Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de Breaking news

Credeți că Victor Ponta va ajunge să spună că de fapt el s-a căsătorit, în 2007, cu Angela Merkel și nu cu Daciana  Sârbu?

După ce-a reușit să-și dea cu tesla în cojones (dacă le-o avea) comandînd ca fiecare secție de vot să-i dea lui Mircea Diaconu 50 de voturi din partea PSD, c-a trebuit, la un moment dat, după 19, să  se pună ștampila de două ori pe 200 000 de buletine, Victor Ponta a apărut în public la un parastas al TSD. Prilej pentru iresponsabilul vesel de a face următoarea Declarație:
Eu am fost de două ori la vot, la prezidenţiale, în ultimii zece ani vorbesc. Sigur, am fost din ’90 încoace. În ’90 am fost şi am votat cu domnul Raţiu. N-a câştigat. În ’92 am votat cu domnul Constantinescu, n-a câştigat. În ’96 am votat cu domnul Constantinescu, a câştigat. Deci cât e? 2-1, nu? În 2000 am votat cu domnul Isărescu, n-a câştigat, 3-1. În 2004 am votat cu domnul Năstase, n-a câştigat, 4-1. În 2009, în primul tur am votat cu domnul Crin Antonescu, în al doilea tur cu Mircea Geoană, n-au câştigat.

Din această Declarație rezultă că ditamai președintele PSD, șeful Guvernului PSD, posibil candidat al acestui partid la Prezidențiale, mediocrul personaj care-și datorează incredibila ascensiune numai și numai PSD, a votat de a lungul timpului cu adversarii PSD.
Era promovat ca lider PSD în fruntea bucatelor, dar, pe ascuns, el vota împotriva PSD.

Sunt sigur că Victor Ponta minte din nou ca și cum ar bea un pahar cu apă.
De ce face asta?
Din oportunismul de joasă speță care-l definește.

Victor Ponta va candida la președinția României.
Apare tot mai clar că opțiunea electoratului va fi pentru un candidat anti-PSD.

Și atunci Victor  Ponta s-a gîndit  să-și rescrie trecutul PSD-ist pentru a ne aburi cu imaginea unuia care a votat cu dușmanii de moarte ai PSD.

Operațiunea aceasta,  simplă – numită Rescrierea trecutului în interesul prezentului – va continua în zilele următoare.

Credeți că Victor Ponta va ajunge să spună că de fapt el s-a căsătorit în 2007 cu Angela Merkel și nu cu Daciana Sârbu?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *