, perfect sănătos, care să fi murit de Covid.

La noi este tot platou ca urmare a lipsei raportărilor infectaților. Adică, este falsă, ce să mai. Nu a mai venit vârful, se pare că prin 28 aprilie a fost culmea, apoi a început să coboare, dar foarte lent. În Franța nu-și permite nimeni să mistifice vreo raportare.

Cel mai mare număr de cadre medicale infectate, deoarece nu s-au asigurat, parcă în mod intenționat, mijloace de protecție. Eu sunt contra folosirii măștii, nu ajută la nimic. Dar pentru medicul care intră în contact iminent cu un pacient suspect, există niște măști profesionale speciale, cu filtru care sunt de mare ajutor. În România, pandemia prin asta se caracerizează: focare în spitale. Dacă am scoate focarele spitalicești, am rămâne cu nimic.

Cel mai mare preț al măștilor din toată Europa.

Cel mai mare număr al angajărilor, pentru că acum au fost angajări fără concurs, în aparatul de stat din Europa, indiferent de domeniu. De asemenea, poți achiziționa aparatură medicală inutilă, fără legătură cu Covidul.

Raportarea deceselor, dar asta s-a făcut întocmai și în Statele Unite și în Italia. În Germania, nu. Nemții, totuși, nu au fost atât de obedienți față de o instituție care, ca toate instituțiile transnaționale, este mâncată de corupție și infestată de propagandă.

Interviul integral poate fi urmărit aici:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *