După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Klaus Iohannis, dacă tăceai, președinte rămâneai!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis, dacă tăceai, președinte rămâneai!”

 • Cand am avut noi o guvernare buna? Guvernari proaste tot avem din 90 incoace.. eu ii cam dau dreptate.. sau toate tarile care se confrunta cu problema asta au guvernari slabe si presedinti care ori ar trebui sa taca.. ori ar trebui sa taca..

 • crizele sint una…’crizele pandemice’ sint cu totul altceva, iar Metamorfoza, adica intrarea in armonie a ‘crizelor pandemice’ care ‘ataca’ toate ‘sistemele sociale’, e…Marea Poveste.

  ‘vechea lume’…sa moara in pace. daca e ceva de facut atunci treaba e localizata fix la celalalt capat, de unde va incepe ‘noua primavara’.
  adica de la ‘vechiul sat’, care e ‘noul stat’, care e Megapolisul.
  autonomizarea vechilor si noilor ‘sate’ e armonizare cu Marele Reflux.

  ‘vechea lume’ se cade a fi lasata sa moara in pace. ce e de folos in ea se va regasi in Cenusa ei si doar acolo. nimic nu e de transferat in ‘noua lume’, altceva decit Cenusa.
  iar Noua Lume se va manifesta prin superpozitii, oricum altfel ea va fi exclusiv una a Artificialului.
  ‘ruralul’ si ‘urbanul’ se vor apropia in stil fibonacci de extreme, Natura si Artificialul.

 • un conducator…asteapta informatii de la servicii, guvern, etc, despre ‘mersul lumii’ :)) :)))
  pai in cazul asta e vb despre un ‘condus’ nu despre un ‘conducator’ :))

  un ‘conducator’ are nevoie de informatii doar pentru a-si cizela propria ‘cunoastere’ .
  daia si sint rari, ‘conducatorii’ 🙂

  • ‘conducatorii’ sint un Efect, Cauzele, in cazul lor, ‘se nasc’…implinind Efectul:))))
   deci putem spune ca in cazul ‘conducatorilor’ mai intai e ‘logica inversa’ si abia dupaia aia ‘clasica’ :))

 • Bine că s-a găsit vinovatul de serviciu…Putin…Ieri si KWI si Isărescu au fost nu numai penibili ci și cinici! Guvernul cică își face treaba, e scos din spuma mării, nu alta!

 • mai intai Efectul si dupaia Cauza.
  adica mai intai inflatia si abia dupaia razboiul care a cauzat o.
  oficial, Cauzalitatea e pusa la indoiala. motivat, zic eu… :))

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog