Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de Breaking news, vineri, 16 noiembrie 2018, seara

Breaking news: De ziua sa de naștere, Ion Cristoiu a primit un tort dedicat meseriei de gazetar!

Nu-mi place să scriu despre întîmplările vieții mele individuale – am mai precizat – decît dacă ele sînt interesante sau mai bine zis dacă ele se presupun că interesează opinia publică.
Din acest punct de vedere dintre întîmplările petrecute cu prilejul zilei mele de naștere, găsesc de cuviință să mă refer la Tortul oferit de Sandra Stoicescu în emisiunea ei de vineri, 16 noiembrie 2018, seara. Acest tort a fost comandat și gîndit pentru a exprima o activitate gazetărească de 50 de ani, dominată de facerea de gazete, cum a observat Sandra Stoicescu. I-aș spune un tort intelectual. Deoarece în istoria presei noastre, ba chiar și în Istoria serbărilor dedicate zilei de naștere, acest tort e o premieră, cred că el reprezintă o știre. Și nu una oarecare, ci o știre de Breaking news:
De ziua sa de naștere, Ion Cristoiu a primit un tort dedicat meseriei de gazetar.

N.B. Cînd vine vorba de mîncat, un astfel de tort ridică două mari probleme:

  1. Mîncîndu-l, distrugi o operă de artă. Ce barbarie!
  2. Mîncîndu-l, pui pe tine niște kilograme pe care nu le vei da jos nici dacă alergi de aici pînă la Marea de Azov.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de Breaking news, vineri, 16 noiembrie 2018, seara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *