Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Grupul de Comunicare Strategică a devenit grupul de profeți

Încă o ispravă a Grupului de Comunicare Strategică. Au dat ieri cifrele de astăzi, care sunt total diferite de cele comunicate de guvern.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Grupul de Comunicare Strategică a devenit grupul de profeți”

  • https://covid19.geo-spatial.org/ dacă faceți diferența dintre cazurile active de astăzi și cazurile active de ieri vă dă o cifră sub numărul oficial de infectări de azi dacă mai pui lângă acele cifre și pe cei care s-au vindecat vă dă FIX numărul comunicat de guvern. Din ziua a 15 a pandemiei se petrece acest lucru în care vindecații pe 24 de ore sunt numărați la cazuri pozitive la finalul celor 24 de ore, este un grafic interesant la finalul pagini din limk-ul primit ,parcurgeți-l și faceți aceste 2 socoteli.

  • NUUU…datele arata si mai mult! faptul ca premonitiile lor, poate ghicesc in cafea/tarot, se adeveresc: ei stiau pe 20 iluie ca pe 21 iulie vor fi 39.133 confirmati si 24.454 vindecati, au citit in stele si numarul de morti. Astia scot numerele din burta, fara rusine si batjocoresc viata unei natii intregi. Golaneala maxima la adresa tarii si poporului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *