Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 12

Nu va trece mult și mitomanul Victor Ponta ne va spune că el și nu Barack Obama e căsătorit cu Michelle!

Aflat în campanie electorală pentru un partid – PSD – nu pe banii partidului, ci pe banii statului, iresponsabilul vesel Victor Ponta a ajuns și pe la Buzău. Aici a convocat fătucile și guguștiucii de la televiziunile de știri, care se țin după el cu ordin clar de la Patron – nu-i scăpați nici măcar un pîrț, îl transmiteți imediat în direct, cu miros cu tot, că altfel nu ne mai dă bani cu sacoșa, ne trimite Garda pe cap! – pentru o clacă televizată. Fătucile și guguștiucii l-au întrebat vrute și nevrute. Evident, avînd grijă să n-o supere pe conița Anca Alexandrescu, cea de care depind fripturile cînd presa îl însoțește pe Șeful ei.

A venit vorba și despre vizita lui Joe Biden la București. Iresponsabilul vesel a simțit străbătîndu-l din nou nevoia irezistibilă de a se făli pînă la paranoia:
Victor Ponta: Eu cred că e un lucru foarte bun că vine. De altfel, asta m-a şi întrebat la telefon, a zis: crezi că ar fi bine? Am spus: da, cred că ar fi extraordinar de bine în această perioadă, tocmai pentru a arăta că România nu e singură în faţa vreunui pericol şi acest parteneriat strategic este important nu doar pentru România, ci şi America.

Ce să înțelegem de aici?
Că vicepreședintele american, cel ale cărui fapte și vorbe sunt rezultatul unei mașinării de analiști, beneficiind de informații de top, se codea dacă să vină sau nu la București. O fi, oare, bine? se frămînta el în zi și noapte. Cui să-i ceară el sfatul? Lui Barack Obama? Directorului CIA? Ei, aș! Nu se pricep la politică internațională precum… Victor Ponta! i-a țîșnit în minte vicepreședintelui american imaginea celui care și-a dat doctoratul fără s-o știe. Da, Victor Ponta îi bate pe toți din America și de pe planetă la geopolitică. Joe Biden a pus mîna pe telefon și l-a întrebat pe Victor Ponta dacă ar fi bine să vină la București tocmai acum. Victor Ponta, cel care beneficiază de analiza lui Bogdan Teodorescu, a zis că e bine să vină. Atunci Joe Biden a decis: Gata, merg la București. Cu ocazia asta voi afla de la Victor Ponta multe lucruri pe care nu le știam despre situația de pe planetă.

La viața mea am întîlnit mulți mitomani.
Nici unul nu-l egalează pe iresponsabilul vesel.
Ce-ar urma după această declarație de mitomanie deplină? Cea potrivit căreia el și nu Barack Obama e căsătorit cu Michelle?

N-ar strica să i se facă deja o statuie de ceară la Muzeul lui Madam Tussauds de la Londra.
Un exemplar de mitoman ca Victor Ponta apare o dată la o mie de ani.
Și atunci cu mare greutate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

 • a, ha, ha!!!!!!!!!! Doar ca Victor Ponta e in stare sa „topeasca” ceara lui Madam Tussauds de la Londra cu prostiile pe care le spune… Sa fim seriosi maestre. Ajugem de rasul curcilor cu mitomanul!

 • eliminarea totala a imunitatilor, prescriptilor si taxelor de timbru………!!!!!!!!!!! acestea ingradesc dreptul si accesul la justitie !!!!!!!!!!!!! O PROBLEMA FOARTE SPINOASA ….. PE CARE NIMENI NU O REZOLVA !!!!!!! prin aceste legi neconstitutionale !! s-a protejat coruptia si mafia retrocedarilor !!!

 • nu vi se pare ca de cand nu mai sunt liberalii cu el, ridicolul si prostia lui ponta ies foarte bine in evidenta?? cum au putut liberalii sa spele cu brandul lor istoric asemenea caricatura? si tocmai pentru ca se vede adevaratul victor-viorel, acesta e in stare de orice pentru ceva liberali care sa zica ”usl traieste”. am votat usl in 2012 pt ca m-a pacalit Crin. si el la randul lui pacalit, probabil

 • Ma intreb daca Ponta si toti psdistii lui se pot spala cumva de “jegul” cu care-i calific.
  Raspund nu pentru ca acest jeg este organic, este inscris in gena si in tesuturi, oricum adanc sub piele asadar poate doar cu acid si extern dar si intern, sa poata spala ceva. 🙂

 • Cata imbecilitate? Auzi, sa se vada ca Romania nu este singura in fata pericolului! S-a ajuns la la un asemenea nivel, incat imbecilii din fruntea Tarii, sa „creeze” pericole imaginare, pentru a se motiva situatia de colonie a Romaniei!

 • vai de noi …cu asa premier ! :))

 • Dar daca vine Biden se va intalni cu el Dottore Tontache? Sau se va ascunde prin boschetii din curtea Palatului Victoria asa cum a facut cand a venit madan Nulland?

 • din pacate, daca ajunge asta presedinte, imaginea mitomanului Basescu va fi una foarte prafuita si regretata…

 • Domnul Cristoiu, ce ati scris este fictiune?……NU poate sa fie adevarat……

 • Maestre, din ce in ce mai…aproape de diagnostic !

 • Victor Ponta este lipsit de orice scrupule pentru a ajunge presedintele tarii .Minte ,falsifica,fura .Pana unde va ajunge?

 • Trebuie sa gasiti alceva, „iresponsabil vesel” nu se mai potriveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *