Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

În timp ce Marea Britanie e în stare de alertă 5, ai noștri-s pe relax total

Lui Boris săracul iar i s-a ridicat părul în cap și zici că a picat second handul pe el. E în stare de alertă 5, în…

Sorina Ruxandra Matei luni, 4 ianuarie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „În timp ce Marea Britanie e în stare de alertă 5, ai noștri-s pe relax total”

  • Pirtul cu beri si manele in grup,asta i brandul nostru de tara,atata stim,atata facem,asta sa nu ni se ia, in rest nimic nu mai conteaza.Sfarsitul Lumii pentru Romania va veni cand vor disparea MANEAUA,BEREA si CEAFDIPORC,in rest nimic nu mai conteaza.

  • Pe noi ne doare in brisca si de Armageddon,noi si Sfarsitul Lumii il luam la misto.Romania oricum e o manea,la noi e grav doar daca dispare ghiorlaiala cu manele.La noi la Romanica e grav doar daca nu mai putem trage parturi la beri cu manele,atat.Berea,maneaua si ceafdiporc sa fie(Scopul pe lume al romanului),in rest lumea poate sa crape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *