Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 18

Victor Ponta la Babadag sau Țafandache în plin avînt

Comentînd comica secvență cu Victor Ponta înaintînd pe gîrla uliței în barca de cauciuc împinsă de angajați ISU cu aerul de Iulius Cezar la inundațiile din județul lui Liviu Dragnea, notam că, dincolo de nesimțire, gafa premierului trădează și absența instinctului politic. Victor Ponta e neam bun cu Adrian Năstase și Mircea Geoană în materie de talent politic. Asemenea celor doi, el n-are talent politic, pe care încearcă să-l suplinească urmînd cu strictețe sfaturile echipei de Comerț politic.

Numai că spre deosebire de cei doi, Victor Ponta  e lipsit și de simțul situației.
Trebuie să urmezi sfaturile echipei de campanie. Cînd simți însă că nimeresc ca nuca-n perete, renunți și te adaptezi.

E ceea nu face Victor Ponta.
Echipa de campanie i-a zis să ceară acceptul diferitelor locuri în care poposește, pentru candidatura la Președinție.
Asta nu se aplică însă în chip automat, indiferent de localitate.

Victor Ponta, văduvit de simțul situației, zbiară la cei cîțiva ciumeți din asistență, toți ca niște ouă roșii deja stricate, deoarece Paștele a trecut de mult:
Candidez la Președinție numai dacă Babadagul mă vrea!
Babadagul, întruchipat de pomanagiii cu șeci primite cadou, răspunde cu urale.

Aștept cu maxim interes momentul cînd Victor Ponta va striga de scenă:
Voi candiada le Președinție numai dacă Răscăcărații din Deal mă vor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

 • Mersi Maestre! Suculent ca de obicei !

 • Cum e sa fii ..dottore si sa te plimbi numai printre tarani si cei cu 4 clase ?

 • Textul de mai jos ar trebui distribuit de toate insitutiile media si de toti romanii de buna credinta, fiecare omitand din el doar ce contravine „contractului” pe care il are, sau optiunii lui!
  De ce ar face-o? Pentru ca toti avem datoria civica si patriotica de a contribui la o participare record la vot!

  De ce putem, si trebuie sa fim primii in Europa cu o participarela vot de peste 90%, si sa avem doar voturi valabile?

  Pentru ca oferta este suficient de diversa, si fiecare poat sa voteze, fara sa vomite! Cei “alergici” la partide politice, pot vota independenti, intre care Mircea Diaconu.

  Cei saraci, care formeaza electoratul de Stanga, TREBUIE sa voteze partidele de Stanga PAS si PDS, aflate la pozitiile 13 si 8 pe Buletinul de vot, pentru a elimina monopolul PSD pe zona politica de Stanga!

  Este logic ca PSD-ul, sa fie votat DOAR de cei din reteaua lui de interese si de rudenie, precum si de cei care se mai lasa manipulati!

  Cei bogati, care formeaza electoratul de Dreapta, pot sa voteze pe unul dintre urmatoarele partide de Dreapta: PNL, PDL, PNTCD, PMP, FC sau Noua Republica.

  Cei care nu fac deosebire intre Stanga si Dreapta, pot sa voteze unul dintre partidele: PER, PRM, PPDD, Partidul Verde sau Alianta Nationala a Agricultorilor.

  Ati vazut ca exista “marfa” pentru toate optiunile? Nimeni nu poate spune ca nu are de unde sa aleaga!

  PS. 1. TREBUIE sa fim peste 90% la vot, pentru ca Tokes si echipa lui sa nu faca pragul, sau sa fie in numar minim!

  Si mai trebuie sa fim peste 90% la vot, pentru ca Listele PDL si PMP sa nu faca pragul, lasandu-i fara “colegzi” pe M. Macovei si Cristian Preda, care au urlat in Europa ca romanii au dat o lovitura de Stat cand l-au DEMIS pe Basescu!

  2. Sa nu mai votam acele partide, care folosesc “BANII FURATI” din buzunarele noastre, pentru instalarea de panouri stradale, corturi electorale, banere si postere pe strazi!

  Sa aratam acestor NESIMTITI ca ne-am trezit, ca nu ne mai pot manipula!

  Mergeti la vot romani, si votati cum va spune mintea voastra!

 • Redăm mai jos referatul DNA care susţine, pentru a doua oară, că în biroul lui Ponta se făcea trafic de influenţă:

  „La data de 13 iunie 2013, numitul DUICU IOAN-ADRIAN s-a deplasat la Bucureşti, fără a fi însoţit însă de numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN. Aici, de la cabinetul prim-ministrului, l-a sunat pe numitul PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN, transmiţându-i că la premier se află ministrul afacerilor interne. Apoi, numitul DUICU IOAN-ADRIAN i-a transmis lui PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN un SMS, transmiţându-i că prim-ministrul l-a chemat pe TOBĂ PETRE la Guvern.

  La solicitarea prim-ministrului, numitul TOBĂ PETRE s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a întâlnit cu numitul DUICU IOAN-ADRIAN, care i-a solicitat menţinerea temporară a numitului PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN în funcţia deţinută şi promovarea sa ulterioară în funcţia de director adjunct al Direcţiei Ordine Publică, solicitare cu care numitul TOBĂ PETRE s-a arătat de acord.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/motivare-dna-duicu-afaceri-din-biroul-lui-ponta-avea-influenta-in-guvern_1433353.html#ixzz30rmy9EeE
  Follow us: @realitatea on Twitter

 • Astept cu real interes ziua cand Ponta o sa-mi ceara mie voie sa candideze .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *