Henry Kissinger, la Davos: „Negocierile trebuie să înceapă în următoarele două luni, înainte de a crea tulburări și tensiuni care nu vor fi ușor de depășit”

Iohannis a ordonat să se răstoarne o decizie definitivă a instanței. O vor aresta pe judecătoare?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Iohannis a ordonat să se răstoarne o decizie definitivă a instanței. O vor aresta pe judecătoare?”

  • Acest comentariu este un răspuns pentru sfătuitorul Tudor Bucur întrucât nu folosesc fb. „Maistru” se spune unui lucrător în fabrică iar unui scriitor/artist i se spune „Maestru”. Treaba cu „frica…” este amuzantă!!

  • Daca nu ati apucat sa cititi ce v-am scris ieri, repet:
    – V-am indemnat sa lasati la o parte eleganta in adresare, sa nu-i mai ziceti doar „Ala de la Cotroceni”, ci sa-i ziceti iar ca altadata, „imbecil”, „idiot” si alte alea, dar pe nevasta-sa sa o lasati in pace, ca ea nu are nicio vina, deci sa nu o mai faceti cum ati zis candva ca e (Nu mai amintesc cum ati facut-o, ca eu nu cred ca e ce ati zis Domnia Voastra).

    • Stimate Maistre, in legatura cu rolul lui Rares Bogdan in piata la 10 august, aveti perfecta dreptate. Imi aduc aminte si eu cum Rares striga la useristi sa desfaca pietrele din caldaram si sa le arunce peste jandari ca sa poata patrunde in cladirea Guvernului. Norocul nostru a fost ca un jandar tocmai cand Rares impingea la gard ca sa intre in Guvern i-a dat cu gaze in nas si l-a potolit. Se spune ca el voia sa se aseze pe scaunu lu Vasilica si cand venea Vasilica el sa o dea afara si sa zica ca el e prim-ministru.

  • Buna ziau,

    Domnule Cristoiu, am rugamintea sa imi recomandati cateva titluri despre Romania in primul razboi mondial.