Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Halucinantele aventuri ale aspidelor de tip Zelenski

Zelenski ar fi rămas un biet actoraș cu visuri de croazieră veterinară dacă nu l-ar fi inventat nevoia unora de timp sau mai bine zis tânjirea după tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Au bani câți nu sunt în stare să numere, pretind că și-au ridicat averile pe dolarul cu care se ștergeau la nas în garaj, au ajuns să aibă servitori, importanță, puterea de a sfida. Oricât de bogați ar fi, însă, îmbătrânesc, se urâțesc, nicio operație estetică, oricât de complicată, niciun transplant de organe, niciun implant de păr nu-i poate vindeca de moartea care și-a înfipt deja colții în mințile lor. Ca să ajungă dumnezei au nevoie de Dumnezeu. Și atunci ce s-au gândit ei? Să facă să pară că de-abia îl așteptau: dacă nu vine, prostimea o să fie deja obișnuită cu noii șefi, dacă vine, nu-l mai pun pe cruce până nu spune de unde vine, cu ce se ocupă tată-său și dacă a adus cu el formula eternității.

Un strop de veșnicie tot există pe lumea aceasta și ne-a explicat-o legenda Sybilei și a lui Apollo și mai apoi povestea lui Faust, în interpretarea lui Goethe. Un pact făcut cu moartea și cu diavolul, un pact de închis ochii și de reciclare (sau resetare, ați auzit deja toate elucubrațiile din derivările și deviațiile globaliștilor), a înlesnit operelor recunoaștere peste milenii. Omul însă nu și-a făcut planuri să merite, ci să fure, să păcălească.

Acum mai bine de o decadă, am citit într-un ziar fără mofturi politice povestea unei americance educate la școala ong-urilor și a producțiilor hollywoodiene. Supărată că tuturor li se împlineau horoscoapele, măcar o dată la trei luni, iar ei deloc, s-a hotărât să aplice ea ce se spunea în horoscop, poate așa, când va fi venit ziua cu câștigul de la loterie, soarta să creadă că așa îi fusese scris în frunte și nu pe hârtie de ziar. Nu a câștigat la loterie și bravo ei dacă s-a lepădat și de horoscop.

Bogații zilelor noastre au aplicat aceeași strategie. S-au apucat să creeze condițiile de împlinire a profețiilor Bibliei, ca să se poată declara ei, în caz că vreun alt Isus avea să le răstoarne iar valorile, învingători. Sau măcar să-l facă pe Isus să creadă că ei ar fi prietenii lăsați în urmă.

Un lucru pare să le fi ieșit de minune: inflația de profeți. Pentru unii a devenit profesiune și sunt plătiți. Pentru alții e doar aroganță și sunt aplaudați.

Să căutăm însă niște măscărici și niște inexplicabile:

  • Pe dolar scrie In God we trust. Dumnezeul lor pare să aibă studii financiare.
  • Pastorii americani care trăiesc în vile luxoase, plătite de enoriași, spun că banii care le sunt dați lor pentru a trăi în puf și în păcat nu sunt bani împrumutați lor ci lui Dumnezeu, bani care nu le vor fi plătiți cu vârf și îndesat ci cu dobândă, pe lumea cealaltă.
  • Chinezii au crezut că s-au îmbogățit pentru că au ucis copii și au folosit atlasul zoologic pe post de carte de bucate.
  • Ucraina a crezut că victimizându-se va primi mausoleu. Dumnezeu și-a trimis corespondent de bășcălie de război chiar în mințile celor care au proptit frontul când au ieșit la fumat.
  • Teroriștii arabi au răpit, violat, decapitat oameni nevinovați. Nu au făcut-o pentru dreptate, ci ca să se laude pe rețelele de socializare și de pe ecranele televizoarelor.
  • Arabi îmbogățiți de petrol și-au violat până și servitoarele (de import) după care au crezut că e normal să spună o rugăciune.
  • Pakistanezii au vândut fetițe creștine, pentru sex, chinezilor.
  • Evreii care s-au întors să formeze statul Israel au fost în mare parte americanizați. Crearea Israelului a fost dirijată din vest. Celor plecați li s-a insuflat ideea că erau copiii de suflet ai lui Dumnezeu. Cine au fost atunci cei torturați și uciși de naziști? De ce parte din elita evreiască a colaborat cu Hitler?
  • Nazismul s-a vrut a fi chinul de care vorbea Isus Nazarineanul ca plată pentru schingiurile la care a fost supus de propriul popor. De propriul popor sau de cei bogați care îi luaseră și țara și biserica? Nu a spus Shakespeare că lumea e un teatru? Dar de revizorul regizorilor a auzit cineva?
  • Doar cei care l-au urmat pe Isus au răspândit credința lor în lume, evreii și-au păstrat iudaismul doar pentru ei. Au practicat însă cămătăria și mai apoi banking-ul, unii urmându-l pe Marx, cei mai mulți pe domnul profit. Toți au dorit acces la putere.
  • Când a scris Colindă de Crăciun, Dickens a fost de acord cu Biblia.
  • De câteva zile mediul online e răscolit de reclame la fundații care strâng bani pentru a-i ajuta pe palestinieni. Miliardarii au făcut profit din vânzarea de arme, tranzacționând și cu palestinienii, și cu israelienii, și cu proști precum românii. Li se cere tot oamenilor simpli să dea de pomană, pe lângă ce li s-a luat deja la bugetul de stat. De către fundații create de miliardari. (podcast la sfârșitul textului)
  • Nici măcar nu am avut curiozitatea să caut anunțuri de donații de la miliardari și de la prietenele lor, banii de buzunar pe o zi dați unor amărâți de care nu le pasă. Nu credeți că a venit timpul ca să fie obligați, prin lege, să-și plătească taxele și impozitele pe care și le-au tot plimbat prin propriile fundații și off-shore-uri? Să-și plătească taxele și impozitele în toate țările în care activează. Sau, și mai bine, nu ar fi mai bine să le fie naționalizate averile și să fie trecuți la comunism, că tot s-au prefăcut că le place?
  • Pe unde au trecut soldații americani au ajutat la dezvoltarea rețelelor de prostituție și a celor de distribuție de droguri. Au mai și violat, căci au fost generoși cu drogurile. Eu zic că a venit timpul ca toți infractorii să fie judecați în țările în care au greșit și să nu li se mai ofere, nici politicienilor, nici infractorilor, imunitate. Credeți că drogurile au intrat pe teritoriul românesc pentru niște pseudo-vedete fără prea multă școală și bun simț? Nu, au intrat pentru soldele grase ale soldaților americani. Pe unde au avut baze militare, pe unde au inventat războaie vesticii, și mai ales americanii și-au bătut joc de tot ce era omenesc.
  • Bibilăul Bibi a dovedit fler de bibilică. Un lagăr păzit cu camere de luat vederi de ultimă generație, din care numai sârma ghimpată mai lipsea, a fost stropit cu benzina declarațiilor propagandistice doar-doar va lua foc, știind că arabii nu se pot abține nici dacă îl văd pe Allah plângând.
  • Palestinienii i-au acoperit pe teroriști poate pentru prea multă vreme. Cei ce au pus bombe în autobuzele Londrei au fost toți descriși ca fiind băieți buni. Nevestele lor cuminți. Realitatea nu a fost însă generoasă. Musulmanii care trăiau de pe urma statelor occidentale își trimiteau ajutoarele sociale teroriștilor pentru a putea cumpăra arme (unele chiar de la britanici și de la americani), iar fetele și le trimiteau ca să se înmulțească. Banii se strângeau prin moschei. Românilor li s-a spus la slujbă cum să voteze.
  • De ce nu s-a lepădat populația afgană majoritară de talibani?
  • Mai știe cineva cine a câștigat războiul din Vietnam și cine a plătit cu bombonele violurile minorilor?
  • Facebook-ul cenzurează și în Daghestan?
  • De ce tace Dumnezeu?

 

Pentru că oamenilor nu le mai este rușine, ceea ce înseamnă că au pierdut cunoașterea.

https://www.youtube.com/watch?v=vDsp2apG5zQ&t=1915s


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Halucinantele aventuri ale aspidelor de tip Zelenski”

  • aspídă = năpârcă, dar si femeie rea .Raspunsul la toate este „puterea si lacomia”. Puterea are nevoie de morti, iar lacomia de idioti.
    Elitele nu implica si „calitati” deosebite; pot sa fie neamuri proaste. Toti conducatorii au conexiuni cu Forta Malefica.
    Dumnezeu a impartit lumea in Cain si Abel (calai si victime) . A permis inmultirea pe linia Cain ceea ce a dus la un raport 90/10 %
    Cred ca i-a placut „dialectica”. A lasat pe Pamant si Forta Malefica: o energie pura, fara posibilitati de materializare – creatie si
    care foloseste oamenii (in special femeile) ca sa-si realizeze „creatiile idioate”. Poate este nevoie de rau ca sa vezi binele…
    Daca nu gasiti raspunsul final, pe Calea INRI, apelati insistent la Dumnezeu. Unica conditie este sa nu aveti „intelegere” cu Forta Malefica.
    Raspunsul vine prin mesageri/ ingeri, este scurt, concis, fara explicatii…cand nu va asteptati.
    Dumnezeu nu tace…oamenii sunt surzi !
    Nota: Cain este creatorul civilizatiei ?? Se spune ca Diavolul l-a invatat pe Cain sa ucida. Interesant…si mai era si vegetarian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *