Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Gîndul de duminică, 18 octombrie 2015

Prin alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD, duminică se încheie cu succes Operațiunea cu nume de cod Partidul cu pistolul la tîmplă

Duminică, 18 octombrie 2015, se desfășoară la București Congresul extraordinar de alegere a noii conducere a PSD.
Asta cel puțin potrivit Statului PSD, hîrtia cu care se șterg la fund în PSD, dar și în toate partidele din România, liderii și membrii simpli.
În realitate, asemenea Congreselor de tristă rutină ale PCR din ultimii ani ai lui Nicolae Ceaușescu, Congresul extraordinar a fost convocat pentru a da întreaga putere din PSD unui singur om:
Liviu Dragnea.

Cum se întîmplă de 25 de ani în acest partid ieșit prin cezariana numită Revoluție din pîntecele PCR, toată lumea din partid s-a aliniat cuminte și face tot ce-i spune noul Stăpîn.
Lui Liviu Dragnea i s-au făcut cadou:
Momentul de Cult al Personalității care a fost așa zisul scrutin intern, structura conducerii pe care a vrut-o el și echipa de conducere, alcătuită din vițelușii de catifea de care avea el nevoie ca să strălucească.

Liviu Dragnea are în față sentința în Procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Procesul a fost amînat în chip semnificativ pentru 23 noiembrie 2015.
Să zicem că el va mai trece printr-o amînare sau chiar prin mai multe.
Totuși, pînă la urmă, o sentință tot se va da.
Divizia Presă a Binomului SRI-DNA a susținut și continuă să susțină că decizia Completului condus de Livia Stanciu va exprima Justiția independentă.
Eu însă știind cu cine avem de a face (cu Livia Stanciu, cea care a fost vîrîtă pînă-n gît în Marea conspirație care a așezat în fotoliul de la Cotroceni Rața Mecanică numită Klaus Iohannis) n-am nici o îndoială că Decizia în cazul Liviu Dragnea va depinde numai și numai de Binomul SRI-DNA – Noua Securitate.

Dacă vor capii acestei Noi Securități, noul Ceaușescu al PSD ajunge cît ai zice pește la zdup.
Dacă vor, Liviu Dragnea scapă de pușcărie.
PSD va rămîne astfel în Istoria politică a patriei drept partidul sinucigaș la 25 de ani de la înființare.
S-a predat cu totul unui om care are pistolul la tîmplă.
Pistol pe trăgaciul căruia stă mîna Binomului SRI-DNA.

Președintele celui mai puternic partid din România, atotputernicul Liviu Dragnea, cel care prin tot ce s-a întîmplat în ultimul timp a devenit cel mai tare președinte al PSD de la Ion Iliescu încoace, e la mîna Binomului SRI- DNA.
Și, prin asta, cel mai puternic partid din România, partidul de Guvernămînt, e la mîna unor sergenți majori, fie ei și mesianici.

Sunt sigur că duminică seara, la Statul Major al Noii Securități se va bea șampanie.
S-a încheiat cu succes Operațiunea cu nume de cod Partidul cu pistolul la tîmplă.
Ar trebui ca la Congresul de duminică măcar un participant să meargă la tribună și să atragă atenția că începînd de duminică seara PSD va fi condus de Noua Securitate.
Credeți că va avea cineva curajul să meargă la tribună și să spună asta?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Gîndul de duminică, 18 octombrie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *