După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Ion Cristoiu – De la propaganda pandemiei la propaganda de război! | Cristoiu & Cristache, EvZ Play


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ion Cristoiu – De la propaganda pandemiei la propaganda de război! | Cristoiu & Cristache, EvZ Play”

  • Estefana Tatulescu născuta Tomazelli bunica mea țăranca din Tirol ajunsă in satul Varlaam comuna Gura Teghii Undeva in munții Buzăului punea șervețele scrobite la masa și tacâmurile pe călăreți
    Respectarea tradiției face parte din educație așa a văzut ea la ai ei așa am văzut eu la ea și sper ca și copii mei la mine
    Stabilitatea unei societăți vine din rutina exercitării tradițiilor
    Germania rurală in care trăiesc azi are încă adinc săpate aceste tradiții iar meticulozitatea respectării lor acasă se repercutează in comportamentul social
    Nu ne-au murit prea mulți monarhi pina acum ca sa fim obișnuiți cu asemenea ceremonial și poate de aici ne pare extravagant

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog