Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Iohannis a ordonat să se răstoarne o decizie definitivă a instanței. O vor aresta pe judecătoare?

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Iohannis a ordonat să se răstoarne o decizie definitivă a instanței. O vor aresta pe judecătoare?”

  • Acest comentariu este un răspuns pentru sfătuitorul Tudor Bucur întrucât nu folosesc fb. „Maistru” se spune unui lucrător în fabrică iar unui scriitor/artist i se spune „Maestru”. Treaba cu „frica…” este amuzantă!!

  • Daca nu ati apucat sa cititi ce v-am scris ieri, repet:
    – V-am indemnat sa lasati la o parte eleganta in adresare, sa nu-i mai ziceti doar „Ala de la Cotroceni”, ci sa-i ziceti iar ca altadata, „imbecil”, „idiot” si alte alea, dar pe nevasta-sa sa o lasati in pace, ca ea nu are nicio vina, deci sa nu o mai faceti cum ati zis candva ca e (Nu mai amintesc cum ati facut-o, ca eu nu cred ca e ce ati zis Domnia Voastra).

    • Stimate Maistre, in legatura cu rolul lui Rares Bogdan in piata la 10 august, aveti perfecta dreptate. Imi aduc aminte si eu cum Rares striga la useristi sa desfaca pietrele din caldaram si sa le arunce peste jandari ca sa poata patrunde in cladirea Guvernului. Norocul nostru a fost ca un jandar tocmai cand Rares impingea la gard ca sa intre in Guvern i-a dat cu gaze in nas si l-a potolit. Se spune ca el voia sa se aseze pe scaunu lu Vasilica si cand venea Vasilica el sa o dea afara si sa zica ca el e prim-ministru.

  • Buna ziau,

    Domnule Cristoiu, am rugamintea sa imi recomandati cateva titluri despre Romania in primul razboi mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *