Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Fostul șef al SIE, Silviu Predoiu, candidează pentru Camera Deputaților

Joi, 22 octombrie, partidul ProRomânia și-a depus lista cu candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Așa cum anunță site-ul News.ro, în lista primilor zece candidați pentru Camera Deputaților îl regăsim și pe fostul șef SIE, Silviu Predoiu. Alături de el se mai regăsesc și Victor Ponta, Gabriela Maria Podaşcă, Tudor-Tim Ionescu, Ion-Valentin Voicu, Anca Bălăşoiu, Ciprian Văcaru, Ioana-Alexandra Sîrbescu, Marius-Ionel Ivan și Mircea Maiorescu.

În interviul luat de Ion Cristoiu, luni, 19 octombrie 2020, întrebat despre analiza făcută rezultatului obținut de Pro România la alegerile locale, Silviu Predoiu declara: „Eu zic că rezultatul obținut este premisa unui rezultat bun în care chiar cred la alegerile parlamentare, dacă se vor ține.”

Interviul cu Silviu Predoiu poate fi urmărit mai jos:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog