Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Gînduri de la nuntă

Se votează totul pe bandă rulantă. Nici o împotrivire, nici o abținere. Așa s-a votat și la înființarea USL! Vorbește Ludovic Orban. Invocă ziua lui Vasile Blaga. Sala, născută din  fuziune, aplaudă, ridicată în picioare. Ține un discurs electoral. Nu-i văd rostul. S-ar cuveni să vorbească și unul de la răposatul PDL. Reușește să înflăcăreze sala. Victor Ponta devine Personajul principal al Congresului de fuziune. S-a ajuns. Am impresia că Ludovic Orban i-a ținut locul lui Klaus Iohannis. Ia cuvîntul Cătălin Predoiu. Foștii PDL-iști aplaudă și-i strigă numele. Să vedem ce vor face Liberalii la Iohannis. vorbitorul zice lucruri bune despre PNL. Abia aștept să-l văd pe Klaus Iohannis! Ce mult a evoluat Predoiu! Foarte bun vorbitor, pentru că știe să dea temperatură ideilor abstracte. Cătălin Predoiu lansează sloganul Să cucerim Cotroceniul!  Se strigă Predoiu! Vom avea surpriza de a-l avea pe Cătălin Predoiu candidat comun? Nu-i exclus. Așa se zice pe ici pe colo în sală.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Gînduri de la nuntă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog