Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Foto. Cei doi polițiști care au prevenit un dezastru în cazul aterizării forțate a elicopterului

Se aflau la semafor, la doar câțiva metri de Piața Charles de Gaulle.
Deodată, au simțit o zdruncinătură puternică, iar mașina a părut că se ridică.
S-au dat imediat jos să vadă ce se întâmplă, moment în care au observat cum un elicopter aflat în zbor lovește un stâlp de iluminat și se îndreaptă către ei.
Instinctul a intervenit imediat.
-Adriane, fugi repede și blochează traficul dinspre Arcul de Triumf. Eu mă duc pe partea opusă!
Cu mâinile ridicate, au oprit imediat mașinile și astfel, elicopterul care nu era deloc stabil, a reușit să aterizeze în mijlocul intersecției.
Totul s-a întâmplat foarte rapid.
După aterizare, Beinur și Adrian s-au îndreptat către elicopter, pentru a vedea în ce stare sunt piloții și au anunțat dispeceratul!
– Deviați traficul dinspre Piața Charles de Gaulle! Tocmai ce a aterizat un elicopter în mijlocul intersecției!
Răspunsul de la dispecerat a venit cu o mică pauză.
– Elicopter?
– Vorbesc foarte serios! Un elicopter!
Cei doi colegi au rămas la fața locului, până la ridicarea elicopterului din intersecție.

Ei sunt Beinur și Adrian, cei doi polițiști care astăzi au dat dovadă de prezență de spirit și au reușit să prevină producerea unui dezastru! (Sursa: Facebook Ministerul de Interne)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Foto. Cei doi polițiști care au prevenit un dezastru în cazul aterizării forțate a elicopterului”

  • Dar stai! Astia (meletarii muricani) ne apara de rusi! Muahahahahaha! Buey, ala de chilota magaoaia probabil de-abia scapase din Afganistan si fiind emotionat, a incurcat vitezele la tractor. Nasol sa bagi in marsarier cand esti intr-a cincea! Macar pampersii au scapat?

  • FELICITARI !!!!! CINSTE LOR !!!

  • Poveste eroica din ciclul „cantarea militianului” inaugurata in 1949 frectionata si refurbisata in anii democratiei medicale europene.Eu credeam ca militia e pusa doar sa faca umbra asfaltului incins drept masura contra incalzirii globale.In urma eroismului celor doi ar trebui ca statul sa ia in considerare pensionarea eroilor inainte de angajare a vajnicilor urmasi ai lui Garcea.Ca are tara bani destui.Din imprumuturi.

  • Dom’le, cea mai tare e postarea lui Turcan Raluca,aia cu naluca,care felicita organul si zice ca a asistat personal la chestia cu elicpterul . Pai ma ministra lulii, ce cautai tu acolo la ora 10 in loc sa freci menta in minister ? Ca asa e cand vrem sa ne bagam in seama dam cu mucii in inghetata. Ps. Ramane intrebarea oare Beinur si Adrian i-au saltat carnetul pilotuloui ? Sau s-a mers la mica intelegere ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *