Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Identificat cu Ciocoismul, Victor Ponta a fost înfrînt de un vot comunist!

Aflu din surse, formulă care acoperă deseori în presa noastră de informații culese din Cișmigiu, că la reuniunea PSD, Ioan Rus l-a acuzat pe Ion Iliescu de eticheta de comunist lipită de candidatul PSD, Victor Ponta, drept pentru care candidatul a pierdut alegerile.

Despre Grupul de la Cluj, invocat de toți ofițerii acoperiți din presă cu saliva admirației pe față, cred că e un fapt supralicitat prin repetare papagalicească de liderii de Opinie autointitulați de Dreapta. Grupul e văzut mai dihai decît cel de la Roma la faimă și mai dihai decît Grupul Special din National Council Security al administrației de la Casa Albă, Grup care autorizează Operațiunile clandestine ale CIA.

Acuzația adusă de Ioan Rus mă întărește în credința că e vorba de niște curci văzute de presă în HD și confundate astfel cu niște leoparzi.
Cum adică, Victor Ponta a pierdut alegerile, pentru că a fost identificat cu un comunist?
Victor Ponta a pierdut alegerile, pentru că a fost identificat cu Ciocoismul.

Din acest punct de vedere, revolta spontană de la urne a fost provocată de Aroganță, Dispreț față de cei mulți, Lăcomie, Afișare ostentativă a Bogăției, toate trăsături ale Ciocoismului.
Ale Ciocoismului împotriva căruia a luptat comunismul originar, cel de pe vremea cînd comunismul era doar un Proiect pentru care merita să te sacrifici și nu  un Regim împotriva merita să lupți.

La o adică, oricît de paradoxal ar suna, duminică, 16 noiembrie 2014, Victor Ponta a fost spulberat de un vot de Stînga, cu puternice note comuniste.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Identificat cu Ciocoismul, Victor Ponta a fost înfrînt de un vot comunist!”

  • abureala ? sau diversiune kgb ?

  • tovarasu Lenin a avut la un moment dat o ratacire si a grait’SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE DICTATURA BURGHEZIEI PROLETARE’ ! PSD este reprezentantul burgheziei proletare au facut praf tara .

  • Foarte corect! As mai adauga minciuna sfruntata utilizata de dimineata pana seara. Multi nu inteleg distinctia intre stanga radicala bazata pe valori si comportamentul acesteia la putere care a generat un sistem totalitar. Caci despre asta e vorba cand sunt identificati cu comunismul, despre metehnele totalitare ale fostului regim comunist , iar nu despre valorile stangii de care sunt mult prea indepartati. Nu sunt un fan al stangii, dar nici nu cred ca aceste distinctii sunt esentiale pentru viata noastra. Cred ca mai important este sa disting intre bine si rau pe un fundament moral corect. Dar nu pot sa nu spun ca privesc cu oarecare simpatie curentele de stanga autentice care se dezvolta in societatea civila, simpatie care nu are conotatii ideologice, ci morale.

  • A vota împotriva hoţilor nu este un vot comunist domnule Cristoiu. Ca şi cel împotriva încălcării drepturilor fundamentale ale cetăţeanului cum
    ar fi cel la VOT. Dumneavoastră forţaţi limitele adevărului mai ceva decât
    a forţat preşedintele Băsescu limitele Constituţiei.

  • A,acum nu au mai fost americanii? Pai,da,a fost o revolta la urne,e drept,ca eu nu ma asteptam,nimeni nu se astepta,stiam ca se va intimpla daca va fi perste 60%,cum ziceati si dvs.Asta a fost tot. Vad,ca ponta nu e inlaturat,dar geoana a fost….Deci,nu a platit,cum zice el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *