Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În Franța se joacă puterea străzii din întregul Occident

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „În Franța se joacă puterea străzii din întregul Occident”

  • “Ce-am putut sa vad azi, în tara în care trăiesc (si eu am vazut multe în viata mea), m-a cutremurat, pur si simplu… plecând, pe ora 16, din Lyon, de la munca, am luat-o pe centura, cu gândul sa ajung la periferie si de acolo sa gasesc un drum de tara (mai linistit), ca sa ajung acasa… am facut 5 ore pe centura (doar 15 km), pentru ca erau baraje incendiate din kilometru în kilometru… apoi, parasind centura, credeam ca am scapat, însa în fiecare comuna erau blocaje cu sute de locuitori care încetineau traficul, si asa am rulat pâna acasa, niste zeci de kilometrii… am ajuns acum 30 de minute, sotia era speriata cum n-am mai vazut-o pâna azi… un vecin mi-a spus ca primarul a disparut din primarie, la orele prânzului si nimeni nu l-a mai vazut pâna la ora asta… primaria este ocupata de manifestanti, steagurile sindicatelor flutura în tot centrul comunei… asa ceva nu s-a mai vazut aici… miscarile care zguduie Franta seamana acum cu o revolutie… va mai spun mâine!!! “ Aceasta este marturia unui roman care locuieste in Franta.

  • In fotbal regretatul antrenor Halagian avea o vorba:Focul la ei!
    Sunt convins ca,calculele financiare impuneau măsura lui Macron ,dar momentul ales e total nepotrivit,e scânteia,e picătura in paharul plin al nemulțumirilor generate de politica globalista ,și de Green deal care au dus la inflație,scăderea nivelului de trai ,convulsii sociale,trebuia sa aplice măsura acesta după terminarea războiului și stabilizarea situației in zona Euro.Asta denota imaturitate politica și saltul peste etape in domeniul politic pana la președinte de stat

  • O pierdere ireversibila de drepturi si libertati pentru cetatenii din UE. „Multimile sunt feminine si stupide…” A.Hitler
    O sluga cu acte a lui Eric Rothschild, Macron este reales (cam dubios). Contracandidat „scroafa din copac”. Francezii
    au vazut ce s-a intamplat in Italia unde a ramas doar „guitzatul”…. Terorismul UE continua…idiotii aplauda..
    La inceput de an Macron cumpara de 200 milioane de euro „echipamente” pentru institutiile de forta; se astepta la paruiala.
    Daca francezii nu sunt in stare de nimic, le recomand ca pe 14 iul. sa nu mai cante: „Aux armes, citoyens! Formez vos bataillons!”
    Nota: Primesc o poza cu o baba cu o pancarta pe care scria ca nu are nevoie de sarutari de la guvern; altfel l-ar fi ales pe Brad Pitt.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Duca Voda, un grecotei nenorocit si ticalos ; bun prieten cu Cantacuzinii (alti ticalosi). .A inabusit cu cruzime rascoala lui
    Mihalcea Hincu. Boierul M.Hincu a fost salvat, a trait mult, dar mii de tarani au fost ucisi de armatele multinationale.
    Duca moare in Polonia, in inchisoare. Culmea ..osemintele sunt aduse in RO si ingropate la Manastirea Cetatuia (Iasi).
    Trebuiau aruncate pe campurile de langa Nemiriv (in ucraineana) ca sa nu spurce pamanturile romanesti.
    Nota: Nu sunt nationalist, dar am alergie la ticalosie si prostie. Este dreptul meu sa privesc altfel istoria..cu demnitate.

  • Pentru doamna Cora Muntean :
    CE CAUTĂ „DASCĂLII” ÎN PREVENȚIA CONSUMULUI DE DROGURI ?
    1. TERMENUL „DASCĂL” ESTE PEIORATIV (ARHAISM ȘI REGIONALISM FOLOSIT DE O. GOGA). Puteți spune CADRU DIDACTIC.
    2. NU CADRELE DIDACTICE LE DAU BANI TINERILOR PENTRU A-ȘI CUMPĂRA DROGURI !
    3. PREVENȚIA CONSUMULUI DE DROGURI TREBUIE FĂCUTĂ DE CĂTRE CADRELE MEDICALE, NU DE CĂTRE CADRELE DIDACTICE !
    4. POLIȚIA SĂ LUPTE CU TRAFICANȚII, NU SĂ ÎMPARTĂ CÂȘTIGURILE CU EI !
    Nu mă aștept să publicați comentariul …

  • Da! Fragmentul din 1997 este excepțional în toate sensurile! Ca înțelegere profundă a istoriei, ca viziune și, desigur, ca dovadă a gândirii ferme, neschimbătoare a dlui Cristoiu.

  • “În Franța se joacă puterea străzii din întregul Occident”
    Sunt de accord . De aceea le urez din toata inima : Incurca-i drace !
    “Foc la tatari , la noi , lumina !”

  • Bună dimineața! Săptămâna trecută erați la Marius Tucă alături de Petre Roman, proaspăt vopsit, care are ceva mai mulți ani decât Dvs. El adică e tânăr?!
    Constat că cei din generația noastră avem un debit verbal greu de concurat de către cei tineri de astăzi. Asta spune tare multe.
    Dragul nostru turist internațional a ridicat ieri tonul la Bruxelles. Mare minune…ce e drept a coincis cu un fenomen astral întâlnit odată la 230 de ani. Concluzia – de mâine iar va rosti doar 2,5 vorbe/minut dar și alea despre țara vecină?

  • In legatura cu compensațiile pentru cerealele din Ucraina, se face ca nu stie. Un politruc bătrân de la agricultura se duce la Bruxelles cu cifre privind cantitatea de cereale furnizate de „cineva” , cu cantitati mult mai mici decat cele reale, mult a trecut la negru. S-a aplicat matematic, pe formula, bulgarii au înregistrat tot ce a intrat la ei. Poate cunoasteti Dl. Cristoiu, daca tirurile ucrainiene cu cereale si cisternele cu motorina platesc taxa de drum in Romania. Dv. aveti taxa de drum?

  • Poate ca Franta a fost aleasa sa dea un exemplu pentru toate tarile din UE. Nemultumirea maselor fata de situatia economica este mare, sentimentul anti UE este in crestere, atitudinea fata de Ucraina se schimbă. Rezultatul din Franța : ” ciocul mic”. Cum e posibil ca germanii sa vada situatia dezastruoasa economica, sa afle ca au fost sabotati prin dinamitarea conductei de gaz, sa cumpere gaz scump si sa nu protesteze masiv impotriva guvernului?

  • Comentariul zilei? O rediografie perfecta a societatii europene actuale.Va multumesc pentru lumina!

  • Securitatii sereiste,care stim din belsug pe cine slujeste,i s-a cerut un presedinte al Romaniei docil,supus.Si l-a dat.Deci s-a considerat ca numai Johanis ar corespunde cerintelor.Johanis a fost ales de securisti cu mult inainte de alegerile propriu-zise,dar asta nu e mai important decit criteriile cu,care lucreaza securistii pentru alegerile plavanilor reprezentanti ai Romaniei.PObservati-l pe bese-n cizme Ciuca.Ciolacu e in cercetari.Parerea mea e ca nici securistii alegatori de plavani nu sunt departe de preferinteñe lor.Tot niste pușlamale bese-n cizme.De-asta am ajuns in halul in care am ajuns.

    • Toți au fost aleși pe criterii străine nouă, dar între acestea nu s-au numărat competența sau Doamne Ferește, dragostea de țara din care provin.

  • Ce are Johanis cu Ucraina??!! Asa are ordin,sa nu vorbeasca decit despre ucraina,propaganda jidovilor americani fata de care johanis are angajamente ferme.Ati uitat ca a-II-a zi de la intrarea la Cotroceni a plecat in insulele Azore ca sa-si semneze mizeriile de angajamente? Si acum,cu vizitele eu sunt convins ca s-a cerut la plimbare la sefii lui de peste ocean.Itinerariul l-a ales woody,nu el,ca el alege doar itinerariul cu bicicleta.Serviciul lui johanis este sa urmeze angajamentele semnate si instructiunile primite prin telefon tot de acolo.Nimic altceva.I s-a ordonat sa raspindeasca propaganda ucraineana,asta face.I se ordona sa-l critice pe Putin? Aia face! Ce va surprinde? Nu e ca Bogdan Chreac si bese-n cizme Dobritoiu sa faca toate astea pe bani.

  • Nu am mai vazut-o de mult pe Marcela Feraru la dumneavoastra in emisiune. Interventia ei ar fi binevenita zilele acestea, dat fiind ca dumneaei traieste la Paris si cunoaste mai bine realitatile franceze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *