Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Față de protestele fermierilor, liderii PNL se poartă de parcă n-ar fi și Guvernul lor

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Față de protestele fermierilor, liderii PNL se poartă de parcă n-ar fi și Guvernul lor”

  • Maestre, dacă Iohannis și guvernul său sunt incapabili să rezolve problema agricultorilor și transportatorilor să și le rezolve singuri.
    Nu mai merge așa, ajunge cu prosteala de doi ani cu ajutorarea Ucrainei!
    Dacă Iohannis și Ciolacu vor să îi ajute să le care cu spatele lor sacii de grâu.
    Nu este corect ca românii să muncescă ca sclavii pentru alții. Noi toți plătim pentru Ucraina, să fie clar toți plătim!
    Acest guvern și acest președinte ca și guvernele anterioare nu înțeleg că agricultura trebuie protejată, nu înțeleg că românii vor alimente românești și asta de mulți ani. Dar cine să ne asculte!
    Dacă Iohannis nu se plimba cu bicicleta electrică ci mergea în Obor, cum mergea Cuza cu ocaua mică, ar fi aflat că toată lumea caută legumele, fructele, carnea produsă în țară!
    *
    Aud cu surprindere că mai exista o fabrică de sârmă în România, și aud că se va închide iar oamenii vor ajunge în șomaj.
    Deci unor muncitori români li s-a luat pânea de pe masă pentru Ucraina, care a practicat preț de dumping și fără taxe vamale și a inundat piața cu sârmă.
    Deci să de termine cu prosteala Ucraina! Cine se simte dator să-i ajute s-o facă din buzunarul propriu nu din bugetul țării altfel jos cu acest guvern!

  • Nu-l mai laudati pe Ciolos ca daca ar fi fost premier n-ar mai fi avut acelasi discurs si ar fi tacut precum Ciolacu !

  • V-ati intrebat de multe ori, ce va fi la alegeri? Iata ca din ceea ce se intampla acum va izvora o miscare care va lua forma unui partid politic si care va emana chiar si un candidat la presedentie. Nu va pare cunoscut scenariul?

  • Stimete Domnule Ion Cristoiu,

    De 2 Ani va urmaesc zilnic, dar in ultimele zile sunteti partinitor cu anumite partide politice ( se subintelege de ce 🙂 ,
    Sunteti cel mai alunecos om de presa dintre toti, cel mai uns cu toate alifiile. De cand cu suspendarea contului youtube si reactivarea ( de PSD & Co), ati devenit ce nu credeam niciodata, adica un smerit ( ca sa nu zic mai mult ). Va inteleg , a fost o intelegere vav de stergerea muncii d-voastra de 4 ani pe youtube si stergerea contului. Spune-ti oamenilor ca sunteti santajat si intelegem toti. Stima !

  • Ca să vedeți că nu vorbiți zadarnic despre cărți: am comandat „Destin deturnat” a lui Tamim Ansary. Tot la recomandarea dv. am luat, în alte ocazii, cărțile lui Babel, Grossman, Sadoveanu, M.Jebara…

  • ‘boala x’

    o pandemie sau o ‘pandemie de reactiuni plenar disproportionate’, care vizeaza ‘sistemul de sanatate’ va fi devastator. in primul rind penstru ‘sistemul de sanatate’, pentru ‘sistemul politic’ si abia mai apoi pentru oameni, care daca sint o tinta nu sint prima tinta vizata ( prima tinta e, pe Vremurile astea, scoaterea din joc a actualelor sisteme sociale ( prin, in principal, umplerea ghioalca a acestora cu dubii fundamentale) )

    • cei care n au facut o analiza fundamentala pe tema pandemiei de covid vor avea ‘sansa’ sa si dea seama despre ce a fost vorba abia atunci cind ‘inca una’ se va manifesta.

      • cum va reactiona sistemul politic si sistemul de sanatate, care intre timp s au umplut de dubii cu un mare talent?!
        cine sa mai dea ceva parale pe zicerile acestor sisteme sociale?!
        tendinta va fi de reconfigurare din temelie a referintelor, una dintre ele fiind, evident IA ( care …brusc! isi va ‘deconspira’ competentele…)

  • tendinta lumii mari de a intra intr o alta criza pandemica e evidenta. deci tendinta lumii mari de a se destabiliza e evidenta. pericolul uriesesc e sa te armonizezi cu aceasta tendinta. n o faci, daca tu insuti te destabilizezi, …pe alta directie si in alt sens.

  • De ce vă mirați? Și în Germania este la fel.
    Și în Iași toate autoritățile sunt din PNL și au început campania electorală. Pliantele electorale erau în cutia de scrisori a fiecărui ieșean exact cu o zi înainte de a începe să ningă. Și ce dacă?! Suntem înecați în zăpezi și pe străzi și pe trotuare.

  • Nu-l mai laudati atata pe Ciolos ca daca ar fi fost premier in locul lui Ciolacu n-ar fi avut curajul sa spuna ce-a spus in calitate de europarlamentar…

  • Metamorfoza se ocupa cu tranzitia de la Natural la Artificial

    deci si cu tranzitia de la hrana naturala la aia artificiala

    deci …daca vreti sa produceti hrana artificiala, atunci tendinta e sa primesti ajutor cu toptanul, iar daca produceti grana natural, atunci tendinta va fi de gripare a dinamicilor

    • e o capcana paici,…ea se manifesta in urmatorul fel:
      se tot vantura povestea cu cerealele din ucr care creaza probleme agricultorilor. asta e valabil pina la un anumit nivel. dincolo de el se manifesta o alta dinamica, pentru ca din treaba asta nu cistiga agricultorii ucr, ci ‘hrana artificiala’, deci cei care pierd in final sint si agricultorii ro, insa si agricultorii ucr. si unii si ailalti sint foositi in atingerea acestui scop. pas cu pas, ca sa nu se manifeste reactiuni capabile sa schimbe trendul…, ci doar unele mai mititele, deci insuficiente pentru a conta in atingerea tintei. lucratura e la nivel de arta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *