Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În legătură cu suspendarea noastră de către YouTube

Canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu a avut și are o creștere constantă a numărului de abonați datorită faptului că publicul dorește să afle informații utile și nepărtinitoare și, mai ales, analize lucide ale evenimentelor interne și internaționale. Peste 61.000 de oameni au ales să urmărească acest canal.

Vă mulțumim și vă promitem că nu vom ceda șantajului menit a ne transforma într-un canal de propagandă de război. Am rezistat în cazul Războiului din Ucraina. Vom rezista și în cazul noului Război, mult mai periculos pentru pacea lumii decît cel din Ucraina: Războiul din Orientul Mijlociu.

Ca și în cazul Războiului din Ucraina, YouTube a decis cenzurarea informațiilor și analizelor care contravin propagandei de Război a uneia din părți.
Numai așa se explică decizia abuzivă de a elimina pastila intitulată „Lumii de azi îi lipsește un Nicolae Ceaușescu” și a ne suspenda orice apariție timp de o săptămână pe motiv că următoarele afirmații ale lui Ion Cristoiu incită la ură:

Orice om normal își dă seama că a susține ipoteza unui fake news pus la cale de premierul Beniamin Netanyahu (multe site-uri și televiziuni occidentale au pus la îndoială autenticitatea informațiilor livrate presei de politicianul din Israel) și a denunța presa de partid și de stat din România că vrea sânge palestinian, ca răzbunare pentru atacul terorist, nu înseamnă a incita la ură. Credem că tocmai încurajarea guvernului Netanyahu de a comite crime de război în numele răzbunării pe populația civilă din Gaza e o incitare la ură.

Ne e tot mai limpede că decizia YouTube ține de șantajarea noastră pentru a ne face să mințim sub semnul propagandei de Război a uneia din părți. Cum noi nu vom ceda, suntem siguri că YouTube ne va interzice să postăm canalul CristoiuTv.

De aceea, vă invităm să ne urmăriți și să vă abonați pe site-ul nostru cristoiublog.ro (https://www.cristoiublog.ro/) și pe Facebook (https://www.facebook.com/cristoiublog/). În cazul în care YouTube va proceda la suspendarea pe termen mai lung sau chiar închiderea canalului, avem în vedere folosirea altor platforme de publicare a conținutului.

Pe site-ul cristoiublog.ro vă puteți abona simplu: după ce accesați linkul de mai sus veți vedea un mesaj cu privire la abonarea la fluxul de notificări al site-ului. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Permiteți. Nu cerem bani pentru asta. Nu colectăm date cu caracter personal sau informații asemănătoare. Prin urmare, pentru a primi notificări nu vă vom cere numele sau adresa de email. Acestea vor veni automat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „În legătură cu suspendarea noastră de către YouTube”

  • Am o rugaminte:nu mai folositi denumirea de Orientul Mijlociu.Este Orientul Apropiat.(in atentia celui care a scris articolul!)

  • Buna seara,
    Maestre cum sa indrazniti sa amintiti de exceptionala noastra diplomatie din perioada in care Romania a fost condusa de Nicolae Ceausescu – cand eram cotati pe locul patru la nivel monidial, eram invidiati / temuti si necesari in jocul de oglinzi in care marile puteri de atunci erau in competitie totala atunci – ca si azi, zau cand astazi fara nici o presupusa nostalgie suntem bataia de joc a tuturor, iar Shengenul este numai o cireasa.
    Cu stima !!

  • Din 1990 urmăresc scrierile lui Ion Cristoiu.
    Nu s-a înșelat de multe ori!
    Apreciez verticalitatea Domniei Sale!
    Mă bucur că pot încă să-i urmăresc emisiunea și o să o caut oriunde o postează!
    Îl respect pentru cei trei mii de ani ai Săi.

  • Mai rau ca pe vremea lu’ Ceausesescu ! Pe vremea aia puteai negocia continutul textului, in ziua de astazi nu ai voie sa-ti spui parerea despre Zelinski sau Beny ! Imediat dar imediat esti facut Puținist sau Rasist

  • Ion CRISTOIU știm cine este. Dar cine-i pițifelnica asta …Moraru?! Ce- o recomandă? Vocea și talentul?! În condițiile în care un jurnalist absolut veritabil, adept al școlii ” dacă mama ta îți spune că te iubește, verifică asta din două surse”, este cenzurat de către o neica nimeni, înțelegeți în ce paradigmă trăim?!

  • De ce youtbe nu a cenzurat ura la adresa rusilor? Se vede din avion ca Youtube/Google/facebook permit doar propaganda sistemului. Pe cine vor sa prosteasca?

  • Maestre CRISTOIU! Admir verticalitatea de care dați dovadă și va felicit!!Am o întrebare?? Dacă ați aflat în care document oficial ucrainean a apărut Hotărârea de guvern prin care se oficializează lb.română .Mulțumesc.

  • Felicitări pentru adevărul spus d-le Cristoiu și cred că trebuie să faceți mereu unde mergeți pentru emisiuni publicitate către pagina cristoiublog.ro. Desigur, ne este mai ușor să vă accesăm pe youtube, și chiar m-am mirat în primele 10 secunde de ce sunteți pe pagina evz și nu pe a d-voastră până am înțeles ce s-a întâmplat… Dar de acum vă vom căuta aici.

  • Acum vreo saptamana-doua noul diktator al Romaniei ,Ciolacu,afirma sus si tare ca tara noastra apartine lumii democratice.Sictir.

    • Fraiere nu pupa poala lui nea Ion. Cetățeanul, tot prin manipulare, ne-a adus pe cap pe Băsescu și pe Johannis, iar acum cânta in favoarea lui Simion.

  • Cautati „CristoiuTv” pe Rumble , si acolo puteti vedea pastila lui Cristoiu . Ar trebui sa promovati aici pe blog sa stie tot mai multi , ca pastila lui Cristoiu se poate vedea si pe canalul „CristoiuTv” pe Rumble

  • Buna seara domnule Cristoiu.Va urmaresc de cand a inceput pandemia,zi de zi,chiar daca adorm pana sa prostati,ascult a doua zi.Tot de atunci sunt si abonata la canalul dvs.Imi pare rau pentru ce vi se intampla,dar sa nu va dati batut.Toata stima si respectul pentru dumneavoastra,pentru ca sunteti impartial.Va multumesc pt toate emisiunile.

  • Succes d-le Cristoiu .

  • Buna ziua, ar trebui sa folositi mai multe platforme, nu numai youtube. Uite asa se creeaza monopolul, postand numai intr-un loc. La suspendarea trecuta, postati pe vimeo, trebuia sa postati in continuare si acolo.

  • Succes! Va urmaresc acolo unde o sa postati!

  • Domnu Ion Cristoiu ,am asculta,ascult si voi asculta cu mult interes,mult experimentatele dumneavostra analize referitoare la subiectele care le dezbateti. Se vede ca ultimele dumneavoastra relatari au atins coarde sensibile si deaci se vede ca adevarul supara si irita si ca exista o CENZURA in act.Drept urmare ca forma de BOICOT imi voi sterge accountul YouTube cat si cel Google, Facebook, Instagram si Twitter .Aceste metode dictatoriale comuniste nu le accept si nu trebuie sa le accepte nici un cetatean Liber Demn si Lucid.Va salut,cu respect!

  • de ce nu-mi aprobati comentariul ?
    sunteti partinitori , mai ziceti ca aia de la Jeg-tube au suspendat contul. Dumneavoastra de ce ma suspendati ? am scris ceva rau ?
    Rusine !!!!!!!!!

  • Sunt mandru ca sunt primul follower pe Rumble al Maestrului Cristoiu 😀
    Stima si Sanatate va doresc, dumneavoastra si la intreaga familie !
    Cu respect deosebit, Iorga

  • Ana Blandiana scria ca singura noastra scapare este cultura. Ion Cristoiu face cultura, istorie, publicistica etc. Acest atac nemaiîntâlnit la adresa libertatii de exprimare nu se va opri aici. Un lucru e cert nimeni insa nu va stavili traditiile, credinta si buna cuviință a Romanului.

  • uau, incredibil, era de asteptat daca e sa ne gandim la cum sunt interpretate lucrurile acum….am observat ca cine e blocat pe youtube se muta pe rumble, poate nu ar fi o idee rea sa puneti si acolo episoadele….

  • Domnule Ion Cristoiu
    Incearca doar sa va intimideze…
    In final va vor da drumul…aveam si Eu un cont de linkedln cu 7000 conexiuni suspendat si au ridicat suspendarea…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Rumble sau X pot fi alternative de luat în calcul.

  • Incercati pe Rumble .

  • Bun găsit! Oare e timpul pentru alte variante de postat în on-line. Succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *