Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Gîndul de la ora 12

Cine ar vrea să moară cîteva miliarde de oameni de dragul Adevărului despre moartea a 300 de  pasageri?

Nimic nu mă amuză mai tare decît patetismul pus de presa noastră în ceea ce ea numește descoperirea Adevărului despre tragedia aviatică din Estul Ucrainei.
După modesta mea părere, Adevărul adevărat nu se va descoperi niciodată.

Ceea ce n-ar fi o premieră în Istoria lumii, fie și dacă ne gîndim la asasinarea lui Kennedy.
De altfel, dacă urmărim cu detașare desfășurarea evenimentelor după tragedie, vom descoperi că Operațiunea de ascundere a Adevărului a început imediat ce s-a dat știrea, dacă nu chiar mai înainte.

Ucrainenii, activi, ca de obicei cînd vine vorba de bătălia cu Moscova, au declanșat o vastă Operațiune de intoxicare la nivelul Planetei. Dacă ar fi să credem Kievului, Ucraina are cele mai bune servicii secrete din lume, care i-au înregistrat pe rebelii pro-ruși și la wc. Cum să cred în dovezile oferite de aceste servicii cîtă vreme ele au fost neputincioase în stingerea din fașă a rebeliunii?
De ce se agită așa de tare liderii ucraineni?
Pentru că incapabili să-și rezolve singuri problemele interne, și-ar dori o intervenție a marilor puteri împotriva Rusiei.

Federația Rusă n-are nici un interes să se afle Adevărul, deoarece asta ar însemna blamul universal.

Despre rebeli, n-are rost să mai vorbim.

Puterile europene sunt deja istovite de conflictul cu Federația Rusă.

America n-are nici ea interesul să se afle Adevărul.
Ea știe că un Adevăr dezvăluit planetei o obligă la o confruntare militară cu Federația Rusă.

Cine de pe planetă ar vrea să moară cîteva miliarde de oameni, într-un război nuclear, de dragul Adevărului despre moartea a 3oo de oameni?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • Iertarea,în schimbul”drobului de sare”?Poate chiar pe asta se contează.

  • Intrebare: de ce au murit milioane de oameni in Primul razboi Mondial, urmare a asasinarii unui cuplu regent….

  • WWI s-a declansat dupa ce a murit un singur om.

  • Vor fi doar scuze in cel mai fericit caz. In rest zanganit, amenintari, incordari de muschi, joc de scena. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti, nevinovati chiar ghinionisti!

  • Liderii ucrainieni „se sgită aşa de tare” pentru a-şi sufla vânt în pânze. Adică să-şi atragă atitudine favorabilă (şi nu numai) din partea UE şi SUA. Şi o reţinere silită din direcţia Rusiei. Pentru a putea distruge, în pace şi onor, enclava teroristă.

  • In cazul asta e mai greu de ascuns adevarul. In maxim o saptamana se va afla cu precizie cine a fost autorul „performantei”.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog