România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de la ora 23

De teama de a nu fi dat afară din Lagărul USL, Crin Antonescu a ordonat PNL ciocu mic față de PSD

 

Deși n-aveam nici un dubiu că-n USL apele s-au liniștit pînă la nivelul gheții  la mal, am hălăduit și eu pe micul ecran în așteptarea Deciziei PNL.

La finele reuniunii, misiunea Declarației de presă i-a revenit purtătoarei de cuvînt a PNL, Cristina Pocora.

Din acest fapt și din spusele distinsei mi-a fost clar că reuniunea PNL n-a fost convocată pentru a se lua o decizie, ci pentru a se mai face nițică gălăgie pe tema PNL rămîne ferm pe poziții.

Semnele din care am tras eu concluzia că Victor Ponta și Crin Antonescu au căzut la pace:

  1. Crin Antonescu a convocat o întîlnire formală, și nu una a unui for statutar de conducere. O întîlnire informală e ca un taifas la o bere. Nu presupune nici o hotărire, în afară de cea de a merge mai des la WC. Dacă era ședința unui for statutar, ar fi fost musai o Hotărîre.
  2. A fost trimisă la declarații purtătoarea de cuvînt. De ce? Pentru că liderul PNL n-a vrut să riște asumarea publică a ipostazei de împăciuitorist. Să ne imaginăm că ieșea la declarații Crin Antonescu: Putea să nu spună nimic, așa cum a făcut-o Cristina Pocora?
  3. Cristina Pocora a insistat pe nevoia de USL. Nemulțumirile PNL își au cauza- am înțeles de la Cristina Pocora- în abaterea de la Protocolul USL și nu în faptul că PSD-iștii sunt niște bandiți.

Deși cîrtitor față de Moscova,  Nicolae Ceaușescu n-a negat niciodată Măreția lagărului socialist. Dimpotrivă, toate pozițiile sale mai aparte în cadrul lagărului erau justificate prin nevoia întăririi lagărului. Cam așa procedează și Crin Antonescu față de Lagărul USL. Cînd își dădea seama că nu mai poate întinde coarda fără riscul de a fi dat afară din Lagăr, Ceaușescu făcea cicocu mic. La fel procedează acum și Crin Antonescu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 23”

  • Solon: ”Când vom termina nedreptatea? Atunci când cei care nu sunt victime, vor simţi la fel de multă indignare ca cei care sunt”.

  • cred ca a vrut Crin sa ia nitel pulsul partidului, mai ales al baronetului ca sa stie cum sa actioneze…cred ca el ar fi iesit de mult timp din usl. acum depinde ce a constatat, sper macar ca i-a convins ca nu are rost sa accepte atatea umilinte…psd oricum nu le da nimic. plus ca aveti dreptate si cu constitutia, vor sa il loveasca pe Crin pana si cu asta, desi stim ca nu el a facut-o, dar a girat-o in calitate de presedinte al comisiei…nu e asa tragedie, o vor indrepta, nu prea au cum sa dea in crin cu constitutia

  • Singura sansa a lui Cacarau de a ajunge in patul de la Cotroceni este sa candideze din partea USL.Chiar daca iese de la guvernare si cauta sa capitalizeze electoratul din zona de dreapta, altul decat cel al PNL, nu va avea succes. Acest electorat nu-i iarta cardasia in care a fost ani la rand cu gangsterii psd-isti si cu Felix Securistu’. Cu toate eventualele pacte incheiate cu PDL si cu Basescu si cu toate recomandarile pe care acestia le-ar face simpatizantilor lor. Acestia vor sta acasa in ziua alegerilor sau isi vor programa o iesire la munte sau la un film la mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *