Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Prin Sebastian Ghiță, Binomul SRI-DNA îi dă un avertisment lui Victor Ponta: Nu te mai întoarce la șefia Guvernului!

La ieșirea de la DNA Ploiești, unde a aflat că n-are voie să meargă la Parlament, un nou abuz al Binomului SRI-DNA, făcut pe față, pentru a testa căcăcioșenia românească (n-am nici o îndoială că și membrii Binomului sunt căcăcioși, dar deocamdată n-au nici un motiv să se teamă, cătușele sunt la ei), Sebastian Ghiță a declarat printre altele:

Trebuie să fie foarte scrupuloşi, dacă nu vrem să ne întoarcem la societatea lui Nicolae Ceauşescu şi a Securităţii. (…) Voi face toate demersurile ca procurorul gen să mă asculte şi să se uite la toate dovezile mele. Şi cred că dovezi pot aduce şi TraianBăsescu, şi Victor Ponta. Şi nu cred că îi puteţi suspecta căs unt înţeleşi. Este un act contra democraţiei. Nu cred că acest domn procuror acţionează singur. Cred că este un test, cred că tot establishmentul juridico informaţional participă.

Bine-ai venit, Sebastian Ghiță, în rîndurile noastre, ale celor puțini, care am spus și scris că lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială mafiotă, că România e ținta ambițiilor neghioabe ale sergenților majori mesianici, că Sistemul Statului de Drepți, creat, dar controlat un timp de Traian Băsescu, a scăpat de sub control după plecarea acestuia de la Cotroceni, și acum alde Codruța Kovesi se  vor Traian Băsescu, dacă nu  chiar Nicolae Ceaușescu.

Atunci cînd eu scriam și spuneam aceste lucruri, România tv, televeziunea lui Sebastian Ghiță, mă acuza că fac asta  de dragul Elenei Udrea.

Ei bine, iată, eu făceam asta nu de dragul Elenei Udrea,  nici de dragul  lui Traian Băsescu. Făceam asta de dragul Statului de Drept, pe care  Forțele oculte, care vor să domine mafiot țara, establishmentul juridico informaţional, cum îi zice Sebastian Ghiță, și-au propus să-l înlocuiască cu  Dictatură mascată a cizmelor și epoleților cu sau fără acoperire, după modelul experimentat de SUA în Turcia Războiului Rece, cînd    Armata cenzura democrația. Acum, la noi, se pune la cale de o Dictatură asemănătoare, în care  Structurile de forță vor cenzura totul: politică, presă, Parlament, CCR.

Eu însă cred că măsura Binomului SRI- DNA s-a vrut un semnal pentru Victor Ponta.

Dacă te întorci la șefia Guvernului, îți trîntim  o punere sub control judiciar prin care nu vei avea voie să fii premier, pentru că astfel vei influența mersul anchetei!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

62 comentarii pentru articolul „Prin Sebastian Ghiță, Binomul SRI-DNA îi dă un avertisment lui Victor Ponta: Nu te mai întoarce la șefia Guvernului!”

  • chestia este ca toti cei implicat in acest razboi sunt mafioti,asa ca putin ne pasa cine se duce la puscarie,si cine nu…or sa cada si ceilalti la randul lor…a fost .nastase…felix….acum o sa urmeze pontai ghita,….mi se pare ca este foarte ok….

  • Domnule Ion Cristoiu,abuzurile binomului nu se intamplau daca clica de ciorditori din Prahova nu devalizau pana si bani europeni,acestia s-au sesizat si au oprit finantarea chiar si a celor ce vroiau sa faca afaceri cinstite…nu credeti ca teoria conspiratiei pe care ne-o expuneti merge prea departe ???..Valoarea totală a celor patru contracte a fost de 14,4 milioane de lei (aproximativ 3,2 milioane de euro). Conform experților, valoarea acestor contracte ar fi fost umflată de 3,5 ori! Așadar, dincolo de problemele atribuirii acestor contracte cu dedicație, mai bine de 2 milioane de euro reprezintă prejudiciu!…….mai usurel cu pianul pe scari maestre,prefer un stat politienesc decat unul mafiot in care toti cei aflati vremelnic in functii isi ‘umfla’ averile de pot trai 3-4 generatii in liniste……;)

  • DRAGNEA CE CAUTA SA VORBEASCA PE LA TV CIND E CONDAMNAT _E O RUSINE NU CREDETI ?

  • Ce sa caute in parlament URMARITI -PENALI -noi credam ca acolo ar trebui sa fie oameni CURATI NU ?

  • Cine e acest Ghita care nu a guitat in parlament niciodata dar sa imbogatit cu bani de la stat ? acum guita mult dar la RAITARu tv cum sa latra in modul cel mai josnic , arunca laturi pe toata lumea ba mai fac si pe procurori si judecatori ?E o rusine ce face acest post a lui Ghita Sa scapam de toti care au furat

  • Bai desteptilor, Ghita nu are interdictie sa intre in Parlament. Are interdictie sa paraseasca Ploiestiul si inca altele cateva. Nu e problema procurorului unde se afla Parlamentul care daca are nevoie de Ghita se deplaseaza la Ploiesti ca el Parlamentul nu e consemnat in Bucuresti. Capisci prostanacilor?

  • Au reușit să atingă punctul „G”.

  • Aveti dreptate..dupa ce unii te scuipa accepti sa te numeasca intr-o funcție..Caractere:))

  • aveti dreptate dar, putini va inteleg , dv. aparati principii si nu persoane…..scoala bate-o vina .

  • Aveti dreptate D-le Cristoiu. Da , presa trebuie facuta cu profesionalism , cu dragoste dar nu cu patima , cu respect pentru cititori , cu responsabilitate , pricepere dar si cu talent. Am aflat de la Dv. ca ati fost si critic de teatru(cu legitimatie) .Eu si multi altii nu am avut acest fel de legitimatie dar am fost si suntem critici dupa citirea unei carti , a unui articol din ziar ,dupa vizionarea unui film sau a unei piese de teatru . Ati afirmat in editorialul din 22 iunie 2015 ca acum 20 de ani se facea presa adevarata .Este adavarat ca o faceau multi profesionisti dar la fel de adevarat este ca era in mare parte o presa (scrisa , audio auduo- vizuala )a minciunii , dezinformarii si in unele cazuri a S.F.-ului(vezi gaina din jud.Iasicare a nascut pui vii) . Diferenta dintre ziaristii de atunci si purtatorii de ecuson de azi este aproape tragica , uneori comica.Maltratarea limbii romane , lipsa de talent , dorinta moderatorului de a-mi arata cat de destept este el , de a n-ul lasa pe invitat sa duca o fraza pana la capat , toate astea si inca multe altele ma fac sa ma duc la biblioteca chiar daca iau o carte S.F. sau sa folosesc telecomanda pentu a viziona documentare , sport ,filme. Fara a incerca sa va flatez(nu aveti nevoie) sunteti unul dintre cei mai buni ziaristi si facatori de presa . La televizor e altceva : ceeace ati putea spune in cateva fraze spuneti in cateva minute .V-am citit si doua carti. Intre scriitor si ziarist il prefer pe cel de-al doilea. V-am scris ca si eu sunt critic !

  • E bine, ca din ce in ce mai putina lume va asculta aberatiile. Cand va vad invitat la ceva post, ma mut pe alt canal. Retrageti-va cu demnitate, e mai bine. Probabil metodele de inlaturare al mafiotilor nu e chiar ortodoxa, dar nici nu merita altceva. Singura noastra sansa e taierea coruptiei din radacini si asta nu merge fara drujba. Dar, scriu degeaba. Un „om”, care il apara pe ghita, nici nu mai exista.

  • Aveti perfectă dreptare cu folosirea conruptiei , dar nu mai vrem politicieni penali , nu mai vrem infractori în parlament. Si cred că justiția trebuia să o ia ” razna ” de mult. Trebuie să se facă curățenie , trebuie să ne deparazităm cu toate riscurile si cu orice metoda . Acesti infractorii au adus situatia aici , nu le-a păsat de „statul de drept” când au devalizat tara .Cu ” cizme si epoleți” dacă este nevoie .

  • Ei, mi-a fost dat sa vad si aceasta MINUNE. Se reconstituie binomul comunist Basescu Ponta, anuntat de Ghita si sprijinit de tovarasul Cristoiu. Dumnezeule sa auzim despre o alianta pe fata intre Ponta, Basescu si aliatii gen Udrea, Tariceanu, Voiculescu, Ghita. Adica alianta infractorilor, girata de jurnalisti gen tovarasul Cristoiu. Cum sa girezi tovarase Cristoiu o persoana ca si Ghita, care sa fiu moderat, nu are nimic de-a face cu democratia. Dumneavostra domnule Cristoiu, chiar nu sesizati ca SABOTATI Romania. Efectiv asistam la epurarea coruptilor din tara si dumneavoastra sabotati aceasta actiune. Mai mare rusinea tovarase Cristoiu.

  • Chiar toti critica justitia??Oare nu e aceiasi justitie de pana in decembrie 2014,cand acest domn o lauda?? Dle Cristoiu,te credeam un intelept,un om batran si cinstit,insa nu mai stiu ce sa cred,si ca mine sunt multi.Acum Ghita este bun???Dle Cristoiu,e pacat!

  • Da ce atâtea avertismente? E deja foarte clar, nu mai trebuiesc avertismente! Iar Ghiță asta…e deja demult în vizorul DNA. Bravo Kovesi!

  • Binomul l-a prins ca a furat si punct.

  • Oare dupa ce a spus ce a spus Basescu si a reamintit azi citandu-l si Ghita, nu putem crede ca ptr FSB lupta anticoruptie a fost bumerangul care ii trebuia?

  • penibile lamentarile acestui ghita, abonat la banii statului! justitia sa-si faca treaba, bravo procurorului care si-a permis sa-l deranjeze; si dl ghita trebuie sa aibe acelasi tratament ca ceilalti colegii ai dansului; sunt sigura ca dansul a votat pentru arestarea elenei udrea! este udrea mai rea decat ghita????? AMENINTARILE dansului la adresa justitiei trebuie taxate;

  • Coane Cristoiu, daca „binomul ” de care vorbiti ne scapa de mizeriile politice care au sufocat tara asta, ma inchin in fata lor. Mi se rupe de Ponta, Basescu , ghita, Sova, Udrea …. si restul … Sper sa-i primeasca pe bune ceea ce merita.. sa ajunga saraci. .. .Romania are nevoie de oameni bogati, dar inteligenti, decenti, …. nu de mizerabili care au ajuns bogati furand banal public

    • Ai dreptate dom’le , cand am vazut cum ne sfideaza cu aroganta lor ! Domnul Iohannis ne-a sfidat la modul grotesc cu ” ghinionul profesorilor ” care n-au avut ” norocul ” dumnealui sa-si achizitioneze 6 case ” din mediatii ”

    • Ei , asta cu vanzarea de copii este chiar o gogorita , nu cred asa ceva , s-au spus multe mizerii de-a lungul timpului ..

    • mda, vita Kobe,Vass,Videanu,Blaga,se intorc, mai acu 3 ani nu mai erau buni,oare poporul roman stie ce vrea?

    • ,,Coane” Sorine, conteaza si modalitatea prin care ,,binomul” ne salveaza de ,,mizeriile politice”, legala sau ilegala. Deocamdata, Maria Sa Palton Voda, a candidat ilegal, iar justitia cea ,,cacacioasa” s-a grabit sa-i stearga ilegalitatea. Oricum, individul se comporta si se vede un al doilea Ceausescu, iar pe madam cu fuste de scolarita o vrea coana Leana de la cabinetul 2. Iar mie mi se pare ca cele 7 ore pe care le-am petrecut la coada ca sa-i dau un vot antiplagiator, mi se intorc ca un pumn zvarlit direct in fata.

    • pt nimic in lume nu pot fi de acord cu reintoarcerea SRI-ului….doar niste copii care n-au trait inainte de revolutie cu frica in san pot face afirmatii de genul : „daca binomul de care vorbiti ne scapa de mizeriile politice care au sufocat tara asta, ma inchin in fata lor.”…acum incep sa se vada lacunele din educatia tinerilor (educatia nu inseamna doar „multumesc”, „te rog” si utilizarea corecta a tacamurilor, ci mult mai mult decat atat ).

    • @Anina Go ia. Nu prea sunt copil… din pacate..In acele vremuri intunecate am iesit pe strada contra lui ceacea ( daca va amintiti de revolta studenteasca de la Iasi -1987). Nu ma pot da cult… nu ma pot comapara cu oameni de talia unora ca Liviu Antonesei , Andrei Plesu. .. pentru mine oameni ca acestia pot fi considerati culti. … Sunt doar un amarat cu licente in matematica si finante. … care incearca sa supravietuiasca in Londra. Iar jungla asta de Londra incepe sa-mi modifice felul in care vad puterea in stat… Prin urmare sustin tot ce am afirmat in comentariul care v – a deranjat. ..

    • Felicitari pentru realizarile tale, Sorin, si pentru interesul tau fata de tara. Se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda, eu nu inteleg comentariile tale, in egala masura tu nu le intelegi pe ale mele. Numai bine!

    • @Arina Stoica. Raspunsul meu a fost pentru altcineva care a atacat aiurea. (Anina nu Arina ). Cat il priveste pe „Palton voda” personal nu regret ca am stat la coada sa-l votez. Fara discutie , pentru mine, este varianta mult mai putin rea decat Penibilici genunchi voda. Asta nu inseamna ca stau plecat in fata cuiva. Daca palton voda face prostioare si voi le vedeti poate mai bine din tara, atunci sa-si primeasca plata cuvenita.

  • Este, cel puțin, curioasa atitudinea d-stra, domnule Cristoiu! Ce ascundeți ? Bețivii din cârciumile tării, asistații sociali, lenesii, inculții , cei plătiți din bugetul de stat, fără sa producă nimic , ar putea fi indignați si nemultumiți. Dumneavoastră?…

  • Binoame.trinoame,polnoame…poligoane. Dar, cei 350000 de euro ce sunt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *