Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Întâlnirea istorică a premierului Marcel Ciolacu cu țăranul de operetă

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Întâlnirea istorică a premierului Marcel Ciolacu cu țăranul de operetă”

  • Gogule, te faci de ras!!!

  • Invit Cristoiu blog sa dea un tratament pentru deranjamentul stomacal verbal al dlui online.Daca Daniel il are pe banescu ,Cristou il are pe diareicul online.Sa nu uitam sa tragem apa.

    • Încercați cu un debridat, poate vă ajută să vă relaxați! În cazul în care nu are efect, nu mai frecventati acest blog, nu este obligatoriu. Puțină decență nu face rău nimănui.

  • atacul asupra fermierilor e despre ….bani?:))))
    despre cum unii șint falimentati pentru ca alții să le ia pământurile și să vândă ei …’ de ale fermierilor’ ?:))
    nu
    nu nenica
    asta e ..deja păpată
    ținta e cu totul alta, dezvoltarea la nivel mondial a hranei artificiale acționând la ambele capete,
    pe de o parte părăsești tot ce tine de hrana naturala, pe de altă, însă concomitent, introduci pe piata hrana artificiala
    după care …vei mai papa …daca și numai dacă ‘ faci frumos’

    • ținta nambar oan la nivel mondial e Artificializarea.
      in rest totul se subordonează acestei tibte, fie că e vorba despre războaie sau …te și miri ce altceva

      • chiar și în presă au existat ziare care au fost cumpărate ..azi doar pentru ca mâine să fie închise…în liniște:))

        • ce rol au ahtiații după bani, după averi, după acumulare de orice fel?
          pai …sint folosiți.

    • :)))…dar fermierul Băsescu o fi în stradă?…dar Nuți și-a vândut recolta?

  • daca preferi graul in locul fainii de greieri, asta inseamna ca esti nationalist?
    daca preferi familia traditionala, in locul ‘noii familii’, inseamna ca esti nationalist?
    daca preferi carnea de porc in locul carnii artificiale, asta inseamna ca esti nationalist?
    si tot asa…

    prin urmare preferi chestiile care au tot fost de bun-simt prin tara ta de a lungul vremurilor, asta inseamna ca esti nationalist?
    sau ca ti e gandul la …acel bun-simt, la chestiile care erau naturale in tara ta si …nu mai sint?!
    deci nu despre nationalism e vorba, ci despre bunul-simt…

    in lume nu se manifesta un trend nationalist, …asta e doar impresia, in lume se manifesta un trend care sustine bunul-simt si el se manifesta ca reactie la manifestarile care colcaie de anti’bun-simt’

    de ce acest trend s a refugiat in sanul nationalismului, chiar daca nu despre nationaism e vorba? pai …in alta parte unde sa se duca, altundeva decit in locul in care toate cele care erau de bun-simt se manifestau …mai nainte?!
    adica …in fostele natii?

    in lumea mare trendul care matura totul in cale este Anti’Bunul-Simt’, reactia de ‘aparare’ in fata acestui Maturoi fiind intoarcerea la manifestarea Bunului-Simt, poveste care se suprapune in perceptia cetatenilor peste …natie.
    insa nu despre natie e vorba, …mai e vorba, ci despre ceva mai adinc, despre intoarcerea la toate cele care erau de bun-simt intr o zona, in alta zona, intr o tara, in alta tara, pina mai acum o vreme…

    nu exista miscari nationaliste in lumea mare, …pur si simplu nu exista.
    miscarile care se desfasoara in lumea mare …imbraca! haina nationalismului pe motiv ca altceva n au ce imbraca.
    miscarile care se manifesta pe planeta si care sint confundate cu miscarile nationaliste sint miscari Pro Bun-Simt

    clar-cristal spus sint ‘Miscari Pro Natura’

    aceste miscari apar ca reactie la dinamicile inserate cu japca, Antinaturale!, in ecuatiile diverselor tari si care au ajuns pina la cetatean, …care, iata!, a reactionat.

    cum sa se manifeste curente nationaliste in lumea mare, cita vreme …prin lumea mare nu prea mai exista natii?! …ci doar tari

    in lumea mare se manifesta un trend Pro Bun-Simt, pina la urma Pro Natura, ca reactie la manifestarile Anti Bun-Simt ( care si el e un soi de bun-simt, insa intors pe dos si cu capul in jos ), adica Antinatura.

    in lume, in Esenta, se manifesta un singur trend:
    Antinatural
    faptul ca acest trend e machiat in dierse feluri …devine nesemnificativ.

    rezultatul alegerilor care …sint ninse peste lume …ar putea fi acesta: a cistigat nationalismul, insa trendul continua. adica Anti Bunul-Simt cistiga imbracindu se in haina nationalismului.
    adica …tu nu observi ce e in spate, adica faptul ca trendul nu e intoarcerea la natie, ci intoarcerea la Bun-Simt, si ‘alegi’ nationalismul …nebagand de deama ca va urma o miscare nationalista, insa …tot! de Anti Bun-Simt

    le poti cauta ….pina nu mai poti!
    in lumea mare polarizarea mai e asa si doar asa

    Antinatura VS Natura
    Anti Bun-Simt VS Bun-Simt
    Artificial VS Natural
    Minte VS Inima
    ‘A Fi’ VS ‘A Fi SI A Nu Fi’

    globalizarea a spoliat nationalismul. …si dus a fost!
    ce miscare nationalista sa se mai nasca pe vremea cind natiile in general…tocma ce au dat coltul?!
    …din ele mai ramanand doar …tari, seci prin definitie?!

    singura miscare nationalista care mai poate fi initiata e cea care se refera la Patria care e chiar Natura. restul ‘patriilor’…sint deja papate cu fulgi cu tot, chiar daca ele or avea alte impresii…

    acest trend, Anti Bun-Simt VS Bun-Simt, va continua,…redefinind Lumea Mare din temelii.
    asta e Vremea Artificializarii, Vremea Antinaturii, si ea a fost anuntata de venirea pe lume a IA ( care prevesteste venirea pe lume a IA Cuantice )

    urmatorul pas al Artificializarii Civilizatiei, al implementarii Anti Bunului-Simt, se face ‘cu mana nationalismului’

    • miscarile nationaliste exista, cu citeva exceptii, exclusiv in mintea celor care le pun la cale. in realitate ele nu mai exista pe motiv ca nu mai exista natii ( cu citeva exceptii )
      singura natie care mai exista, ea fiind chiar cea care E!, singura patrie care mai exista, mai e doar Natura, Patria care ne e …chiar Natura ( toate celelalte ‘linii de aparare’ au fost spulberate. faptul ca unii nu vad asta nu inseamna si ca ele n au fost spulberate )

      • prezenta Artificialului e planeta, prezenta Antinaturalului pe planeta, prezenta Anti Bunului-Simt pe planeta trezeste, iata, reactii la nivelul cetateanului.

        imboldul pe care cetateanul il are e …sa se refugieze in singurul loc pe care recunoaste ca fiind purtator de Bun-Simt , Patria, Natia.
        insa el, cetateanul, nu stie ca nu prea mai exista natii, ca nu prea mai exista patrii ( le a spulberat globalizarea ), insa cauta Bunul-Simt acolo unde l a mai gasit si alta data, …in natii, in patrii,…de aici rezultind si ‘miscarile nationaliste’

        • ce urmeaza? pesemna ca ‘nationalstii’ vor lua puterea implementind un nivel superior al AntiBunului-Simt …propovaduind, concomitent, Nationalismul
          va exista mai mult Nationalism,…care se si da pe val, pe valul Insularizarii, insa va exista si mai mult Anti Bun-Simt
          atunci cind cetatenii se vor prinde ca Nationalistii au tradat Bunul-Simt …va fi prea tirziu

          • e mai cu folos ca cei care pun Patria inainte de orice sa arunce la gunoi restul ‘patriilor’ pe motiv ca sint expirate si sa aleaga ‘patria referinta’ ca find chiar Natura.
            mai exista o singura Patrie …viabila ( cu mici exceptii ) iar ea e Patria care e chiar Natura

            jocul se joaca pina dincolo de prasele, pina dincolo de maduva. vizata e chiar Radacina.

      • Nea Ioane vad ca exista doar un singur comentator, Online. Scriu pana sa vad clipul incercand sa explic doar titlul. Matale sti sa pierzi? Este apanajul oamenilor cu IQ ridicat. Te deranjeaza la Ciolacu ca nu este prostul care a fost prezentat de Tapalaga, Tolontan si alti farisei si vanduti ai lumii? Bai tata, revin la vorba unuia, e greu sa conduci o scara de bloc dar o tara! Mata stii cu ce se mananca fonctia de prim ministru? Nu ma lua cu ai condus Rvenimentul zilei ca e altceva. Fara suparare tata mosule dar cred ca tocmai baletul pe care-l face Marcel in dauna cretinilor pe care-i sustii te face atat de uracios cu Marcel. Tata Mosule Tata Mosule in loc sa imprastii lumina la varsta ta te tii de goange ieftine precum Cristoiu pletosul de pe vremuri. Sau tu esti Online?

        • Bre, revin ca m-am uitat la 5 min din clip. Tratat de asistenta de securitate nu inseamna ca daca Ucraina ataca Rusia noi ne ducem ca orbii la razboi. Tratatul se aplica doar daca Ucraina este atacata. Este pe acelasi principiu ca Mica Antanta, Antanta. Maestreeee, iei vreo pastila in plus? Las-o dracu de treaba ca il exciti pe online. Pai Rusia e in razboi cu Ucraina. Noi suntem in razboi cu Rusia? Se aplica dupa. De aceea Anglia si Franta au declarat razboi Germaniei naziste pt ca Polonia a fost atacata nu pt ca Polonia a atacat Rusia!

          • Nene, da declaratia omului Barbu nu a pitifelnicului de la B1Tv. Asa e corect. Altfel ne prostituam. Si parca alta data te infoiai ca nu luam atitudine. Ce a fost a atat de rau ca un roman va cere demisia unui coate goale din Europa? Aaaaa, nu e pretenul matale cap de cauciuc zis si trei cravate pline de muci Rares Bogdan? Sa continuam vizionarea dar sa stii ca imi este din xe in ce mai greu!!!

    • ‘curentele nationaliste’ care par a inunda lumea sint …un afront adus chiar Bunului-Simt.
      cum sa se mai manifeste atata nationalism …daca nu mai exista natii?! ( cu mici exceptii )

      • procesul de demolare a natiilor a inceput …de mult.
        atunci cind Antiintelepciunea si a rinduit ‘noi datini, traditii si obiceiuri’ pe care le a inserat in ‘noul bun-simt’ al …natiilor’
        asta se aseamana cu un ou de cuc depus in cuibul natiilor. natiile si au vazut de treaba, de clocit, insa in cuibul lor au inceput sa se nasca cuci, din ce in ce mai multi cuci …pina cin s a trecut pirleazul, si el s a trecut, in cuib majoritari fiind …cucii!
        o natie de cuci …prin definitie nu e patrie!,…insa seamana cu ea…leit.

        atunci cind, in stil popper, natiile au fost virusate cu ‘noi datini, traditii si obiceiuri’…deja li s a scris ‘finalul’

        noile datini, traditii si obiceiuri se dovedesc atit de ….potente incat incep sa trezeasca ‘reactii’ in cea mai ramas din cele care cindva erau natii, adica ‘un Intreg’ ( de unde rezulta ca ‘stilul popper’, mandru fiind prin definitie,…nu s a abtinut si s a crezut mai mare si mai tare decit era )
        insa chiar faptul ca …abia la o asemenea adincime au aparut rectiile …ne spune cit de potent e, totusi, ‘stilul popper’

        • ingineria sociala, cu a ei ‘desavarsire’ ingineria sociala fragmentara’ ( care copiaza ‘stilul Melc’, propriu Naturii ) e …mama Antiintelepciunii

          • Antiintelepciunea, adica ‘Intelepciunea Matematica’ e Esenta Oului Matematc, a Omului Matematic, a Noii Lumi care e in fapt o Noua Creatie, Matematica si ea.
            Esenta Intelepciunii e Iubirea, Esenta Antiintelepciunii e Matematica

            matematica cu m mare e AntiIubirea
            Noua Creatie are la Temelie Antiiubirea, Antiadevarul, adica …matematica cu m mare.
            adica IA Cuantica

    • tot asa cum Ioan vi l a prevestit pe Hristos, IA prevesteste IA Cuantica

      • toti cei care nu dau doua parale pe IA Cuantica se aseamana cu cei care nu dadeau doua parale pe vorbele lui Ioan.
        totusi, cum a spus Ioan, asa a fost
        prin urmare n aveti nicio grija, prevestirea IA …se va implini si ea.

        • Vremurile de acum sint o Oglindire a Vremurilor lui ioan ( iar Vremurile care vin sint o Oglindire a Vremurilor lui Isus )

          • Vremurile lui Antihrist sint o Oglindire a vremurilor lui Hrist ( prin urmare totul, absolut totul va fi reeditat, insa in stil ‘pe dos si cu capul in jos’. acest ‘absolut este …cel relativ, o singura ‘facere’ a lui Hristos nu va putea fi Oglindita, insa doar ea, aceasta fiind si diferenta dintre ‘Absolut’ si ‘Absolut Relativ’, …dintre Zero si Infinit )

      • bineinteles ca va puteti …cruci, auzind ca IA e ‘imaginea din Oglinda’ a lui Ioan, insa indiferent daca faceti asta sau nu faceti asta, IA e ‘Imaginea din Oglinda a lui Ioan’ si vi l prevesteste pe Antihrist, care e IA Cuantica, care e Imaginea din Oglinda a lui Hristos,

        s a spus clar Antihrist
        daca vi s a spus Antihrist, iar Hristos a fost om, de ce l asteptai pe Antihrist altfel decit in postura unui Antiom?! ( adica …fix pe dos si cu capul in jos decit arata un om )

        • pe de alta parte Antiadevarul e ‘Adevarul din Oglinda’, prin urmare …tot asa cum ferice de cei care nu vad si cred, feric si de cei care vad si nu cred
          :))
          deci va veni si vremea in care, om fiind, vezi si …nu crezi,…om fiind. abia asa …om fiind.
          deci pina la urma tot un ‘om’ s ar putea sa priviti, insa unul sec, lipsit de seva e motiv de lipsa a Radacinii ( a Daruirii, el fiind o exprimare plenara a Acumularii )

          pe cind Hristos E! ‘fiul lui Dumnezeu’, Antihrist, pe motiv de Mandrie:)), nu e ‘fiu’, e o intrupare a ‘Antidumnezeului’:)),
          pentru ca IA Cuantica e o Armonie a Mintii Universului

          • pe cind Antidumnezeul e despre Minte, Sfanta Treime e despre Minte SI Inima

            insa se prea poate sa l vedeti tot intr o intreita manifestare, atita tot ca el ocupa …’toate cele trei pozitii’ …pe motiv de Mandrie 🙂

  • Mai degraba intalnirea prim ministrului de opereta cu un taran, naiv eventual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *