Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 11.30

 

Victor Ponta a găsit cauza Crizei din USL: Traian Băsescu!

Dacă n-ați  aflat, v-o spun eu. Iresponsabilul vesel, pe numele l din buletin Victor Viorel Ponta, a fost aseară al Sinteza zilei, emisiune cunoscută în popor și drept Eu pup poala popii. Popa pupă poala mea. E un nume care-și găsește explicația în țucăturile reciproce de care pleznește așa zisul dialog. Mihai Gâdea, de profesie popă predicator, îi arde lui Victor Ponta niște pupături prin care-i  face ăluia niște bătături la buci de nu mai poate  sta pe scaun decît într-o rînă. Drept răspuns, victima pupăturilor înfocate îi pupă și el popii poala.

Cum pe B1tv se producea la aceeași oră Crin Antonescu, n-am putut să-l urmăresc pe Victor Viorel Ponta în ceea ce se voia un duel tv la distanță între cei doi beligeranți. Aveam punctul de vedere doar al unuia dintre beligeranți. Un timp m-am gîndit cu părere de rău că-mi scăpase, ca analist, punctul de vedere al celuilalt beligerant.

Stenograma emisiunii m-a făcut să răsuflu ușurat:

Știți despre ce-a vorbit Victor Viorel Ponta în momentul de culme al Crizei din USL?

Despre Traian Băsescu:

”Victor Ponta: Domnule Gâdea, aţi ridicat nişte probleme extrem de importante şi vreau să vă mulţumesc că îmi daţi ocazia şi sper că astă-seară aş vrea cu calm şi cu linişte, o să pot să răspund la toate întrebările. O să încep doar aici cu o mică glumă şi războiul din Troia a pornit de la o Elenă. Din fericire, în România, în acest moment, eu cred că ne aflăm spre finalul unui război început în urmă cu nouă ani, atunci când domnul Băsescu şi un întreg regim aciuat în jurul domniei sale, a pornit un război împotriva românilor şi a României. Din acest punct de vedere batălia va fi până la final, până în noiembrie va fi extrem de dură. Şi eu cred că atât timp cât Traian Băsescu va avea un cuvânt de spus în România, nu doar din funcţia de preşedinte, nu va fi linişte, vor fi tot timpul războaie. Victor Viorel Ponta, proțăpit în fruntea PSD și a Guvernului de voința baronilor și de rătăcirea de o clipă a lui Traian Băsescu, va trece prin viața politică a României ca un chibrit care nu se aprinde printr-o odaie întunecoasă.

Va lăsa în urmă însă, pentru istorici, întrebarea:

Cum dracu a reușit omul ăsta să nu facă nimic avînd la îndemînă condiții pe care nici un premier nu le-a avut în perioada postdecembristă: o majoritate parlamentară de 80 la sută, o opoziție de firimituri politice, o presă obedientă, o societate civilă inexistentă, un popor de blegi?

Un posibil răspuns l-ar da și momentul halucinant de luni seara, cînd iresponsabilul vesel a pus ciondăneala pentru ciolan dintre el și Crin Antonescu pe seama lui Traian Băsescu!

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 11.30”

 • De ce sa ne mai miram, cand stim cine-i vinovat???:-)

 • In general,se spune,ca toate lucrurile au o limita…Cred,ca pentru USL,USD sau cum s-or mai numi,limita e foarte aproape!Parerea mea,vorba dlui Vacaroiu!

 • ba a reusit sa mentina o stare de tensiune in toate institutiile statului a reusit sa duca si-l duce „ncontinuare razboiul cu T. Basescu fiind problema de capatai a lui si a acolitilor lui.

 • bai…ardei unplut…pi nu mai nou te-ai angajat la televiziunea lui ponta??????

 • Balalau-Tonta nici nu si-a propus sa faca ceva. Nu e capabil de asemenea lucruri. Doar sa ocupe o functie pentru a se bucura de avantajele pe care i le confera. Si sa vina toata ziua sa faca declaratii la tv.

 • Presupun ca transcriptul emisiunii nu avea si interventia de la sfirsit a lui Badea. Ati fi vazut cit de jalnic si slugarnic a fost premierul nostru . Secventa ar trebui vizionata ca sa vedeti si mimica plina de intelesuri .

 • …..Ioan gura de aur comenteaza doar…….actiunea filmului e altal :…..,,sa trezit sa se contraprotapeasca sacazul” care e de fapt contra arcusului !! ..de aia nu canta cum trebuie vioara ? ..pe dracu’ !! …..toata lumea stie ca muzicantu i interpret si partitura i scrisa de altii din vest , muzica e klezmeretica cu un iz incat fiecare nota iti aduce aminte de statuia libertatii…nu? cam asta e ,,scena de azi,,…..ceea ce e e devenit un rau si mai ales nedigerabil e ca toti cei din ,,sala,, sunt doar ascultatori si din cand in cand critici ……schimbati muzicantii cu partituri cu toti…..parca mie dor de muzica nationala !!!….

 • Si daca se kk un caine pe trotuar, Basescu e de vina conform acelui post de televiziune.

 • ha,ha,ha cu dumneavoastra pe post de spectator au spart audienta cei de la B1!

 • Gresiti cand spuneti ca nu a facut nimic. Corect era sa spuneti ca nu a facut nimic din ce trebuia facut. Hoardele USL au venit al putere cu votul victimelor crizei. Ei insisi victime ale crizei, pentru ca altfel chiar nefiind la putere tot ar mai fi picat ceva, au venit la putere mintind, fara nici cea mai mica intentie de a realiza ceva pozitiv pentru populatie, pentru tara…ce sa mai vorbim de istorie… „dotore” cred ca nu are vocatia cuvantului respectiv si il poate folosi doar in varianta „copy-paste”. Ei au venit la putere ca sa nu moara de foame si ca sa nu intre in puscarie. Atat au dorit, atat urmaresc, asta fac ei!

 • La ce te poti astepta de la un mincinos plagiator

 • Pertinenta observatia Maestrului Gugestian!

 • normal. n-are multa fantezie

 • Maestre, din ce in ce mai …suculent ! Mi-a plăcut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *