Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)

Papa Francisc, agent electoral pentru Klaus Iohannis

O Inchiziție pentru „populiști”. De la fratele Francisc

În ianuarie 2019, prezent la o întâlnire cu Corpul Diplomatic acreditat la Vatican, Papa Francisc lăuda controversatul Pact Global Compact asupra Migrației și avertiza asupra resurecției „naționalismului” și „populismului” care subminează „multilateralismul” (a se citi „globalismul”): declarația în sine, nefirească oarecum pentru un lider religios de un asemenea rang, revela un Papă activist-globalist, care (stupoare!) folosea din plin sărăcia ideilor neomarxist-laice, cu clișee preluate direct de la politicienii finanțați prin controversatul „filantrop” nord-american George Soros. Nu peste mult timp de la acel moment, în luna mai a.c., „activistul” Papa Francisc va sosi în România (în perioada 31 mai – 2 iunie a.c.) pentru un turneu și o parolă ca între globaliști cu „multilateralistul” Klaus Iohannis (președinte).

Tatăl Nostru carele ești la Bruxelles

Un lucru devenea cert: vizita Papei în România anului 2019 este un rezultat direct al „relațiilor speciale” pe care Papa le are cu ateii ce conduc Uniunea Europeană: Jean-Claude Juncker, Frans Timmermans (ambii de la Comisia Europeană) și Antonio Tajani (Parlamentul European) – o nesfântă treime ce îl dorește cu o nedisimulată disperare pe Klaus Iohannis ca și câștigător al alegerilor prezidențiale de la sfârșitul acestui an. Tripleta de la UE are cu ce să îl ghidoneze pe Iohannis și are cu ce să își împlinească dorințele pentru România: olandezul Frans Timmermans este responsabil pentru reuniunile periodice organizate de UE cu reprezentanții bisericilor din UE(!!!) unde a fost inclus și Papa, iar luxemburghezul Jean Juncker este un prieten personal al cardinalului Reinhard Marx, președintele puternicei Conferințe a Arhiepiscopilor (COMECE). Neîndoielnic, Dumnezeu va fi în concediu pe perioada vizitei politice a lui Francisc în Țara românilor.

Papa cu-a lui trei ștampile, puse una peste alta

Avem, așadar, o situație inedită pentru Centrul și Sud-Estul Europei: un Papă-„activist” (Francisc) care este militant „anti-populism” și „pro-migrație ilegală”, care vine în vizită la un președinte-„haștag rezist” (Klaus Iohannis) ce este „pro-globalist” și „pro-migrație ilegală”. Ce ar trebui să rezulte de aici? Evident, beatitudine, penitențe și voturi! Papa Francisc nu vine în România pentru programul anunțat de gazdele sale (suveranul pontif  e obișnuit cu turmele venite să-i pupe inelul cu adorație),  ci pentru că apropiați puternici de la UE (perechea Frans Timmermanns – Jean Claude Juncker) cred că o vizită a Papei, organizată chiar în anul electoral 2019, ar putea adăuga voturi pentru Iohannis acolo unde aceste voturi nu ar fi existat: sosirea în România nu este întâmplătoare și este organizată minuțios după ce „elitele” lui Juncker au aflat din ultimele statistici  comunitare (e.g. Pew Research Center, decembrie 2018) că România a rămas cel mai religios stat-membru ale UE. În plus, Bruxelles intuiește că fără Klaus Iohannis, șandramaua globalistă clădită cu atâta trudă după 2015, se va duce la vale pe termen lung, cu tot cu partide de buzunar, grupuri „rezist”, cioloși, macovei, site-uri finanțate Soros, State paralele, danileți și procurori-activiști.

Vin la Papa cu grăbire, să-l citim dintr-o citire

Un om care obține vizita Papei nu este un simplu om, ci este, presupus, un om influent sau unul sprijinit de oameni influenți: aceasta fiindcă o vizită de Papă aduce în primul rând o instituție divină, nu neapărat un personaj cu tichie: așa încât, Klaus Iohannis poate să spere că acceptul Papei de a da curs invitației sale ar putea să îi crească popularitatea printre românii religioși, indiferent de rit. Mai mult, o strîngere de mână și un tête-à-tête de 30 de minute cu Papa l-ar putea transforma pe Iohannis în ochii unei părți a electoratului, dintr-un politician șters, nehotărât, mediocru, arțăgos și care trebuie să citească mult ca să înțeleagă puțin, într-un gigant mioritic  electoral, o fiară a urnei de vot și un politician de amploare europeană. Gazdele din România care s-au ocupat de organizarea turneului papal, dar și Jean Claude Juncker – cel care posibil s-a ocupat de procurarea vinului pentru împărtășanie – au pregătit întâlniri cu oameni din Blaj, Șumuleu Ciuc sau Iași: cât de imporant ar fi, însă, întâlnirea cu grupurile de români pentru un Papă care a părăsit un întreg popor catolic atunci când era așteptat de toți la „Referendumul vieții” din Irlanda?

Vinul vine vin în apă: cînd te lasă, când te-mbată

cristoiublog.ro a dezvăluit cum, pe 25 mai 2018, Papa Francisc vorbea polițiștilor din Italia despre „valorile familiei” când la 1500 de mile distanță (cruntă ironie!), Irlanda – ultima redută catolică din Europa, vota în cadrul unui Referendum național, pentru legalizarea avortului, adică pentru decimarea familiei. A fost ziua când Irlanda catolică a dispărut de pe harta credinței sub ochii nepăsători ai papalității: în timp ce fundațiile finanțate Soros au fost extrem de active și agresive în campanii și în media obedientă, Vaticanul și papa Francisc au ignorat total Referendumul din Irlanda și nevoia de sprijin a Coaliției pro-viață locale. Era același Papă oleacă ipocrit și masiv „corect politic” – un marxist de treabă, cu cruce la gât și cheie la împărăția cerurilor care, la finele lunii octombrie 2017, deplângea public, în prezența duetului sinistru Timmermans – Tajani, la o adunare a  Conferinței Arhiepiscopilor – COMECE, rata scăzută de nașteri și „sterilitatea” din  Europa. Când Papa Francisc va înțelege că „sterilitatea” de care vorbea este doar un „banal” efect al masivei campanii pro-avort din Europa a fundațiilor „civice” sorosiste, vinul din pivnița liderului european Jean Claude Juncker va fi transformat de Dumnezeu în apă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *