Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Fântânile urbane din Piața Unirii au repus Bucureștiul pe harta turistică a lumii

De 4 ani, Fântânile urbane din Piața Unirii au repus Bucureștiul pe harta turistică a lumii! În 2018, a avut loc primul spectacol de apă, lumini și muzică numit simbolic „Simfonia Apei”. De atunci, sute de mii de bucureșteni și turiști străini s-au oprit în fiecare seară de weekend pentru a vedea spectacolele. Acest proiect a fost o reușită recunoscută și de Academia Recordurilor Mondiale: Fântânile de la Unirii sunt „Cel Mai Lung Șir de Fântâni Coregrafice Sincronizate din Lume”.
Fântânile din Piața Unirii sunt un simbol al orașului încă din anii ’80, dar au revenit în atenția bucureștenilor și a turiștilor în urma unei ample modernizări. A fost unul dintre cele mai ambițioase proiecte de dezvoltare urbană din ultimii ani realizat în Europa, nu doar în București. Meritul este al echipei din Primăria Capitalei și a specialiștilor Apa Nova care au investit timp și resurse.
În fiecare sfârșit de săptămână, Piața Unirii se umple de oameni care se bucură de spectacolele care durează 45 de minute. Este singurul obiectiv turistic din Capitală care mai atrage atât de mulți bucureșteni și turiști străini. Anul acesta, ultimul spectacol va fi duminică, 2 octombrie.
Mă bucur că acest proiect a fost realizat în mandatul meu de primar general și că este apreciat pe plan mondial. (Sursa: Facebook Gabriela Firea. Foto aici 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Fântânile urbane din Piața Unirii au repus Bucureștiul pe harta turistică a lumii”

  • taranii aveau si ei o camera ‘scoasa din cutie’. io, taran fiind din fabricatie, ma uitam, copil fiind,…din usa!, la o astfel de camera, a unui batran si a unei batrane din neamul meu :))
    totul era…luna, brici, stralucitor, …nici nu mi venea sa pasesc in camera aia, ca sa…nu deranjez ceva:)))

    creca dasta nici n am priceput cum de ‘centrul orasului din Centru tarii’ a aratat, si inca mai arata pe o parte, ca o cocina.
    chiar atat de…varza sa ne dovedim, incat nici macar ‘intr o camera’ sa ne dovedim ca sintem in stare de ceva? ( ca despre ‘patru camere’ au dovedit cu virf si indesat de ce sint in stare conducatorii.. )

  • Este și în Pitești o astfel de fântână arteziană numită „Fântâna Cântătoare „”care oferă un deliciu de culori și melodii tuturor celor care trec seara prin centrul orașului, o decizie lăudabilă a autorităților locale ca și cea a doamnei Gabriela Firea în București !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *