Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

USL 2 – prezentarea drept brad de Crăciun a unei bășini a porcului

Nimic nu mi s-a părut mai dizgrațios pe lumea asta vineri seara, la farsa cu  USL, un fel de prezentare drept Brad de crăciun a unei bășini a porcului, ca imaginea lui Călin Popescu Tăriceanu. Îngrășat și de fericirea de a fi premier fie și măcar în minciunile lui Victor Ponta, lui Călin Popescu Tăriceanu îi plesneau hainele pe el. Un surîs tîmp, de prostituată care se dă jos din TIR cu bancnota în sutien îi înflorea pe față.

Curios lucru!
În 2004, Traian Băsescu biruia în al doilea tur după ce le făgăduise liberalilor că le va pune premier pe Călin Popescu Tăriceanu.
În 2014, Victor Ponta vrea să biruie în al doilea tur făgăduindu-le liberalilor remaiați din țîști-bîștiul politic PLR postul de premier pentru Călin Popescu Tăriceanu.
Mă gîndesc că-n 2019, la următoarele alegeri prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu va fi din nou propus ca premier.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „USL 2 – prezentarea drept brad de Crăciun a unei bășini a porcului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *