Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Își va ține Regele Charles făgăduiala de a se păstra în limitele constituționale?

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Își va ține Regele Charles făgăduiala de a se păstra în limitele constituționale?”

  • Domnule Cristoiu , pentru că ați ridicat problema. Personal v-am citit la Zig Zag, Expres iar pe urmă nu ratam comentariul zilei de pe prima pagină în EVZ. V-am reținut din pleiada de jurnaliști de atunci (ce vremuri!) pentru talent și justețea opiniilor într-o vreme când toți învățam să gândim în noua ordine. Notorietatea nu mă interesează. Dar mortivul principal care mă face sa vă urmăresc acum ca și atunci este că v-am perceput ca o voce liberă și asta contează pentru mine enorm indiferent daca sunt sau nu de acord cu toate judecățile dumneavoastră.

  • precum in Cer asa si pe Pamant,
    asa ca…’cei 13′ sint o Oglindire a Esentei Taramului Cuantic. :))))

    iata cit de simplu se poate trece de la Toma Necredinciosul la ‘particulele fundamentale, intre care Unicul Foton e Referinta Lumii, Lumina Lumii, Piatra din Unghi :)))

    mai altfel: privind inspre ‘cei 13’ deslusim dinamica fundamentala a Taramului Cuantic, in fapt Matricea Creatiei 🙂

    de folos ne este Crucea, care ne povesteste despre Dinamica Cubului,
    ea, Crucea, Sfanta Cruce, abia impreuna cu omul! definind Dinamica Cubului.
    ‘a treia Axa a Cubului, care completeaza Sfanta Cruce, asamblind Dinamica Cubului este definita chiar de om, de propria dinamica…
    caz in care Dinamica Curcubeului se completeaz cu inca o Axa, ‘in Cruce’, ‘cei sapte’, sase Si Referinta Absoluta care e 6, adica…Intreita manifestare a Pluralului :)), care e Doi, il Asambleaza pe 13.
    13, 12 si Referinta Absoluta a Creatiei, definesc Dinamica Cubului, care e Matricea Universului, in fapt a Oului Absolut ( care E! CUBUL )

    • ce Muza cu staif mi ati fost, astazi, Maestre :))))

    • orice proces revolutionar manifestat in definitia ecuatiei de miscare a unei natii, sa zicem asta in care misunam :))), are sens daca si numai daca urmareste armonizarea ei cu Dinamica Cubului
      :)))))))))
      oricum altfel Armonia cu Inima Universului e imposibila, caz in care singura Armonie disponibila mai e aia cu Mintea Universului ( cu treaba asta ocupindu se Computerul Cuantic, adica Noul Turn Babel )
      :)))
      hai ca e chiar tare!:))))))))))))))))))))))

  • Eu cred ca moartea Elisabetei a II-a ar trebui tratata cam cum o trateaza englezul de rand. Adica ce bancuri a generat moartea ei.
    „In Scotia se inchid scolile, si se recomanda sa fie tinuti copii in casa, nu legat de moartea reginei ci datorita vizitei Printului Andrew!!”
    Sau
    „A decedat maiestatea sa regina,
    Mama a mai multor pedofili
    Devotata verisoara a sotului ei”
    Unii o plang, altii fac misto

  • Apostolii sint ‘particule fundamentale’
    Alaturi de Hristos, care e referinta Absoluta, definesc Matricea Creatiei.

    de asta am si spus, cindva, ca daca neamul asta va fi sa fie, atunci el are ca esenta a capului, adica a inimii, Masa Tacerii, abia in cazul asta cea care vorbeste fiind Matricea.

    Toma Necredinciosul e o ‘particula fundamntala’. daca ea e lipsa, Armonia ‘celor 13’ se! declara Impotenta.

    Punerea la Indoiala e LEGE in Univers.
    Universul ‘nu Pica’ pentru ca a fost pus la indoiala in stil plenar si s a dovedit Potent.

    prin urmare daca un Stat n are un Toma Necredinciosul sa l caute pina il gaseste, ca nu i de colea sa pui la indoiala in stil plenar

    statul care refuza punerea la indoiala e bolnav in mod fundamental. direct!
    io am si zis, cindva, ca e nevoie de un soi de ‘minister al punerii la indoiala’, caz in care se pune pe masa din start! una dintre particulele fundamentale ale unui Intreg.

    in lipsa ‘punerii la indoiala’ Intregul nu se poate manifesta.
    toma Necredinciosul e parte a matricii Creatiei, pe parte din ‘cei 13’, el intotdeauna va fi regasit la Masa Tacerii, oricum altfel Armonia fiind imposibila.

  • Unde putem vedea filmul “Nunți,botezuri,înmormântări”,din Germania?

  • Afacerile cu gadgeturile sau chiar cea mai nouă cu BlueAir sunt o nimica toată pe lângă afacerile imobiliare la care, in baza unui contract numit promisiune de vânzare cine vrea o casă sau un apartament plătește integral sau parțial valoarea imobilului, iar dezvoltatorul e posibil să îi predea imobilul la un anume termen (dacă e de bună credință). Dezvoltatorul însă poate pleca frumos și fără urmă cu absolut toți banii lăsând cu ochii în soare pe cei ce i-au achitat diverse sume de bani. Asta este înșelătoria zilei pe care văd că nu o ia nimeni în vizor deși în țara numită România totul e posibil. Păgubiți sunt în țara și culmea hoții sunt de negăsit!
    Cât despre Charles numai de bine până la proba contrarie.

  • Un comentariu tehnic: la mine nu se vede imaginea (ecran verde), dar sunetul este ok? Ce părere aveți? Pe Youtube, se vede bine, dar sunt reclame. Prefer sa ma uit aici.
    Multumesc

  • Bine v-am găsit, domnule Cristoiu !Aveți emisiuni din ce în ce mai interesante in ultimul timp ! M-au impresionat foarte mult cele scrise de doamna Liliana care locuiește în Anglia și este de fel din Suceava ! Sunt pe gustul meu ideile acestei doamne ! În altă ordine de idei, conform principiului de succesiune la tron exprimat foarte bine prin celebrul citat „”Regele a murit( in acest caz Regina) trăiască Regele !” ,
    Prințul Charles ii urmează mamei sale Regina Elisabeta a II a la conducerea Marii Britanii ! Nu se știe însă dacă acesta va ști să se păstreze în limitele Constituției pentru că Prințul Charles nu cred că are diplomația, înțelepciunea și modestia mamei sale ! Dumnezeu să o odihnească in pace pe Regina Elisabeta a II a ! Referitor la situația creată de Bkue Air, știu de aceste lucruri de la prieteni și cunoștințe care mereu se interesau de biletele de avion cu mult timp înainte ,chiar mai multe zile la rând pentru a nu se păcăli la plata acestora și a ajunge în siguranță acasă, lucru la care nu s-a gândit Nicolae Ciucă ,deși este general de armată, dar care nu a reușit să ne convingă că plagiatul tezei sale de doctorat este cauzat de dezinformarea creată de propaganda rusă ,fiindcă dezinformarea a făcut-o însuși domnia sa prin spusele sale ! Vă mulțumim pentru un jurnal video de excepție superb și pentru surpriza foarte frumoasă de final !

    • @offline: Dupa cateva secole de scris, talentul a fost aproape epuizat. Ramasitele firave ramase se plictisesc in posesori.

      • Inteligenta e inepuizabila.
        Inteligenta e insasi Viata, iar Viata nu e plictiseala.

        Liliana inunda cu Inteligenta, cuvantul.
        cu toate ca recunosti usor stilul, continutul cuvantului e intotdeauna uimitor .
        il sorbi descoperind, cu aceeasi uimire, in tine insuti, somelierul de la belle epoque
        Liliana e o incantare in orice Anotimp.

        am descoperit o cu ani in urma si se dovedeste a fi… apa de Izvor 🙂

        in treacat fie spus, inainte s-o citesc pentru prima data pe Liliana am avut senzatia ca i am mai intalnit pe undeva…Esenta,
        ulterior mi am amintit unde am mai citit o, fara sa cunosc autorul 🙂

        ce frumos ar fi sa scrie paici! :))

        draga online 2.1, priveste i cuvintul, ce vezi e Inteligenta 🙂

        • @offline: buna lectie, nu-mi amintesc sa mai fi vazut ca un om sa vorbeasca atat de frumos despre un alt om. de fapt, nu mai spune nimeni nici macar o vorba de bine. uitasem cum e. cred ca ai deschis o poarta, nu stiu sau nu vreau sa definesc spre ce, dar e de bine.
          (ps: sper sa nu te sucesti si sa te ia si pe tine „gandirea critica” de urechi daca afli ceva compromitator si grav despre ea, exemplul maxim:: daca e sau a fost vreodata si it-ista, daca are sau a avut trotineta, daca are ghiozdanel din ala care se pune in spate sau vreun telefon mai scump. / glumesc, dar acestia se cauta cu precadere (chiar inainte de emigranti) de catre cei care urasc ca sa …urasca… )

          • Sfintii sint pe lumea ailalta, prin urmare de ce i ar cauta cineva paici?!:))

      • ‘Ramasitele firave ramase se plictisesc in posesori.’
        …te ai molipsit! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *