Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Cum am trăit eu Cutremurul la el acasă, în Găgești Deal – Vrancea

Bag seamă că toată lumea zice la tv despre Cutremur. Eu voi spune pe cristoiublog.ro.

Cutremurul m-a prins chiar acolo de unde pornesc cutremurele: În Vrancea, mai precis în Găgești Deal, și mai precis în înjghebarea de lemn care e biroul meu de lucru, încălzit de la un radiator. Am precizat locul pentru a înțelege că mi-a fost destul de ușor să deschid ușa și să ies în curte.

A fost aici, în Vrancea, un cutremur puternic resimțit, dat fiind că a fost unul de suprafață. Eram convins, după zguduirea de aici, că Bucureștii sunt la pămînt. Spre surprinderea mea, soția, care a rămas la București,  simțise doar clătinarea lămpilor din apartamentul de la etajul 1, unde stau.

Ca toate cutremurele, inclusiv cele politice, și acesta a fost resimțit mai ales în ratingurile televiziunilor de știri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Cum am trăit eu Cutremurul la el acasă, în Găgești Deal – Vrancea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *