În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat că are componența anunțată de cristoiublog

Grupul de Comunicare Strategică a trimis către Agenția Mediafax o precizare în legătură cu știrea care dezvăluia componența grupului. În primul rând, știrea a fost prezentată pe cristoiublog și cristoiuTv, iar agenția a preluat-o integral. Apoi, nu spun că cei indicați nu sunt membri ai GCS, prin urmare, confirmă. Pe ei îi doare altceva: că aceștia nu sunt plătiți printr-o firmă și că unul este asociat cu Carmen Dan.

Către agenția de presă Mediafax:
PRECIZAREReferitor la articolul publicat de dumneavoastră astăzi, 1 iulie, cu titlul “Un jandarm și trei ex-jurnaliști fac parte din Grupul de Comunicare Strategică”, facem precizarea că respectivul material conține mai multe informații false, inclusiv cele referitoare la faptul că membrii Grupului de Comunicare Strategică ar fi “plătiți separat printr-o firmă”.Precizăm că membrii Grupului de Comunicare Strategică nu sunt remunerați distinct pentru activitatea desfășurată în cadrul Grupului.Persoanele care compun Grupul de Comunicare Strategică sunt remunerate de instituțiile pe care le reprezintă cu salariul curent, fără alte venituri suplimentare rezultate din activitatea în cadrul Grupului.Totodată, dezmințim considerațiile personale referitoare la unii membrii ai Grupului de Comunicare Strategică care privesc presupuse asocieri cu foști miniștri, aceste informații fiind în totalitate false.

GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ

Știrea o găsiți aici S-a aflat cel mai bine păzit secret din România


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *