Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Înțelepciunea Poporului Român ne-a salvat de la Dictatura lui Klaus Iohannis

Marți, 1 decembrie 2020, în finalul intervenției mele de la Antena 3, am fost rugat de distinsa moderatoare Cătălin Porumbel să adresez Poporului român o urare de Ziua Națională a României. La o asemenea solicitare, în personalitatea multor inși publici se produce o fisură prin care țîșnesc în spațiul aerian al țării cuvinte mari, ce – vorba poetului – din coadă ar să sune. Să fii iubită, Patria Mea! Glorie Poporului Român! Spre surprinderea celor obișnuiți și chiar lehămesiți de astfel de răspunsuri de lemn, am zis cam așa:
Doresc Poporului Român suficientă înțelepciune pentru ca duminică, 6 decembrie 2020, să nu dea nici unui partid și nici unei persoane puterea absolută.

Pentru cine a urmărit scrierile și zicerile mele zilnice de vreo lună încoace, a fost limpede la ce mă refeream. În ultima vreme am asistat la un proces de transformare a Republicii semiprezidențiale în Monarhie absolutistă, de tip Statul sînt Eu. Klaus Iohannis, sfidînd Constituția, a transformat Guvernul României într-un Muțunache reacționînd cu Drepți! Culcat! la deștu’ lui Klaus Iohannis. Există în comerț un ceas electronic – un gadget – care se luminează brusc, arătînd cifrele orei exacte la bătaia ta din palme. Un ceas asemănător a fost Guvernul Orban pentru Klaus Iohannis. A chemat miniștrii la Cotroceni pentru ca aceștia să-i dea raportul. Un ministru sau mai mulți, împreună cu premierul. Ministrul îi raporta lui Klaus Iohannis și-și nota apoi conștiincios indicațiile. Potrivit Constituției și procedurilor, ministrul e subordonat premierului. Se crea astfel o situație de un absurd halucinant. Premierul asista la o scenă în care ministrul se subordona altcuiva. Dată fiind capacitatea neobișnuită a lui Ludovic Orban de a fi satelit artificial al Președintelui, scena devenea grotescă în clipa cînd însuși premierul își nota indicațiile pe care ministrul trebuia să le îndeplinească.

Un moment culminant al transformării Guvernului într-o echipă de vidanjori ai Președintelui a fost cel al ședinței de Guvern din 5 noiembrie 2020. Ședință consacrată măsurilor de Protecție sanitară împotriva Pandemiei. Venit la ședință cu un ceremonial de Regele Soare, Klaus Iohannis le-a citit miniștrilor un text cu măsurile considerate de el a fi decise, miniștrii l-au ascultat conștiincioși, Klaus Iohannis a plecat din sală, miniștrii au trecut de îndată la votarea ca hotărîre de Guvern a măsurilor comandate de Klaus Iohannis. Măsurile puteau fi adoptate și fără acest spectacol de tip Moise coborînd cu Tablele Legii de pe Munte. De ce l-a provocat Klaus Iohannis? Pentru a arăta Națiunii că el e Supremul, în timp ce miniștrii, în frunte cu premierul, niște bieți Slujitori.

Campania electorală a dezvăluit un Klaus Iohannis decis să facă totul pentru a avea și Parlamentul Meu. Prin Parlamentul Meu se înțelegea o majoritate zdrobitoare a Partidului Meu. PNL, cîștigător al alegerilor, urma să fie mădularul cu care Klaus Iohannis, vorba Poporului – urma să ne puncte, puncte. N-a existat conferință de presă la Cotroceni, Mesaj adresat Națiunii în care alegerile din 6 decembrie 2020, constituțional alegeri parlamentare, să nu fie înfățișate altfel decît Referendum Pro Iohannis. Un moment în care el, Klaus Iohannis, dobîndea Puterea absolută – avea Guvernul Meu, Sistemul Meu, Presa Mea – pentru a reforma România din temelii.

Și-a venit ziua votului, ziua de 6 decembrie 2020.
Toate ambițiile lui Klaus Iohannis s-au dus dracului. Participare slabă la vot, cea mai slabă din postdecembrism. Dacă PNL ar fi obținut o majoritate confortabilă sau mai precis dacă Klaus Iohannis ar fi obținut majoritatea, n-ar fi însemnat, totuși, dobîndirea puterii absolute. De la experiența PSD din 2016, știm că un scor mare în condițiile unei prezențe mici înseamnă un număr mic de voturi, iar un număr mic de voturi înseamnă un număr mic de români dispuși să te urmeze după alegeri. Cei care au rămas acasă fie n-au vrut să te voteze, fie n-au fost interesați de alegeri. La prima greșeală, cum s-a întîmplat cu Ordonanța 13 la începutul lui 2017, cei care nu te-au votat își manifestă antipatia. Din nenorocire pentru Klaus Iohannnis, chiar în condițiile unei prezențe catastrofale, PNL, zis și Partidul Meu, a obținut un scor dezastruos. S-a conturat astfel ca urmare a votului o majoritate din petice, alcătuită din partide de hăis- cea, o majoritate care în nici un caz nu e majoritatea cerută de puterea absolută la care visa Klaus Iohannis.

Ca de atîtea ori în postdecembrism, poporul a refuzat să dea unui partid și unui om puterea absolută.
După decembrie 1989, una dintre marile probleme ale României a constat în fragmentarea puterii obținute prin alegeri parlamentare și prezidențiale. Uneori ca în 1996 puterea legislativă s-a împărțit între CDR și USD. E drept președintele, Emil Constantinescu, era de aceeași culoare politică de esență ca și Coaliția, Da, dar cele două părți ale puterii legislative s-au mîncat între ele. Alteori, deși puterea legislativă era uriașă, cum a fost în 2016, președinția aparținea unui președinte de altă culoare politică.

Această fragmentare a puterii a împiedicat implementarea Reformelor de care România are nevoie ca de aer. Avem o Constituție demult depășită de mersul vieții. N-am putut s-o modificăm pînă acum, deoarece n-a existat o concentrare a puterii.

Dacă Klaus Iohannis ar fi vrut puterea absolută pentru a face Reforme, așa cum pretindea, mai mult ca sigur românii i-ar fi dat-o. Din perioada (Klaus Iohannis, se spune perioadă și nu peroadă!) campaniei românii și-au dat seama, după faptele și vorbele lui Klaus Iohannis, că Reformele erau o păcăleală. Nu pentru ele își dorea Klaus Iohannis puterea absolută, ci pentru el. Și atunci au refuzat să-i dea puterea absolută.

Vă imaginați ce s-ar fi întîmplat dacă la 6 decembrie 2020 Klaus Iohannis își îndeplinea pohta ce-am pohtit?!
Dracu’ ne lua!
Înțelepciunea Poporului român ne-a salvat de la Dictatura lui Klaus Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Înțelepciunea Poporului Român ne-a salvat de la Dictatura lui Klaus Iohannis”

  • Când era pe cai mari spunea că situația din acel moment nu mai reflectă realitatea. Poporul are alte opțiuni, deci trebuie să se facă alegeri. Și s-au făcut. Acumface trimitere la alegerile parlamentare din 2016 cum ca PNL și USR au crescut. Dar față de alegerile europarlamentare nu cumva au scăzut?

  • Felicitari „online”! Sincere felicitari!
    Sunt si eu un admirator al lui Cristoiu care citeste insa si comentariile
    pentru a afla si starea generala de spirit.
    Draga „online” te citesc si pe tine, uneori complet, alteori printre rinduri sau pe sarite. Astazi ai scris un lucru remarcabil, pot spune, cu sinceritate, filozofal.
    Il redau in citat cu speranta sa-l remarce si altii care poate din neatentie sau graba au trecut peste el. Citat:

    Tinta unui presedinte e sa fie slab, nu puternic.
    Gandind asa, puterea e la popor, la popor e puterea.
    Deci nu faptul ca presedintele e slab, ci faptul ca puterea s-a manifestat pe craca astalalta, a poporului, e bucuria.
    Cel mai slab presedinte e cel sub carmuirea caruia toti de prin neam isi implinesc dorintele, numa el nu!, ca n-are!
    E slab rau!

    …insa e si singurul care poate fi si Imparat!, penca e singurul care implineste dorintele tuturor!

    Foarte destept , foarte intelept! Bravo!
    P.S. Dragi cetateni nu uitati ca se apropie 22 decembrie. Acum 31 de ani s-a
    facut din pacate o eroare. Acum ar fi prilejul sa o reparam!

  • Nemtii au mai patzit-o luindu-i aliati pe romani….Un Klaus in plus sau in minus…

    • Io zic ca romanii au patit-o cand si au luat aliati si pe nemti si pe rusi. Dupa cate stim, pe nemti (care faceau un razboi de cucerire), nu i a costat nimic in ceea ce priveste integritatea teritoriala. Pe noi ne a costat..
      Extraordinar si cu nemtii astia, or fi ceva zei din olimp si ar trebui sa le aducem osanale.
      Romanii, l au investit cu incredere (nejustificata) pe dulapul asta sasesc si acuma tot noi ar trebui sa ne simtim vinovati. Daca suntem vinovati de ceva, ca neam, este faptul ca nu avem sange n noi, sa ne alegem conducatori dintre ai nostri – romani!

  • Garda de fier (AUR) a fost special creata în laboratoarele Securității că sa poată fi un motiv beton pentru instalarea hitlerismului in România.
    Până acum dușmanul de clasa al poporului era Fiara corporatist-globalista. Acum dușmanul de clasa al „forțelor democrstice’ va fi noua Garda de fier adică AUR. Parlamentul va deveni marioneta iar Klaus dictator cu puteri nelimitate.
    Uitati-va cu atenție la dictatura regelui Carol al 2-lea 1938 si să aveți o surpriză..sau mai multe.

    • Mai multe aiureli scrise in 6 randuri, n o vazut Parisu’

    • Da Cristi,dar mai degraba in laboratoarele rusesti,sub privirea ingaduitoare a lui Merkel,si a baietilor nostri.Pai daca Putin s a inteles cu nemtii la faza cu Maia Sandu,s au inteles probabil si pe faza ca sa si bage ursul o divizie in parlamentul Romaniei.Ca Simion l a facut odata pe Putin criminal,hai ma asta i vrajeala,asta a fost spusa la sto’ ca doar asa isi vopseste ursu agentii,i trimite in „tarile de destinatie”si aia au obligatia ,cand ajung acolo sa faca Rusia si conducatorii ei de porc,ca sa i creada tarile care i au primit,ca vezi Doamne ar fi antirusi,si sa i accepte acolo,adica sa se infiltreze mai usor pe acolo,e tipic rusesc.Deci Simion a vorbit urat de Putin ca sa i prosteasca pe romani ca i antirus,nu ca el ar fi antirus,ci dimpotriva.Vechea tehnica ruseasca de infiltrare.Daca Simion asta e antirus eu sunt Cupidon.Si evident nu sunt.

    • La faza ca Iohannis va avea puteri nelimitate,la faza asta iti dau dreptate Cristi,asa e cum spui,Orban a fost mierlit de Iohannis ca sa nu cumva el si PNL sa ajunga prea puternici,si sa i dea cu tifla la sas,adica sasul si a asigurat putere a la Putin dupa legerile astea.Sasul i a mierlit pe toti pe ponta,apoi pe kovesi si coldea,pe dragnea,pe veorica,pe orban,chiar si pe marile servicii le a subordonat(le are la butoniera),daca nu intra PMP inseamna ca l a mierlit si pe base,sasu i mierleste pe toti,dupa alegerile astea sasul este in Romania cum este Putin in Rusia.Nu am fost salvati de dictatura lui Iohannis,gresiti grav maestre cu tot respectul,dictatura lui Iohannis deabia incepe.Si daca ramane Ciuca prim ministru,va fi una cu un caracter militar.Asta daca nu i l da Merkel la plic lu sasu pe Siegfrid Muresan.

      • alegerile astea

      • Daca Orban PNL luau scor mare poate nu mai erau dispusi sa mai asculte de sas,asa ca sasul nu voia nici ca PNL sa aiba putere prea mare ,ca sa si ia avant prea tare,PSD cu orice scor ar fi e oricum castrat,USR au fost si ei micsorati de AUR (de la 20%-au fost adusi la 15%,ca sa fie ascultatori sa nu aiba pretentii la prim ministru).Sasul e in mare forta acum.O sa si puna coalitia lui,cu Ciuca interimar dupa care va veni probabil scrisoarea craiesei cu firman domnesc pentru Siegfrid Muresan,care se va orandui prim ministru cred(daca nu ramane Ciuca in continuare).

  • Vad ca masuratoarea s a blocat la 96.41 % voturi numarate / 7 dec.2020 ora 20:56 – conf BEC. Acuma cauta voturile alea care sa i treaca pragul pe PMP. Scorul lor: 4.68 % / deputati si 4.81% / senat. Trebe sa fure cu cap STS u, acuma ca toti or facut numaratoare paralela. Tare curios is, ce or sa inventeze.. Nu pot face guvernu de dreapta, daca nu i baga si pe astia..

    • psd-ul ar trebui sa ne spuna , din numaratoarea paralela, care i scoru final pt pmp. In locul lor n as lasa nici un capat de ata. S ar putea sa i coste scump!

    • Eu as zice că dictatura hitleristă absolută a lu Iohannis abia incepe. Noua majoritate va fi o marioneta, la fel Parlamentul.
      Se va conduce țara exclusiv prin OUG, decrete și ordine de ministru.
      O sa vedeti

  • @ez, interesant articolu lui IEDl, insa merita citeva observatii :)) :

    problema actuala e formata dintr-o tesuta a sistemelor sociale care…sint expirate si vor pica! pe motiv ca sint incapabile.
    deci si sistemul politic are probleme fundamentale. peste tot prin lumea mare.

    migrarea usrplus catre exprimarea la moda a Civilizatiei va tinde sa fie implacabila. daca usrplus nu e-n stare, va fi altul!, potentialul exista si tinde sa fie plenar. deci calea e batuta catre digitalizarea si gestionarea dinamicilor Civilizatiei folosint Inteligenta Artificiala.

    insa…asta e varianta ‘in Barca Civilizatiei’.
    in mod natural se mai exprima o varianta: Natura, deci si ‘in Barca Naturii’

    potentialul usrplus tinde sa fie 50%
    potentialul celeilalte variante, ‘in Barca Naturii’ nu va scadea sub 50%

    faptul ca usrplus n-are cam 50% e ca urmare a faptului ca e incapabil, insa si a faptului ca inca se manifesta inertia ‘Civilizatiei clasice’, purtata de pnl.
    faptul ca aur n-are 50% e ca urmare a faptului ca nu s-ansurat cu Natura!, si daca n-o face ramane un incapabil!, insa si ca urmare a faptului ca se manifesta inertia numita psd, adica a ‘imaginii clasice a Naturii.

    vremurile care vin sint cu Civilizatie pina la prasele si cu Natura tot asa!

    ascensiunea aur si tinderea lui catre 50% e un proces natural, propriu acestor vremuri, in care Civilizatia vrea ‘totul’!, iar Natura se manifesta in stil pur, mai pastrandu-si doar Esenta!

    tintele bine definite pe care aur le-a avut in vedere l-au ridicat doar! la 10%, insa manifestarea libera, de-acum chiar in parlament, il face suficient de vizibil incat el sa se indrepte catre 50%. in mod natural!

    prin urmare nu faptul ca tara are nevoie de un partid-Civilizatie si un partid-Natura e o tema de discutie, ca treaba e clara-cristal!,
    ci daca usrplus e capabil sa se ridice la masura partidului-Civilizatie
    sau daca aur e capabil sa se ridice la masura partidului-Natura!

    actualul sistem politic e pe duca!, ( oriunde in lume unde el nu e de tip nou! )
    deja e mort!, si moare prin cele doua superpozitii:
    -polarizeaza intregul in stil neant, 50%’50%
    Intregul…nu-l mai baga-n seama ( cazul nostru )
    or asta inseamna ca tara va avea o problema fundamentala, ca fara sistem politic…e cam…ilogic sa mai si functionezi.
    insa ‘noul sistem politic’ si-a aratat deja fata, e ‘Natura SI Civilizatia’
    de unde rezulta ca vom avea nevoie de un partid-Natura si de un partid-Civilizatie
    usrplus si aur…zici ca sint de-acolo!, insa se dovedesc a fi brute!, necizelate. or ceea ce se cere pe vremurile astea e…desavarsirea! de unde rezulta ca paridele aseta ori se desavarsesc, ori vor distruge natia! ( caz in care un Soft va fi suficient pentru a tane in frau ecuatia de miscare a…tarii )

    de felul in care usrplus e capabila sa tinda sa se cizeleze in mod desavarsit,
    de felul cum aur e capabil sa se desavarseasca,
    tine felul cum vom arata, Maine!
    (si de felul cum aceste doua partide sint Asamblate intr un intreg!, evident! )

    vremurile sint despre usrplus,
    vremurile sint despre aur.
    insa si despre Golul capabil sa le imbine!:))

    acu daca asa sint, ce sa le faci?! :)))

    deci IED identifica gresit ca fiind o problema ascensiunea aur. ea tinde sa fie naturala, asa cum si cresterea usrplus e naturala.
    astea doua cresc…pentru ca sint in perioada de crestere!:)), si de mari ce sint vor ocupa, au potentialul s-o faca!, juma-juma, Intregul.

    bolojan a mai fost pe craca asta, ca vicepremier. cunoaste terciul! si il va refuza.
    va fi cineva capabil sa-i explice, pe intelesul lui (adica a unuia care cunoaste foarte bine terciul!), ca ‘guvernarea’ nu mai e un terci, azi? ( insa ieri era! )? :))

    • …am scris IEDI. am gresit. a se inlocui cu JEDI.
      :)))

    • pesemne ca de’propriul partid’ se va ocupa chiar Civilizatia.
      deci cu ‘usrplus’, indiferent cum il cheama!, e rezolvata, treaba.

      cu aur…e ceva de luat in seama.
      se va stii daca partidul e ‘pur’ sau corcit…de Civilizatie atunci cind ar rebui sa mergem la nunta lui!
      daca n-o face, atunci el, mai degraba!, e folosit, indirect!, pe post de magnet.
      care va atrage cam toate Inimile de prin natie.
      care, mai apoi, vor fi neutralizate! ( ca daca tot s-au aratat la fata!:)) )
      dupa care Pa! inimi… dupa care Pa! natie. ( caz in care natia va mai fi purtata exclusiv in inimi. acesta fiind si momentul in care din Ro mai ramane doar o tara, o tara seaca )

      • 🙂 se pare ca treaba aur e alta decit aia de a fi partid-Natura.
        stilul sau, Anti, e impropriu Naturii,
        pentru ca Natura e chiar Teza. ( Anti poa sa fie cel mult ala care pune la indoiala Natura )
        treaba aur e sa discrediteze ‘traseul’ pe care, urmand Potentialul!, l-ar putea avea partidul-Natura.

        io tot vreau sa fac din partidele astea ce se cade a fi ele pe vremurile astea, iar ele…nimic! o tin palor.
        🙂
        …n-o fi venit vremea lor, cu toate ca mie mi se pare ca…cam asta e vremea 🙂
        unii sint neobositi!:))

        • m am scremut :)), dar na ca am facut un ou si azi:
          pentru ca poporul-Natura sint chiar Oile, partidul-Natura e chiar Baciul!.

          ‘la Brat cu Natura’ e calea daruita unui presedinte-Baci. deci n are sens sa mai discut despre partid-Natura:)

  • Multe salutari „de bine” lui KWJ!
    Si eu am prorocit c o sa si rupa dintii in mamaliga romaneasca.
    Ii doresc sa mearga mai departe, pas cu pas..

  • @tb
    mai inainte ca maestrul sa fie jurnalist, istoric, scriitor, …etc, e Filozof!
    ‘jurnalismul’ e doar ‘forma’ pe care o umple Filozoful ce e!
    ‘istoricul’ e doar ‘forma’ pe care o umple Filozoful ce e!
    ‘scriitorul’ e doar ‘forma’ pe care o umple Filozoful ce e!

    maestrul e un Filozof!
    …si umple ‘forme’, caz in care ele devin in mod natual Forme.

    abia Filozoful ce e face din el un Maestru 🙂
    io, unul, linga filoozoful ce e mi-am facut culcus!, si e o bucurie pentru mine ca-mi permite sa…zambesc, paici! 🙂

    …o fi altfel!, habar n-am!,
    pentru mine, insa, nu e.

  • tinta unui presedinte e sa fie slab, nu puternic.
    gandind asa, puterea e la popor, la popor e puterea.

    deci nu faptul ca presedintele e slab, ci faptul ca puterea s-a manifestat pe craca astalalta, a poporului, e bucuria.

    cel mai slab presedinte e cel sub carmuirea caruia toti de prin neam isi implinesc dorintele, numa el nu!, ca n-are! :)))
    e slab rau!:)

    …insa e si singurul care poate fi si Imparat!, penca e singurul care implineste dorintele tuturor!:))

    azi tara are forte care sa implineasca dorinte…dupa dorinta!:))
    -esti indragostit de Civilizatie? Bravo! usrplus e Mos Gerila al tau!:)))
    -esti indragostit de Natura? Bravo!, aur e Mos Craciunul tau!:))
    -tie drag stilul clasic, al Civilizatiei? Bravo! pnl e chiar Trenul care te duce la destinatie!
    -ti-e drag stilul modern, al Naturii? Bravo! psd te plimba pe la poalele Naturii non-stop! :))

    Maestre, presedintele a zis ca e vremea Reformelor.
    De unde rezulta ca, daca poporul are dorinte in sensul asta, Bravo! :))
    daca n-are, n-are decat!:)))
    mai greu pana porneste!, ca dupaia ia sa vezi ce de reforme isi doreste:)))

    • insa poporul tre sa se deprinda
      cu faptul ca Civilizatia tinde sa devina pura, caz in care stilul ei clasic va disparea,
      si cu faptul ca …la Brat cu Natura inseamna…la Brat, nu la ‘poale’, asa ca si stilul modern al Naturii e pe duca!:))

      ‘tinderea’, insa plenara si implacabila, e asta:
      spre Civilizatie, usrplus fiind, azi, ‘liderul’
      spre Natura, aur fiind, azi, ‘liderul’

  • Maestre, ‘intelepciunea poporului’ s-a simtit inca din 2016.
    temelia ‘alegerilor’ de acum a fost pusa atunci.
    a fost drum lung si de melc, insa uite ca poporul a ajuns sa voteze liber.
    dupa atitia ani…

  • Stimate Ion Cristoiu, ne-ati vorbit de generalii STS, SRI, etc… pe care i-a creat Iohannis recent, precum si de averile lor colosale, vilele, terenurile, conturile bancare, amantele, rudele pana la a 7-a spitza, etc.
    Dar descoperim ca alti generali cu averi au intrat in parlament:
    Toba Francisc (Brasov, care a impuscat oameni in 1989), Chelaru Mircea (Arges), Nicolae Roman (Buzau), Biris de la SIE , Paunescu (unul dintre devalizatorii Bancorex, alaturi de tatal domnului Burduja de la PNL ), …
    spre surprinderea actorului Mircea Diaconu care nu stie pe cine a ajutat (AUR) sa intre in Parlament (ce naiv).
    Incat noi oamenii simpli ne intrebam de ce acesti oameni de bine nu au fost prezentati/ demascati de televiziuni inainte de 6 decembrie…

    • ..sa luam deocamdata, partea plina a paharului. Prin acest val AUR, s a stricat / zadarnicit planul lui KWJ. Asta ne intereseaza in prima instanta. Sa intre in parlament (AUR), sa i vedem cum se manifesta, sa le vedem repezentantii. Este vreme, sa i evaluam. Oricum este o situatie mai favorabila decat ce vroia sa ne serveasca KWJ. Asa ca rabdare onorabile, rabdare ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *