Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de Breaking news

Dvs ce credeți c-ar trebui să urmăresc la Congresul PNL de azi?

Sunt deja la Congresul PNL. De ce am lăsat deoparte azi programul de bibliotecă pentru a mă osteni, la bătrînețea mea, să merg pînă la Palatul Parlamentului? Am exagerat nițel, într-un text anterior, susținînd că fac asta, pentru că simt miros de  sînge. Altele sunt motivele pentru care redevin reporter. Consider Congresul PNL crucial pentru Proiectul istoric numit Formarea Marelui Partid de Dreapta. Concretizarea Proiectului depinde decisiv de PNL. Aici, în acest partid, se manifestă izmenelile de partid care se crede mare, dar în realitate e un partid mijlociu. Dincolo, la PDL, deși sunt semne de spectaculoasă revenire după criza post guvernare, simt mult mai multă voință de fuziune. Dacă Marele Partid de Dreapta nu se face, victima va fi PNL, partid sfîșiat de orgolii mărunte cu manifestări uriașe. În aceste condiții, numai prezența nemijlocită îmi dă șansa de a percepe, din sutele de semne ale unei atmosfere, răspunsurile la întrebările următoare:

  1. Cît de unit e PNL?
  2. Cît de tare îi magnetizează Klaus Iohannis pe cei peste o mie de delegați?
  3. Are PNL o cauză care să-i însuflețească pe militanți?
  4. Cine e dușmanul PNL acum – Traian Băsescu sau Victor Ponta?
  5. Cîți lideri vor pleca la partidul lui C. P. Tăriceanu?
  6. Va crea și Norica Nicolai o dizidență în partid?
  7. Cine va fi candidatul la Președinție ? Crin Antonescu sau Klaus Iohannis?
  8. De ce simpatie se mai bucură Crin Antonescu?

Cam acestea îmi propun să observ. Dacă dvs aveți și alte lucruri pe care credeți c-ar trebui să le observ, postați -le pe blogul meu! Le voi urmări în numele dvs.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news”

  • Ma intereseaza din ce aluat este plamadit PNL-ul. Este un partid altfel sau este la fel ca celelalte partide, interesat doar de putere? Si, ma mai intereseaza ceva f. special. Eu cred ca politicianul Crin Antonescu este, structural (cu bune si cu rele), un altfel de politician. Exista un grup in PNL care sa semene structural cu Antonescu?

    • da-mi voie sa rapund si eu la prima intrebare: daca erau interesati doar de putere erau si acum la guvernare sau in trecut alaturi de PDL cand presedintele tot invita PNLul la guvernare: „cat mai vreti sa stati in opozitie?”.

    • Multumesc pentru interes, dar eu nu am siguranta dumneavoastra. Am vazut si vad o distanta calitativa din ce in ce mai mare intre PNL si Crin Antonescu. Despre asta il intrebam pe dl. Cristoiu.

  • nu prea aveti ce urmarii , aceleasi discutii fara substanta, si o alergatura dupa ciolan, nimic nou sub soare

  • E un partid increzut, traieste din istorie. Nu are nici o viziune despre viitor. Crede, ca daca a avut personalitati marcante in trecut, ei pot sta in somaj inca 100 de ani. Majoritate sunt oportunisti, tradatori, corupti. Oare au intentia sa-si curete partidul din interior ? Eu nu m-as asocia cu ei sub nici o forma.

  • da (?). Poate gasiti -totusi- un LIBERAL!

  • de congresul Noua Repubica nu se spune nimic,e in desfasurare chiar acum la Arad

  • Trebuie sa urmariti ce majoritati sunt pentru fuziunea cu PDL ! Cata lume il sustine pe D Crin Antonescu ! Trenuie , trebuie sa fie candidatul umic pentru presedentie ! Sa luati pulsul , sa mirositi ce se ” pregateste ” sunt adepta scenariilor ! Sa-l intuiti de la fata locului ! Am incredere in flerul dvs ! Succes ! Astept comentariile cu mare interes ! Ce nu traim acum nu mai traim niciodata ! Cu respect maestre ! Ma bucur mult ca va implicati

  • E UN MOMENT ISTORIC, DISTRUGEREA SI DISPARITIA PNL

  • sunt alegeri,sunt urne,sunt candidati,sunt votanti.

  • Asteptam cu nerabdare raspunsurile 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *