Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Faceți loc, faceți loc, Rapidul pe primul loc!

La ora când scriu aceste rânduri, Rapidul este pe primul loc în campionatul intern de fotbal. După patru etape, gruparea antrenată de Adrian Mutu a acumulat 9 puncte. Asta, în timp ce FCSB, echipa lui Becali este pe poziția nr.11 cu numai 3 puncte. Sincer acum, vă vine să credeți? Eu cred că suntem deja în altă realitate.

Cei care nu urmăresc, la zi, actualitatea sportivă mă vor întreba pe bună dreptate, ce m-a apucat?
Păi, stimați cititori, o echipă care până de puțin timp era în liga secundă este pe prima poziție a clasamentului în ceea ce se numește acum superliga. În al doilea rând, formația Steaua, cunoscută și trecută în actele oficiale FCSB, care ani de zile se luptă pentru câștigarea titlului de campioană, arată că să luptă din răsputeri să evite retrogradarea. Dar acestea sunt datele obiective.

Gruparea din Giulești este noul lider al Superligii de fotbal după ce a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Rapid, într-un meci din etapa a patra, chiar în ziua în care clubul piteştean a împlinit 69 de ani de existenţă.

Ambele goluri ale Rapidului au fost marcate de Antonio Sefer (45, 64), primul cu un şut din marginea careului, după o pasă de la Valentin Costache, iar al doilea cu un şut din colţul careului, cu efect. Deși are nume de jucător străin, este vorba despre un fotbalist născut la Galați, în 22 aprilie anul 2000.
Rapid a jucat din min. 79 în zece oameni, Dragoş Grigore fiind eliminat pentru fault în postură de ultim apărător la Alexandru Işfan.

La rândul său, CS Mioveni a terminat la egalitate cu FCSB, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.
CS Mioveni a deschis scorul prin fundaşul Ionuţ Balaur (26), cu un şut deviat.
FCSB a egalat pe finalul jocului, prin Valentin Miculescu (79), la primul său gol în tricoul echipei bucureştene. FCSB putea pierde foarte bine acest joc dacă gazdele nu ar fi ratat două mari ocazii în ultimele minute.

Lucru greu de crezut, după patru jocuri disputate în campionatul intern, FCSB rămâne fără victorie în Superligă, în timp ce argeşenii au obţinut primul punct.
Personal, sunt tare curios cum vor evolua lucrurile la cele două cluburi din București.
Atunci când vor interveni aspecte demne de subliniat, vom încerca să le aducem în atenția dumneavoastră.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *