Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)

Anti-interviu: Liviu Pleșoianu, pentru cristoiublog.ro: „Ce sens are să-l pupi pe chelie pe unul ca Juncker?”

Cu parlamentarul Liviu Pleșoianu, despre „Insul din Deal”, GRECO, Protocoale SRI, grupuri „rezist” și filozofii lor „mercenari”, RoExit, suveranitate, timmermanși, isărești și Istorie.

„Părerile GRECO și „El Greco” mă interesează puțin spre deloc”

Reporter: Aveți un pronostic despre Marele Mut de la Cotroceni? Mai ia Klaus Iohannis un mandat la prezidențiale sau va fi oleacă problematic?

Liviu Pleșoianu: Încă din decembrie 2016, de la momentul respingerii fără argument public a premierului propus de PSD, am spus că „nu o poți scoate la capăt cu Insul din Deal” și că acesta ar trebui grabnic suspendat. Am mai spus că, nesuspendat, Insul Bizar se va asigura, într-un crescendo sinistru, că „nu mai rămâne piatră pe piatră” pe aici. Am avut dreptate.

Răspunsul meu acum este: habar n-am! Vom vedea… În fond, dincolo de toate interesele din afara țării, poporul român are mereu arma votului. Dacă românilor majoritari le-a plăcut Insul Bizar, îl vor mai alege o dată. E simplu… În ce mă privește, am anunțat că voi candida la prezidențialele din acest an și nu am de gând să renunț.

Ce va alege poporul român – vom vedea. În fond, după toți acești ani de război total, este bine ca lucrurile să se tranșeze. Slugi, în continuare, cu un „PREȘedinte”-slugă sau ființe bipede cu deplasare perpendiculară pe sol, cu verticalitate morală și suveranitate reală.

Reporter: Românii ar putea să-și dea legile să fie făcute la Comisia de Veneția și GRECO, ar putea să-și dea hrana și beutura să fie produse la companiile multinaționale și după aceea ar putea să meargă la culcare. Este acesta un mod simplist în a descrie ce se-ntâmplă cu România în prezent și cu minoritatea agresivă din țară care combate la Legile Justiției și la politicile economice ale PSD? 

Liviu Pleșoianu: Politica externă e doar o extensie naturală a politicii interne. Dacă noi înțelegem să ne respectăm Constituția și pe noi înșine, vom legifera suveran și nu ne vom pierde vremea încercând să-i convingem pe unii de lucruri pe care ei le știu foarte bine…

Ce sens are să-l pupi pe chelie pe unul ca Juncker (Jean-Claude, președinte Comisia Europeană-n.n.) și să încerci, ani de zile, să-l convingi că sunt rele protocoalele secrete dintre SRI și magistrați, în condițiile în care personajul a demisionat după 18 ani din funcția de premier al Luxemburgului tocmai din cauza unui mega-scandal privind interceptările și filajele ilegale operate de către serviciile secrete aflate sub directa sa autoritate? Ce rost are să porți orice fel de discuție cu unul ca Timmermans (Frans- Prim Vicepreședinte Comisia Europeană-n.n.), care a fost el însuși ofițer de serviciu secret în Olanda și care și-a permis, chiar la București, să certe presa independentă din România pentru faptul că relatează despre abuzurile inimaginabile ale unității de paraditori de elită Haules-DNA-Ploiești?

Parlamentul României, organul reprezentativ suprem al poporului român, conform Constituției României, trebuie să legifereze suveran. Părerile GRECO și „El Greco” (apud Violeta Vijulie, „urmașa Brătienilor”) mă interesează puțin spre deloc, în condițiile în care toate aceste pseudo-instituții europene nu scot un cuvințel despre abuzurile așa-zisei justiții independente (din România-n.n.) sau despre încălecarea magistraților de către “servicii”.

Reporter: Toată lumea vede, dar nu toată lumea o spune, fiindcă unii sunt finanțați prin UE. Mandatul Jean Claude Juncker- Frans Timmermans la Comisia Europeană a însemnat floricele pe câmpii, dar și terorism externalizat pe străzile Europei, dublu standard, migrație ilegală, sciziune între Est și Vest, concursuri care insultă Democrația și inteligența, cum este cel organizat pentru alegerea Procurorului Șef European. Cum comentați dvs, în acest context, alegerile euro-parlamentare din acest an?

Liviu Pleșoianu: Uniunea Europeană nu mai poate continua așa cum este ea în prezent. Uniunea Europeană este, cel puțin la momentul actual, un imens aparat birocratic ce deservește interese transnaționale, metastatale. Dubla măsură este absolut evidentă.

Eu însumi am trimis nenumărate scrisori (pe care le-am făcut publice) către Parlamentul European și către Comisia Europeană, prin care le-am solicitat să voteze Rezoluții, să pornească MCV-uri sau chiar să-și propună activarea articolului 7 împotriva acelor state ale Uniunii care exportă corupție. Vorbim, conform datelor oficiale, de zeci de miliarde de euro anual. Exact statele care ne bat cu rigla peste degete, care ne scot la careu în fiecare dimineață pentru a ne da ca exemplu negativ, exact aceste state au companii care dau mită peste hotare de zeci de miliarde de euro anual.

Când nu doar România, Ungaria sau Polonia mișcă în front, dar când Italia începe să se opună ordinelor de la “centru”, când Marea Britanie iese voluntar din ecuație, nu ne mai putem preface că lucrurile sunt în regulă. Sper ca alegerile europarlamentare din această primăvară să aducă un val al schimbării reale. Sper ca adepții unei Europe a națiunilor suverane să fie mai mulți sau, măcar semnificativ de mulți.

Există fără doar și poate oameni zdraveni la cap în serviciile secrete” 

Reporter: Unde vă vedeți mai util: la Parlamentul European, sau în cel al României ?

Liviu Pleșoianu: În Parlamentul României, indiscutabil! Politica externă a unei țări nu e nimic altceva decât o extensie a politicii interne. Fără să reduc din importanța muncii în Parlamentul European, o spun fără rezerve: Parlamentul României, conform Constituției, este organul reprezentativ suprem al poporului român, locul unde este cazul să fie legiferate albiile pe unde ne curg apele.

Încă din anii pre-aderării la Uniunea Europeană, modificările din sfera justiției (modificări care au creat cadrul de desfășurare pentru Deep State-ul românesc) au fost concepute cu largul sprijin al mai marilor de la Bruxelles și de peste ocean. Atât legile justiției marca Monica Macovei, cât și Direcția Națională Anticorupție (fostul PNA) sau colaborarea neconstituțională, nelegală dintre magistrați și SRI (în baza protocoalelor secrete) au fost girate – direct sau indirect – de ambasadori, comisari europeni, secretari de stat și o sumedenie de alți mici, mijlocii sau mari emisari ai unor puteri străine.

Pe scurt, au știut foarte bine ce se întâmplă în România! Și nu doar au știut, ci au sprijinit pe toate căile Deep State-ul românesc! Poate un om rezonabil să creadă că acoliții doamnei Macovei, de la Bruxelles, ori reprezentanții Administrației Obama (Barack-n.n.) nu aveau informații despre ce se petrece în țara noastră? CIA-ul, de pildă, e o agenție atât de slabă încât să nu cunoască realitatea din țara unui „partener strategic”? Nu mai punem la socoteală toate medaliile pe care chiar ei le-au agățat în piepturile unora precum Kovesi sau Coldea…

Nu ne mai referim la mărturiile lui Sebastian Ghiță referitoare la întâlnirile săptămânale dintre prim-adjunctul SRI (Coldea), procurorul-șef DNA (Kovesi) și reprezentanții stației CIA din România… E suficientă logica elementară: foarte puternicele servicii de informații străine nu aveau cum să nu știe care e realitatea din România. Au știut și au dirijat ce s-a întâmplat pe mioritic plai, acesta este adevărul…

Reporter: PSD afișează frecvent o imagine obosită, de partid de activiști, împănat cu membri cooperatori: Biroul de presă nu funcționează, există doar 2-3 voci care se aud și o timiditate generală în promovarea propriului program de guvernare.  Ce-i trebuie PSD-ului ca să se comporte ca partid aflat la guvernare: mai mult atașament pentru electorat, mai multă doctrină, mai multă țuică de Văleni?

Liviu Pleșoianu: De doi ani și-un pic, de când am intrat atât în PSD, cât și în politică, în general, mă încăpățânez să rămân între cele două lumi – politicieni și cetățeni. Ce m-a determinat să fac acest pas a fost tocmai exasperarea generată de veșnicele compromisuri, de eternele răzgândiri, de nesfârșitele complicități. Cred cu tărie că dacă PSD pierde vreun procent electoral, nu-l pierde pentru că abordează teme sensibile – precum cea a abuzurilor așa-zisei justiții independente –, ci pentru că nu le abordează ferm și fără ezitare!

Reporter: Care este percepția dvs generală: serviciile secrete sunt în slujba națiunii sau construiesc deja la globalism și neo-marxism fiindcă așa le dictează “trendul”? 

Liviu Pleșoianu: Există fără doar și poate oameni zdraveni la cap și în spatele coastelor, inclusiv în serviciile secrete. Din păcate însă, per ansamblu, serviciile au avut o contribuție majoră, decisivă la afectarea în profunzime a fibrei acestui popor. Au creat cu bună știință un monstru – „lupta anticorupție” – și au lăsat acest monstru să ne devoreze nu doar economia, capitalul autohton și elitele, dar până și sufletele! Serviciile au contribuit major la revărsarea urii mult peste albiile uman acceptabile. Iar acest lucru este realmente îngrozitor!

Reporter: De ce credeți că nu există încă, în peisajul politic autohton, o opțiune politică explicită pentru ieșirea din Uniunea Europeană la un partid oarecare, așa cum există în alte state membre UE?

Liviu Pleșoianu: Pentru că românii și-au pierdut, la nivel de reprezentare politică, vâna națională, mândria de a fi român. Nu e nimic în neregulă în faptul de a discuta despre ieșirea din Uniunea Europeană. Ba taman o astfel de discuție, liberă, ne-ar permite să aflăm exact ce avem de făcut în cazul în care vrem să rămânem în UE. Până la RoExit, hai să ne întrebăm, franc, dacă a existat vreodată și RoEntry, unul real… Eu cred într-o Europă a națiunilor suverane, adică într-o Europă a cetățenilor europeni, a oamenilor. Dacă nu vom reuși să reașezăm ființa omenească în centrul oricărei preocupări, naționale sau internaționale, mă tem că ne vom refuza în scurtă vreme orice viitor ca regn.

Cu puțină țuică de Văleni, colegii ar fi votat până acum legea privind finanțarea ONG-urilor”

Reporter: Avem un fenomen nou în peisajul politic: grupurile “rezist” și filozofii din jurul lor, care creează cornete filozofice pentru spart semințe în Piața Victoriei, la Guvern. Credeți că grupurile “rezist” reprezintă o toxină sau un câștig pentru democrația românească?

Liviu Pleșoianu: ”Haștag Rezist” nu e nimic altceva decât extensia “Resist” din SUA. Nici măcar nu se feresc să admită asta! Sunt cel care a vorbit prima oară, încă de la celebrele proteste din 2017, despre faptul că DeClic (cei care se laudă că au inventat „haștagul” Rezist) scriu pe propriul site că organizația lor parteneră și chiar „soră” este MoveOn din SUA. Acum, e suficient să căutăm pe Google două minute pentru a înțelege că ce fac cei de la MoveOn în SUA împotriva lui Donald Trump este aproape identic cu ce fac cei de la DeClic în România. “Rezist” este o creație a „establishment”-ului american și global servit servil de Administrația Obama-Hillary (Clinton- n.n.), o entitate metastatală care își vede pusă în pericol supremația.

Dacă ar fi băut puțină țuică de Văleni, cum spuneați mai devreme, colegii ar fi votat până acum proiectul de lege privind transparentizarea finanțării ONG-urilor, la care am lucrat împreună cu Șerban Nicolae. De doi ani zace acest proiect prin sertare. Cât despre marii scriitori și filosofi ai neamului implicați de întrebarea dvs., consider că nu sunt nimic altceva decât niște mercenari.

Luați exemplul lui Cărtărescu. Când era Ion Iliescu puternic, îl cânta pe Ion Iliescu. Când era Băsescu puternic, îl cânta pe Băsescu și îl detesta pe Iliescu. Când l-au făcut băieții puternic pe Iohannis, a început să-i închine ode lui Iohannis și să-l certe pe Băsescu. Și va continua tot așa pentru că pur și simplu ăsta este caracterul său și al altor monștri nesacri ai culturii românești contemporane.

Reporter: Sunt mulți care nu înțeleg ce anume mai gestionează Mugur Isărescu la Banca Națională, că or fi falimente, deficite, explozii economice, sau o plusvaloare prognozată până în 2051. De ce credeți că PSD și partenerii de coaliție amână la nesfârșit o analiză serioasă a oportunității lui Isărescu la șefia BNR? 

Liviu Pleșoianu: Pentru că există încă, din păcate, o mare distanță între ce se spune și ce se face. Cum aminteam mai devreme, este exact ceea ce m-a adus la exasperare după eșecul răsunător al „dreptății până la capăt” promise de USL. Este exact ceea ce m-a determinat să fac pasul spre politică. Cred cu tărie (de data asta, nu de Văleni) că toate subiectele mari trebuie rapid tranșate.

În chestiunea BNR, este exact ca și în chestiunea ambasadei din SUA. De doi ani, tot auzim cum ministrul de Externe „îl va evalua pe Maior”. Și rămânem doar cu permanenta promisiune a unei evaluări…

Reporter: Spuneți-ne un defect care v-ar putea înfunda ca politician pe termen nelimitat?

Liviu Pleșoianu: Dacă, dintr-odată, aș începe să vorbesc „corect politic”, să spun „ce trebuie spus” și nu ce cred eu în realitate… Impostura politică mi se pare cel mai rău dintre toate defectele unui politician. Este motivul pentru care mă încăpățânez să nu urmez o anumită „linie” atunci când consider că ea nu mai rimează pozitiv cu linia dorită de cei care ne-au votat.

Este motivul pentru care nu i-am dat votul meu lui Mihai Tudose pentru a deveni premier, este motivul pentru care nu i-am dat votul meu lui Sorin Grindeanu pentru a deveni mare șef la ANCOM după ce tocmai votasem ca să nu mai fie premier, este motivul pentru care nu am votat bugetul în Parlament acum un an, în 2018, atunci când s-au mărit bugetele serviciilor (secrete-n.n.), este motivul pentru care nu i-am dat votul meu lui Iohannis (Klaus, președinte-n.n.) în februarie 2017 atunci când a cerut avizul Parlamentului pentru un referendum pe justiție (cum naiba să dai votul tău când nu ți se spune concret despre ce va fi vorba, care anume va fi întrebarea!?) și așa mai departe…

„Nu cred în modele. Cred în inspiratori” 

Reporter: Procurorii anti-terorism din România își iau jucăriile și pleacă la odihnă când vor, s-a văzut asta de curând la “protestele” unor asociații de procurori. Cum comentați dvs asta? Este România guvernată sau pur și simplu funcționează în virtutea inerției, de la geto-daci încoace?

Liviu Pleșoianu: În România se lucrează intens, de mulți ani, la întărirea instituțiilor de forță simultan cu disoluția instituțiilor democratice. România a fost aproape 15 ani guvernată din exterior, cu ajutorul unor instrumente din interior. Iar faptul că s-au năpustit atâtea forțe în ultimii doi ani împotriva actualei coaliții (folosindu-se resurse financiare enorme în acest sens) este dovada cea mai clară că ceea ce facem deranjează grav entitățile metastatale care au condus România până în prezent.

Însă acest război se poate termina oricum. Depinde de determinarea celor cărora li s-a mai dat o dată șansa de a schimba România la față și mai depinde și de cum vor înțelege românii să voteze la alegerile prezidențiale din acest an.

Reporter: Aveți un model de politician european pe care vreți să îl urmați?

Liviu Pleșoianu: Nu. În general, nu cred în modele. Cred în inspiratori, dar nu în modele de urmat.

Reporter: Două mesaje pentru români, vă rog?  Eventual, unul pentru românii care fac politică și altul pentru românii care stau pe margine și chibițează sau înjură?

Liviu Pleșoianu: Am un singur mesaj: dați-vă șansa de lucra pentru ca țara în care trăiți să facă Istorie, nu să spele umil podelele prin anexele acesteia.

Reporter: Dacă există o întrebare care nu a fost pusă, vă rog să-i răspundeți aici.
Liviu Pleșoianu: Care e întrebarea din viitor al cărei răspuns este: „Da, pentru că cei mai mulți dintre români au decis corect la sfârșitul lui 2019”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)”

 • Viorica Dăncilă a anunțat că România își va muta iremediabil ambasada la Ierusalem. O mutare deșteaptă. fiindcă păstrează țării un aliat puternic și prețios (Israel) unuia ipotetic, care este Comisiia Europeană condusă cu un alcolic-sciatic (Juncketr) și un sclav Soros (Timmermanu), ghidonați amîndoi prin armata de ONGuri sorosiste. Brava, Viorica , le-ai dat o lecție unor prăpădiți de ” bărbați de stat ” gen Tudose sau Grindeanu. În mod normal, ar urma ca nazistu de la Cotroceni să explodeze și consilierii lui împrumutați de la Soros (Sanda Pralong și Leonard Orban) să cheme ambulanța. Anticipăm că ambulanța va întîrzia cel puțin două ore, că e trafic. 😀

 • „Societatea” civilă chemată de nazistu Klaus la Cotroceni pute de trăznește a sorosism. Cristina Gușet, o fomistă Soros , pretenara lu umflata Lăncrănjan care se luptă ca pseudo-procuror cu dosarul lui Dragnea dar și cu sorosista de serviciu raluca Prună, cea care prin prostie, a dus Statu paralel mai departe și după Decziia CCR de retragere a SRI din dosare penale. Să ne minunăm cu toții cu cine face dementu de la Cotroceni „consultări pe justiție”, la sfatul principalilor săi colaboratotri Leonard Orban și Sanda Ptralong, din mrenajeria aceluiași sremisenil din NewYork. (sursa justitziarul.ro)
  – Liviu Mihaiu (Salvaţi Dunărea şi Delta)
  – Cristina Guseth (Freedom House)
  – Andrei Cornea (GSD)
  – Sorin Ioniţă (Expert Forum)
  – Nicuşor Dan (Asociaţa Salvaţi Bucureştiul)
  – Elena Calistru (Funky Citizens)
  – Mihai Dragoş (Consiliul Tineretului din România)
  – Ionuţ Sibian (Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii)
  – Tudor Benga (OKIAN)
  – Alexandru Bindar (Uniunea Studenţilor din România)
  – Cătălin Drulă (Ascoiaţia Pro Infrastructura)
  – Edmond Niculuşcă (Asociaţia pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate)
  – Horia Oniţă (Consiliul Naţional al Elevilor)
  – Claudia Postelnicescu (Iniţiativa România)
  – Ştefan Dărăbuş (HHC România)
  – Clara Matei (Asociaţia Medicilor Rezidenţi din România)
  – Ema Stoica, studentă la Facultatea de Jurnalism
  – Dragoş Slavescu, medic
  – Adrian Despot, cântăreț de muzică rock
  – Octavian Berceanu, politician care a intrat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul în Consiliul Local al Sectorului 6 în urma scrutinului din 2016.

 • 1. discurs corect in principiu . Dar:
  2. nu inteleg treaba cu candidatura la prezidentiale. Pana acum pare doar un alint. Suntem aproape in aprilie. Varianta a) candidati ca membru PSD. PSD are 2 candidati? Sau Dl Dragnea se retrage super-incantat ?! Ha-Ha-Ha… Varianta b) candidati din afara PSD. Suntem deja in aprilie ( 6 luni pana in noiembrie)…Faptele si perceptia conteaza in politica!
  3. Italia nu vrea sa iasa din UE. Vrea doar sa nu mai trebuiasca sa spuna ca regele e imbracat splendid.. La fel tarile din Visegrad unde ar trebui sa fim si noi.
  4. nu inteleg ce faceti in PSD. ( nu am nimic contra PSD dar, macar declarativ, nu rimati…) Timmermans e votat cu 2 maini de toata stanga europeana. Ar fi interesant de aflat de ce… – asa se sinucid unii… . Interesant. Nu am stiut ca a fost baiat cu ochi albastri… Nu se vorbeste deloc despre asta… Si din servicii se iese doar cu picioarele inainte…Si tot ca neclaritate… PSD nu va exclude… va pune doar la rubrica Bzzzz….zgomot de fond. Si dvoastra…bazaiti in continuare in aceasi pozitie. Prea multa ceata in toate astea…imi pare rau dar inca nu m-ati convins, dle Plesoianu….

  • @ CLAUDIA

   despre timmermans & maika „rassia” & secret services

   On 6 January 1986, he was conscripted in the Royal Netherlands Army as a Private first class for the Dutch Military Intelligence and Security Service as a Russian Prisoner of War interrogator.

   On 1 August 1987, he was discharged from military service in the Royal Netherlands Army.

   Timmermans joined the Dutch Civil Service as an officer in the Integration Department at the Ministry of Foreign Affairs,
   in The Hague.

   On 1 July 1990, he was appointed

   Deputy Secretary of the Dutch Embassy in Moscow, Russia.

   On 1 September 1993, he returned to the Ministry of Foreign Affairs,

   as Deputy Head of the Bureau for European Development Cooperation.

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Frans_Timmermans

 • Idiotul cu patalama Leo Orban , care e consilieru Dulapului cu haine Iohannis dar și fratele altei slugi devotate a lui Soros, Lodovic Orban, zice că o politică de acceptare a migranţilor ar putea stopa fenomenul de „îmbătrânire” a populaţiei, fenomen care afectează şi România.Cînd măsa l-a kkt pe-ăsta pe Leonard, mîncau 13 copii la o masă dintr-o mămăligă și era populație în Romanicka. Acu vine gîngania asta puturoasă Orban și zice că patronul lui soros vrea africani ilegali în Romania, fiindcă a finanțat prea multe avorturi pînă acu. 😆 Atenție, gîngania va cere voturi ptr dulapu cu haine Iohannis fiindcă el se mai vrea încă la căldurică, trîntor la Cotroceni. Păi, un popă îngrijește zilnic 25 de copii săraci .
  https://www.zf.ro/auxiliar/ei-merita-romania-manuel-radu-un-preot-de-36-de-ani-creste-copiii-saraci-din-urlati-10352264
  Ar fi în stare Leonard Orban să facă asta sau prăpăditu ar face-o face doar cu migranți ilegali, că așa îi cere patronul? 😆 Tăiați-i nărodului macaroana, prea lung[ pt el!!.

 • Justitziarul.ro: „Iohannis se consultă cu ong-urile soroșiștilor pe tema Referendumului cu justiția”. 😆 Adică să te cheme Funky Citizens, să fii ONG și să te cheme președintele unei țări la „consultări”, doar fiindcă așa îți sugerează bătrîna mătură bună la toate a lu Soros în Romînia, Sanda Pralong. Tembelul Iohannis dă ditamai țara pe mînuțele unora numiți Funky Citizens, ca marionetă ce se află. Dacă Sanchi Citizens ăștia ar fi un cabinet privat de psihiatrie, atunci da, merita ca Klaus să-i cheme la consultație, la Cotroceni. Așa, nu prea merită, e riscant

  • De ce adică tocmai ONGul Funky Citizens devine consilier oficial al lu nazistu din Cotroceni? Treaba pute! Pt că unul din sensurile cuvîntului „funky” este „urît mirositor” sau „care miroase a căcat”. Asta înseamnă că Soros iși trimite la Klaus toată pleiada de mîncători de rahat de pe site-uri? Care ar putea să-i includă pe ratonii de-aci, alde Nick Cernat și Matei, de cernat să ne iei? 😀 O delegație de fiecare „cuib” furajat pe banii lu Soros. 😎

 • Presa
  Jurnalistul Ion Cristoiu a confirmat in fata procuroarei Adina Florea de la SIIJ autenticitatea fotografiei in care Laura Kovesi apare in crama lui Sebastian Ghita cu butoaie de vin in spate: „Spre deosebire de procurorii pe care ii stiu din presa, nu mi s-a parut aceasta discutie de genul: ‘Da-mi-o cu orice pret pe Codruta Kovesi!’”

  😯 Nici nu-i de mirare că înjurăturile drogaților haștag rezist au devenit mai numeroase în presă după anunțul de mai sus. Dacă un gunoi ca Liiceanu ar fi făcut treaba asta, nu s-ar fi întîmplat nimic, ăla e din gașcă. Ar fi zis cu toții „A luat supradoză, n-a știut ce face săracu!” 😆 și l-ar fi iertat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *