Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Imagini comentate: Olimpismul dă mașini cadou

Alături de numeroasele bizarerii despre care am tot scris în ultimele săptămâni, mișcarea olimpică are și multe părți bune. Mai puțin cunoscută este aceea că dă mașini cadou! Ei, nu chiar la oricine, ci doar sportivilor care s-au remarcat prin performanțele lor și au obținut unul din primele locuri la disciplina la care au concurat.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerul său, Toyota România, organizează evenimentul în cadrul căruia sportivii Team Romania medaliați la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor primi automobilele Toyota Hybrid.

Evenimentul se va desfășura pe esplanada Casei Olimpice din București, Bulevardul Mărăști nr 20A, în data de 28 septembrie 2021, de la ora 19.30.
Coorganizator al evenimentului este Ambasada Japoniei în România.

Cei 9 sportivi ai Team Romania medaliați la JO Tokyo 2020 sunt: Simona Radiș, Ancuța Bodnar- campioane olimpice la dublu vâsle, canotaj; Ana Maria Popescu – vicecampioană olimpică spadă, scrimă; Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc – vicecampioni olimpici la dublu rame, canotaj; Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu – vicecampioni olimpici la patru rame, canotaj.

În imaginea alăturată sunt Simona Radiș, Ancuța Bodnar- campioane olimpice la dublu vâsle, canotaj.
Comitetul Olimpic și Sportiv Român va fi reprezentat de președintele Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi și Șeful de Misiune Tokyo 2020 Florin Mișcă.
Toyota România va fi reprezentată la acest eveniment de directorul general Edit Târcolea.
ES, Ambasadorul Japoniei. Hiroshi Ueda, va onora cu prezența evenimentul de la Casa Olimpică.
De asemenea, vor fi prezenți antrenori, oficiali ai federațiilor ai căror reprezentanți au câștigat medalii la JO Tokyo 2020, dar și personalități ale lumii sportului.

Deci, dacă nu ai automobil, ori dorești unul mai nou, mai performant, ai o cale. Te pregătești pentru viitoarea olimpiadă de vară la o disciplină sportivă, câștigi o medalie și mașina vine gratuit. Sperăm să se mențină acest obicei și in viitor.
Deci mergeți azi la antrenament? Ori nu ați ales sportul? Mai aveți puțin timp.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Imagini comentate: Olimpismul dă mașini cadou”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *