Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Gîndul de la ora 12

La Căcănia Tv, Victor Ponta atacă din nou presa independentă!

Marți, la Craiova, în fieful PRM-istei Olguța Vasilescu, Victor Ponta va fi luat pe brațe de baronii PSD și lansat în cursa prezidențială.
În prefața Spectacolului PSD-ist  de la Craiova, Victor Ponta a acordat un interviu Căcăniei Tv, înregistrată la CNA drept România Tv și în conștiința publică, drept postul făcut cadou lui Sebastian Ghiță de serviciile noastre secrete la capătul unei operațiuni de tip mafiot.

Cum era de așteptat, la Căcănia Tv, Victor Ponta a reluat teza sa preferată despre propaganda băsistă deosebit de puternică încă dar pe care o s-o spulbere el de cum va ajunge la Cotroceni. De data asta, propagandei băsiste i se pune în sarcină sprijinirea  noului partid, rezultat din fuziunea PDL-PNL:
Victor Ponta: Voi preda conducerea guvernului dacă voi fi ales preşedinte. Dar spuneam că există două variante: există varianta în care eu, de data asta – din păcate, nu Crin -, ca portstindard a ceea ce a fost proiectul de schimbare din 2011 încoace, merg, câştig cursa prezidenţială şi, împreună cu un guvern, cu un prim-ministru, cu o majoritate cu care am avut un anumit proiect politic îl punem în aplicare, sau există varianta în care cei care de fapt nu vor să schimbe regimul Băsescu, ci vor să-l schimbe doar pe Traian Băsescu, în rest să nu se schimbe nimic, vor câştiga. Am văzut că s-au reunit sâmbătă. Cred că reprezintă o forţă politică puternică, în special prin propaganda pe care Traian Băsescu o are încă la dispoziţie – astea sunt cele două variante. Adică, un al treilea mandat a lui Traian Băsescu cu un alt nume, nu ştiu cum se va numi acela, sau o schimbare adevărată faţă de cei 10 ani. Asta e marea alegere, de fapt, pe care românii o vor face în noiembrie. Ce vor decide nu ştiu nici eu şi nu ştie nimeni în acest moment.
Realizator: (Victor Ciutacu n.n) Propaganda se întreţine cu bani, domnule preşedinte. Mai au băsiştii bani să întreţină propaganda asta?
Victor Ponta: Se întreţine şi cu interese.”

Așa cum am mai scris, prin propagandă băsistă, Victor Ponta înțelege presa care nu-i face lui sluj de dimineață pînă seara, presa întruchipată de Căcănia Tv (România Tv) și Haznaua Tv (Antena 3). Că e așa o dovedește și faptul că iminentul candidat la  Președinție nu scapă prilejul mai la vale de această secvență să atace Realitatea Tv și ziarul Gândul, puse la zid, împreună cu angajatul Căcăniei Tv, ca fiind instrumente de propagandă băsistă.

O nouă amenințare adresată de Victor Ponta la adresa presei independente.
De data asta în prefața lansării în cursa prezidențială!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • presa independenta!? care este asta domnule cristoiu? mai ca imi vine sa rad! b1tv, realitatea, hotnews etc etc… ne rad si gainile alea care nasc pui vii! cine credeti ca va ia in serios?

  • da nici la dvs la realitatea nu e clara tabara. rares bogdan spunea ieri ca alegerile din 2009 au fost furate. tot pt el, in vara lui 2012 n-a fost nimic grav. vai s-amar de asa opozitie! castiga ponta fluirand.

  • Ion Cristoiu si presa independenta,
    sa fim seriosi ,cand va vedem iar
    cu Ciuvica si Gadea ,bot an bot?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *