Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Imagini pentru relaxare: Festivalul bărbilor și mustăților

Nu sunt liniștit din cauza pandemiei. În avalanșa de știri stresante, am căutat mereu câte un subiect de relaxare.
Într-o perioadă dominată trist de masca pe figură, mă voi ocupa tocmai de podoabele faciale.

Imaginea de mai jos este de la Festivalul bărbilor și mustăților, organizat în Eging am See, Germania. În cursul zilei de sâmbătă, 23 brumărel, aici sunt surprinși doi participanți veniți din Austria. Oamenii sunt relaxați.

Rămânem în domeniu și subliniem că domnul Ram Singh Chauhan, un bărbat din India, a intrat în Cartea Recordurilor grație mustății sale, lungă de 4.2 metri.
Ram, în vârstă de 58 de ani, spune că nu și-a mai ras-o de 42 de ani și că este un mare motiv de mândrie pentru el.
„Nu am mai folosit o lama de ras pentru mustața mea de la începutul anilor ’70. Mustața e un simbol al mândriei și respectului, e neprețuită”, a declarat indianul.

Acum despre cea mai lungă barbă. Un norvegian şi-a lăsat barba să crească timp de 62 de ani.
Hans Langseth este cunoscut ca fiind omul cu cea mai lungă barbă care a existat vreodată. Bărbatul s-a născut în anul 1846 în Norvegia, însă s-a mutat în SUA, unde şi-a întemeiat o familie.

Langseth a trăit o viaţă prosperă şi a avut numeroase pasiuni, printre care, cea mai importantă, fiind barba sa. Norvegianul şi-a lăsat barba să crească pe când avea numai 19 ani, încercând să concureze cu alţi vecini de-ai săi într-o competiţie locală, special organizată în acest sens. Deşi concursul s-a încheiat, bărbatul nu s-a oprit aici şi şi-a menţinut obiceiul.

Norvegianul a ţinut atât de mult la barba sa încât le-a spus copiilor săi ca, după ce el moare, să o taie şi să o păstreze ca dovadă a perseverenței sale. Ironia sorții a făcut ca omul să moară în anul 1927, după ce şi-a rupt gâtul călcând pe barbă.

Copiii lui Langseth i-au respectat acestuia dorinţa şi au păstrat barba, însă au donat-o apoi Insitutului Smithsonian, pentru a o conserva în condiţii optime. Barba, având o lungime de aproximativ 5 metri, se pătrează şi astăzi la institut.

Semnează un purtător de mustață.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *