Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

George Simion simte deja mirosul fripturii: a devenit înțelept

Comentarii

37 comentarii pentru articolul „George Simion simte deja mirosul fripturii: a devenit înțelept”

  • Dl Cristoiu!
    Când la sfârsitul anului 2021 UKR a masat trupe in estul UKR ca sa atace din nou Donbasul, republicile autonome Donetsk si Lugansk (autonome din 2015 dar nerecunoscute) au cerut oficial ajutorul RU. ”Military Assistance on Request” e legala conform regulilior internationale (art 4, ”1. Military assistance may only be provided upon the request of the requesting State”). Deci ”invazia” nu e cum am fost făcuți sa credem o ”invazie neprovocata”, ci urmarea ajutorului cerut oficial de Donbas conform regulilor internaționale.
    De asemenea, RU a dat ultimatum UKR pe Dec 24 2021 cerând respectarea neutralității (tratat semnat de UKR la despărțirea de RU in 1991), oprirea bombardarii civililor din Donbas (14 mii de morti in 7 ani, peste 100 de cereri ne-acceptate la ONU sa opreasca genocidul)și recunoașterea drepturilor ucranienilor de etnie rusă (adica pensii, sanatate, etc).
    La Munich Security Conference din 16-18 Februarie 2022 se declară ca UKR va fi primita in NATO , renegând neutralitatea semnată) iar Zele anunță ca va primi arme nucleare (cam ca RO si Polonia, doar ca UKR e la distanta mai convenabila de Moscova).

    Deci, sa o lasam mai moale cu ”invazia” si ”neprovocată”. În plus, sunt articole și studii publicații (ex. RAND corporation) din 1991 cum că RU e prea mare, are prea multe resurse si trebuie balcanizată (a la țarile din estul EU), si împartită in 8-38 de state. Exista si hărți publicate cu respective granite propuse (depinzând de autor). Toate ”color revolutions” încercate in RU au eșuat (au reușit în țările vecine ca UKR, Georgia, Moldova, Armenia, BU, punem si RO aici?), si rămăsese doar înfrangerea RU in război cu o ”proxy”. Însa socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din târg.

    • …bine că nu va aude tudy

    • @Jazz
      Bai bine dom’ne, au muncit unii ani de zile la scenariu si vii mata acum sa le turtesti palaria si sa le aprinzi lumina-n cartier sa li se vada turu’ gol al pantalonilor? Asa ceva…Matale , bag seama, vrei sa moara de foame think-tankurili alea culte-n cap, radutudorii si generalii de la Nasulia. Pai, se poate asa ceva, e frumos din partea lu’ matale?

  • s ar parea ca ne apropiem de momentul in care vom afla daca in ucr exista sau nu nazisti

    era clar de mult ca se va ajunge intr o astfel de situatie

    a fost bombardata, zilele trecute, centrala de la zaporojie. ucr neaga, oficial, ca ar fi vorba despre ei.
    daca si ar fi asumat ar fi fost mai linistitor decit faptul ca au negat.
    se prea poate ca ucr sa fi spus adevarul, iar cei care au bombardat sa fie fix ‘nazistii’ , care …pesemne ca sint plini de nervi, avand in vedere situatia de pe front si …previziunile pe tema asta

    un accident nuclear e ….catalizatorul plenar al Artificializarii ( mai e unul, si mai potent, insa el se manifesta indirect, ca o reactie a Naturii la ‘actiunea’ omului )
    daca l tot tircolesti …atit mai lipseste!
    la un moment dat se va manifesta …cumva …o armonie si totul va exploda, pe tema asta

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Nu m-as grabi sa trag concluzii…!
    Peter Pellegrini a castigat alegerile, insa de aici si pana sa si faca ce a promis in campanie e cale lunga. Am vazut prea multi „alesi” de-astia care au promis marea cu sarea si-apoi au cotit-o rapid si s-au facut ca ploua. Sa nu uitam ca in Romanica s-a reusit „performanta” ca cei care se „urau de moarte” in campanie acum se plimba „la brat”. Ma refer la PNL-PSD. Cand a venit ordinu’ „de sus” sa se pupe-n bot unii cu altii, fix asta au facut fara ca clipeasca macar.
    In ce priveste AUR, eu nu pricep ceva. Cum de au reusit totusi sa adune o asa multime acolo? Impresionant. Nu se poate face asta fara o buna coordonare si organizare. Mie asta imi spune ca AUR comunica extrem de eficient pe alte canale decat cele din mass-media. De fapt asta a fost „surpiza” si la ultimele alegeri, ca AUR a aparut brusc de nicaieri…!
    Vom trai si vom vedea, surprizele de-abia de-acum incep sa apara in public.

    • Bajetii trebuie sa acopere si zona „suveranista”, n-asa? Bajetii e-n toate, e-n cele ce ….

  • Maestre, după tăcerea îndelungată a lui G. Simion și după ieșirea lui cu acest discurs de doi lei, impresia mea este că a fost „împachetat”. Probabil a fost chemat și i s-a pus în vedere s-o lase mai moale și s-a stabilit ca partidul său să nu depășească un anumit procent, adik să nu incomodeze coaliția.
    Asta înseamnă o înțelegere secretă, adik blat. Chiar și candidatul AUR ptr. primăria generală arată a blat.
    Simion putea măcar să pistoneze cu ancheta asupra voturilor de la sectorul 1 că nu e ptrea târziu. Să fi cerut în justiție clarificarea situației. Mai dădea un pic de încredere alegătorilor că nu merg degeaba la vot.
    *
    Cu cât se întețește campania cu atât se apasă pedala pe pensionari cu șmechera „recalculării”.
    Până acum era doar Crețulasca cu subiectul ăsta, acum sunt trei televiziuni care zilnic au program dedicat.
    Am mai scris că mi se pare cea mai josnică, cea mai mizerabilă escrocherie a PSD să minți de ani de zile pensionarii pentru voturi. Ce bătaie de joc!
    Bre, PSD dacă îți păsa de pensionari nu permiteai ca inflția să ajungă la cer la mâncare și medicamente, nu îi storceai de bani cu facturile la energie cu șmecheria „plafonarea” mai mare ca prețul real, păstrai măcar valoarea „coșului zilnic”.
    *
    Nu știm nimic de softul care va fi folosit de STS la tablete. STS mai are cele 2 mil. de voturi păstrate ca masă de manevră la alegei sau nu?
    Moldova mai e dispusă să furnizeze numărul de voturi necesare manipulării alegerilor de la noi sau nu?
    Ne aducem aminte că Băsescu a pierdut al doilea manadat în țară și a câștigat cu voturile de la moldoveni.
    Avem acum doi înfipți în Moldova – Anca Dragu guvernator al BN Moldova și Cristian Danileț tot la BN.
    Au plecat ei cu „însărcinări” în vederea alegerilor sau doar pe persoană fizică?
    Cert e că nimic nu e sigur. Chiar și muțenia asta cu privire la candidatul la președinție nu e de bun augur.
    *
    Vorba lui Vadim „se pregătește o fraudă masivă” comandată de la Brusseles ca să le iasă lor voturile cu PPE.
    În ce mizerie nămoloasă ne alfăm!

    • Nene, nu pot să-l văd în ochi pe Cătălin Cîrstoiu. Se plimbă țanțoș când în tricou galben când în tricou roșu cu o gloată de activiși după el. Tipu are o fixă cu metroul, a mers o dată și mai vrea.
      Nu are nici o viziune și sunt absolut convinsă că nu cunoaște deloc Bucureștiul și nici pe bucureșteni.
      Băsescu doar l-a decorat nu i-a arătat și orașul.
      Bre, Cîrstoiule mai mergi și prin Ferentari nu doar prin IOR să vedem ăia ce așteapătă de unul ca tine!
      Doamne ce blestem, după Nicușor Dan să vină unul și mai dezintereasat.
      Toți țăranii și faraoanii țin să fie primarii capitalei!

      • Doamna, nu va mai chinuiti si lasati naivitatile. Stalin a rezolvat o data pentru totdeauna „quadratura cercului”.

  • Într-adevăr AUR nu și-a menționat poziția în raport cu cei ce de fapt conduc România prin interpuși. În acest sens adaug și in memoriam Ilie Șerbănescu https://www.activenews.ro/stiri/Tragedia-momentului-in-Romania-A-murit-reputatul-analist-economic-Ilie-Serbanescu-188604 unde puteți vedea și un fragment dintr-o emisiune marca V.Ciutacu a reputatului economist.
    Măreața mass-media intoxică excesiv cu știri despre eventualele majorări ale pensiilor ascunzând de ochii lumii o mulțime de afaceri păguboase ale României contemporane. Discuțiile despre pensii cu diverse asociații și persoane care știu să-și calculeze pensiile au deviat periculos în sensul în care cei ce au lucrat în grupe de muncă toată viața contestă de ex. plus valoarea adusă de cadrele didactice din orice structură de învățământ.
    În timp ce ieri erați la muncă analizând excepționala lucrare prezentată, onorații alianței scârța-scârța plimbau candidatul fără șanse prin București.

  • razboiul din ucr
    razboiul din gaza
    ro, baza militara

    pe vremea marii revolutii vorbim despre crize pandemice,
    deci despre criza pandemica din ucr
    despre criza pandemica din gaza

    ‘ro, baza militara’ e un efect,
    cauza sta in faptul ca nu e important cit de departe esti de partener, ci cit de aproape esti de dusmanul acestuia. s a dovedit ca sintem suficient de aproape, motiv pentru care am devenit ceva de bun-simt, daca asta e referinta, adica am devenit baza militara

    • in cazul crizei pandemice cu epicentrul in ucr cei care au reactionat disproportionat au ajuns cu oistea n gard,
      sinucigindu se ( in orice dinamica pandemica cel care actioneaza primul ( cazul razboiaielor mondiale ), …sau rectioneaza primul disproportioat, eventual plenar disproportionat ( cazul revolutiei mondiale, care nu poate incepe cu o actiune, ci cu o rectiune, musai disproportionata ), e cel prin care se va ‘inchide’ dinamica, adica va fi perdantul, in final

      in acest caz ‘sinuciderea’ …continua

    • in cazul crizei pandemice cu epicentrul in gaza, aici treaba e muuult mai complexa, pentru ca …totul seamana cu o capcana extrem de potenta. pesemne ca unii s au prins si …sint atenti la ‘actiuni’ sau ‘reactiuni’ disproportionate

    • in ambele cazuri lupta, in opinia unora dintre combatanti, se pare ca se poarta intre doua armate, doar, caz in care nu exista civili, ci doar militari, indiferent ca ei sint copii
      rusii au o alta opinie, ei se lupta cu o alta armata, insa in poveste exista si civili.

      faptul ca rusii, toti, sint vazuti ca o armata si ca palestinienii, toti, sint vazuti ca o armata
      ar putea spune ca motivatiile sint extrem de puternice in ambele cazuri
      insa ce se stie pe vremea Marii Revolutii e ca fiecare conflict iscat se va opri atunci cind isi va consuma plenar potentialul, indiferent cit de ‘puternic’ este el. ce o inseamna asta in cazul celor doua crize …ramane de vazut.

      • in orice razboi in care exista motivatii fundamentale mai devreme sau mai tarziu copiii vor fi priviti ca o parte a armatei inamice, cu tot cu femei si batrani.
        faptul ca intr un razboi se vorbeste despre mii si mii de copii ucisi spune …fara sa mai fie nevoie de vreo adaugire, ca razboiul e fundamental, iar daca el mai e purtat si pe vremea Marii Revolutii, atunci una dintre armate are tendinta de a disparea din peisaj, plenar. ( in asta si consta …capcana, pina la urma,…daca o exista asa ceva!, poate ca nu exista, cine stie )

        • pentru hitler important a fost …primul pas, sa actioneze, iar mai apoi dinamica sa devina pandemica, sa se mondializeze.
          hitler a pierdut razboiul …fix cind a facut primul pas …pandemic, mondial, adica fix in momentul in care razboiul s a mondializat.
          era clar ca razboiul se va inchide …tot prin el, deci in final el va fi perdantul.

          in toate criele pandemice de pina acum cineva….a stiut clar cristal cu ce se papa dinamicile pandemice, mondiale.
          si …a facut tot ce a putut pentru ca unii sa reactioneze plenar disproportionat in fata unor stimului mai degraba ‘locali’
          si …se pare ca i a reusit faza, de fiecare data.
          unii au reactionat disproportionat, iar dinamicile s au mondializat.
          prin urmare perdantii sint deja clari-cristal, cum si hitler era definit ca perdant fix, dar fix in ‘clipa’ in care razboiul lui s a mondializat, deci fix cind razboiul mondial a inceput.

          prin urmare acum prin lumea mare misuna unii, fie ele chiar institutii sau sisteme sociale care ‘sint morti’, insa inca n au aflat, …tot asa cum nici hitler nu aflasa ca e deja mort, cu toate ca razboiul mondial incepuse ..de o clipa.

          s a zis ca …o cale de 10 000 de pasi incepe cu primul. unii au vazut in zicerea asta primul pas, ceilalti pe urmatorii 9 999 )
          hitler a facut un singur pas, care l a si declarat perdant. ufaptul ca ulterior s au mai desfasurat inca …9 999 de pasi, proprii razboiului mondial, …asta era doar un efect, perdantul era clar inca de la primul pas.

          • nu e nicio diferent intre hitler, care deja pierduse razboiul in momentul in care razboiul mondial s a nascut
            si cei de azi, care deja! au pierdut ‘lupta’ fix in clipa in care ‘criza covid’ s a mondializat, fix in ‘clipa’ in care ‘criza ucr’ s a mondializat.
            pentru ei …doar tre sa mai treaca timpul pentru a iesi din peisaj, tot asa cum pentru hitler …doar trebui asa mai treaca timpul si razboiul sa se sfarseasca, pentru a iesi din peisaj,
            insa el deja! era in afara peisajului, pentru ca s a! definit asa fix in momentul in care a facut ‘primul pas’

          • ‘sistemul de sanatate’, actualul, a reactionat plenar disproportionat pe vremea primei crize pandemice.
            ura si la gara, n are ce mai face, a iesit din joc,…insa inca n a aflat.
            e pe duca, pe moarte, in drum spre copca. adica fix asa cum era hitler cin a actionat …pandemic, in stil mondial

            ‘sistemul politic’, actualul, a reactionat plenar disproportionat pe vremea primei si celei de a doua crize pandemice. ura si la gara, n are ce mai face, a iesit din joc, deja, insa inca n a aflat. e peduca, e pe moarte, pa si pusi
            fix asa era si hitler, si era asa …fix, dar fix! in clipa in care incepuse razboiul mondial,…deci el pesemne se gandea …cum o sa l cistige, etc etc :)))), avea vise marete

          • referinta e Noua Lume
            unii au spus public, sa stie toti despre ce e vorba

            fix despre Noua Lume e ‘povestea Vremurilor’ si …moartea ‘actualelor sisteme sociale’,care se sinucid pentru ca asta e dorinta lor arzatoare ( inca nu s a aflat de ce )

            numai sa nu te prinda vreo mondializare in pozitia celui care a actionat sau a reactionat disproportionat, ca daca se intampla asta …fix in momentul mondializarii …ti ai ‘citit’ viitorul :))))

          • ori ca i ar fi zis cineva lu hitler, fix cind a inceput razboiul mondial ca
            …nenica, vezi ca tocmai ai pierdut razboiul,
            ori ca le ai zice celor de pe vremurile astea ca,..vedeti ca tocmai ce ati ‘pierdut’ revolutia mondiala …tot aia :)))

          • si cind te dandesti ca nu e vorba doar despre a tine infrau un ‘razboi mondial’, ci o grozavie de revolutie mondiala, care e de 1,6 ori mai potenta decit razboiul mondial, tinind in frau cel putin atatea crize pandemice cite sisteme sociale exista,
            si mai faci asta si …concomitent!:)))), :))))))))))))),
            cum sa nu zic io ca in spatelel acestei povesti se afla o ‘minte’ ….extrem extrem de deosebita?!
            zic! …si am tot zis, inca din startul primei pandemii:))
            insa intre timp ea a devenit …si mai si mai si mai extraordinar de deosebita, atit de deosebita incat am ajuns sa ‘activez’ o posibiliate …de ‘rezerva’, aia ca ‘civilizatia’ se afla in contct cu o ‘minte’ …extra ( insa acesta posibilitate exista concomitent cu o alta, care zice ca un computer cuantic e activ, prin urmare pe planeta se manifesta o Armonie a Mintii Universului, caz in care …fix ea e ‘mintea’ aia atata si atat de deosebita… 🙂

          • in rezumat exista doua variante pentru aceasta ‘minte’ care tine concomitent in frau, insa intr un Intreg!, toate dinamicile pandemice, potentindu le dupa cum se arata a fi necesar …nasterii Noii Lumi

            prima e ‘sintem in contact cu o civilizatie extra ( :))), nu le am cu martienii, insa …de varianta asta n ai cum sa scapi pina n o anulezi )
            a doua e asta: pe planeta se manifesta un Computer Cuantic, adica civilizatia noastra a finalizat de construit …ceea ce incepuse pe vremea babilonului, adica ‘o scara de la Pamant la Cer ( olecut mai pe inteles …intre ‘unda’ si ‘corpuscul’ )

            in a doua varianta vorbim despre o Armonie cu Mintea Universului, doar cu ea!, caz in care …grozavia care se intampla e Plenara! ( cei care ‘se joaca’ cu asa ceva …habar n au cu cine se joaca:)))),…cred )
            in prima varianta …tot despre o astfel de Armonie ar fi vorba, cel mai probabil, insa cine mai stie pe ce cale or fi ajuns astia …extra, s o disponibilizeze …sice or ‘crede’ despre ea )

            in ambele cazuri, dupa cum se vede, e vorba despre ceva …ultradeosebit, …Unic 🙂

            or mai fi explicatii, insa io doar pastea doua le am gasit 🙂

  • min 32.00
    Simion nu s-a pronuntat asupra razboiului din Ukr
    Simion nu s-a pronuntat asupra razboiului din Gaza
    Simion nu s-a pronuntat asupra transformarii Rou in baza militara
    Adevarat !
    Nu s-a pronuntat insa nici un partid , nici un ONG , nici un post TV nici un analist roman .
    Concluzia trista e ca nu ai cu cine sa votezi , nici o formatiune nu apara /reprezinta interesele cetateanului roman .

    Cat depre ucrainienii care stau departe de Ucraina , ii inteleg perfect : nu vor sa-si dea viata pt interese straine , pentru pamantul care nu mai e a lor .

  • problema partidelor e, poate, faptul ca isi iau ca referinta gasca din care fac parte. deci ele raman in ‘echipa’ indiferent ce nazbatii face ‘gasca’:)))
    oare de ce?!:)

    ue, atunci cind s a nascut, a avut o referinta. aia e referinta care e de bun-simt sa fie folosita. indiferent despre ce e vorba intr o oarecare disctutie la un moment dat.
    ‘dinamica de gasca’ folosind alte si alte referinte a auns, facand pasi de melc:)), sa conduca o ue care are cu totul alte referinte decit avea la nastere:))
    pai de ce asa?!:)

    • felul in care arata lumea azi e un efect, cauza sta in referintele care s au tot folosit pe parcurs, acestea fiind ‘modificate’ social inginereste :)), cu pasi de melc ( ca sa nu prinzi de veste ), astfel incat intre timp albul sa devina noul negru.
      si chiar a devenit!:)), daca privesti ‘noile definitii’

    • in ceea ce ne priveste o referinta statornica s ar parea ca e fundamentala, pentru ca indiferent cum sintem batuti de vant, ba la la stanga,…ba la dreapta, e n regula sa se stie din start care ne e radacina:))
      te mai apleci!, insa …de ce sa schimbi radacina?!
      n au decit sa stie toti! …ca ne mai si aplecam, insa de ce n ar stii toti care ne e radacina?!:)),
      e spre folosul tuturor, echilibreaza si vremea de azi si paia de maine.
      in plus de atat …nici n am avea motive de rusine, pentru ca, pina la urma, ce altceva facem decit sa stam cuminti, prinsi de radacina noastra, care e clar ca e pivotanta, deci avem tendinta natirala de a nu ne deranja vecinii :)))

      • definitia suveranismului, in ceea ce ne priveste, este asta: sa fim …cum deja sintem!:))),
        …adica cuminti, zice istoria:)))
        fiind suverani ne putem manifesta …in voie:)),
        propovaduind pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu natura, ca de altceva nu sintem buni si nici in stare :)), insa …ne e suficient …sa fim dupa cum sintem 🙂
        daia pentru noi stare de echilibru e suveranismul, pentru ca pentru noi suveranismul e tot una cu …’pacea si prietenia’ :))

        • daca astia sintem,…de unde sa iei altii, nenica?!:))

          • exista o referinta superioara celor care ne conduc ( si care, eventual, sint exclusiv referinte relative ), indiferent cine ne ar fi conducatorii,
            si e n regula daca ‘lumea mare’ ne ia in seama privind spre acea referinta,..care nu s a schimbat de a lungul veacurilor… 🙂

          • cei care au condus neamul asta au facut ceva parale, daca au facut,…indirect!, adica s au manifestat cu maretie pe motiv ca s au armonizat cu Radacina.
            ei, in sine, spun ceva,…insa indirect!, cea care spune totul e Radacina, ne e Radacina.

            cui ii pas ce vrea un conducator al neamului asta, daca voia lui in raspar cu Radacina?!
            spre deosebire de alte neamuri asta al nostru se inchina Radacinii, nu ‘conducatorilor’, indiferent cit de mareti s or fi dovedit ei,
            prin urmare ei sint …insignifianti, trecatori, si sint asa si atunci cind au ca referinta Radacina, insa si si atunci cind nu o au:))

            aunci cind …o mana de romani, strasnici, privesc spre Radacina si i se inchina ei ‘orice; devine posibil:)

            orice, …’cheia’ fiind aia clasica:)), pacea si prietenia, si intre popoare insa si cu Natura, daca nu cumva mai ales cu ea 🙂

          • cine o fi adus …zapaceala asta in sistemul politic, deci in natie, adica o multitudine de referinte ca …ajungi sa te si ncurci in ele:)))
            referinta e doar una,
            Radacina,
            si ea se manifesta dincolo de Timp:)), faptul ca se manifesta si sub Timp e …un banal efect :))

            ne povestesti despre Radacina? bravo!
            daca nu,…cui ii pasa ce indrugi ?!:)))
            bineinteles ca pe mana indrugatului unora …si noi si neamul putem ajunge in sant sau chiar mai jos:)), insa referinta …nu dispare, tot Radacina e :))

          • pare a fi o utopie?:))
            ..tot ce se poate, însă cu niciun chip altfel nu se poate:)

  • intrebarea care se pune …pare a fi mult mai simpla: ce pozitie au candidatii fata de Natura, fata de Artificializare, deci fata de ‘umanism’ si ‘transumanism’ ?

  • serviciul de informatii numit presa a fost papat de celelalte servicii de informatii:))
    prin urmare atunci cind marea presa vorbeste …se stie din start cine vorbeste. ‘presa libera’, cum se spune, mai exista doar punctiform,
    ici …colo,…in ‘rezervatii’ :))))
    …asa, cit sa nu zici ca nu exista.
    insa …balaurul cu multe capete a halit, deja, acest serviciu, deci cind el se exprima e clar cine vorbeste si ce vrea :))

    • si de ai vedea acest serviciu stand in genunchi, spasit, in vreo manastire, rugindu se ingindurat,…tot n ai cum sa mai crezi o iota din ce zice:))

  • sint doua curente, oficiale,
    despre unul a zis obama, despre celalalt e cel despre care a vorbit si maestrul in seara asta

    obama a zis ca …exista ceva si inainte de operatiunea speciala, caz in care ea e un efect, nu o cauza, e o reactiune aparuta ca urmare a unei actiuni
    ceilalti zic ca actiunea a fost chiar operatiunea speciala

    pesemne ca …si unii si ceilalti au dreptate :))))

  • intr o parte e lumea in care misuna poporul, in partea ailalta e lumea politicienilor

    intr o parte friptura e pentru popor, chit ca fiecare isi ia o firimitura, in partea ailalta e friptura ta :))
    deci intr o parte ramai …cu mirosul:)), in partea ailalta ….pe o masea, doua, si tot ti se gaseste ceva de papat:))

    daca ti place friptura …. politica e un soi de ispita plenara :))))
    iar daca nu te intereseza friptura, atunci …iti vine sa schimbi din temelie sistemul politic :)))

    prin urmare politicienii care …nu propovaduiesc un nou sistem politic sint …din lumea politicienilor, aia pe la picioarele careia abia misuna …lumea in care poporul isi duce zilele :))

    ce i drept mirosul de friptura te ndeamna sa migrezi:)))),
    din lumea in care misuna poporul, in lumea politicienilor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *